כ אולסיה בת ים - סקס אדיר

אולסיה בת ים

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9139
הי הייתי עם אולסיה רוצה לשתף פצצה אמיתית תמונות אמיתיות אבל לא נותנת לגעת לרדת לנשק פשוט כלום מציצה חשופה מצויינת עם גמירה בפה מבחינתי יפה יפה אבל אכזבה קרה מכנית לא זורמת חבל כי יש פוטנציאל לדעתי סיבוב שני שלה בארץ
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

אולסיה בת ים

3
מה , אתה רציני ? אולסיה הייתה קרה ומכנית ?

תודה לך על הדיווח . בדיוק חיזקת את כל מה שאומרים עליה .

"חבל כי יש פוטנציאל" - לא פוטנציאל ולא נעליים , הבחורה פעם שלישית בארץ ולא באה לעבוד . כפי שציינת היא קרה ומכנית ולא זורמת אלא מתנהגת בדיוק כמו עובדת ב-100 שקל ברחוב ( אפילו ברחוב ישנם בחורות עובדות יותר נחמדות ) . היא לא מבינה ולא רוצה להבין שמקבלת 500 שקל לשעת עבודה !!!

הבעיה המטרידה שהתאגיד בבת ים ממשיך להביא אחת כמוה , ואפילו הפקידה אומרת שהיא טובה .
הפוך כל חסרון ליתרון

אולסיה בת ים

4
היא פשוט לוקחת כביכול יוזמה לא נותנת ולא מסכימה לכלום בקושי נותנת לגעת בחזה היפה והטבעי שלה לא נתנה לי לקום עשתה הכל לבד בצורה מכנית לא אחזור לא מומלץ
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

אולסיה בת ים

5
היא אחת הזונות הכי גרועות שהייתי איתם אי פעם !!
היא כל כך לא סקסית ולא משדרת שום סקס אפיל . גבוהה כמו מגדל אייפל והתנהגות כמו מגדל פיזה .
היא לא רוצה שיירדו לה , גם אמרה לי שלחבר שלה היא לא מרשה . איזה מין אישה לא אוהבת שיורדים לה ??.
המציצה שלה כך כל גרועה שאפשר להירדם באמצע .

הייתי איתה בסיבוב הקודם שלה בארץ . כמובן שמכיוון שיש כל מיני פראיירים שמוכנים לשלם על שלגון קרח כזה , אז היא חזרה .

להתרחק כמו מאש !!

אולסיה בת ים

6
הייתי עם אולסיה בסיבוב הקודם שלה כאן לפני כחודש. ידעתי שלא יהיה להיט, אבל זה היה כמה ימים לפני יום כיפור ואמרתי לעצמי שלכל זונה מגיעה הזדמנות נוספת.
הבחורה תמיד עושה פרצוף שרע לה, אבל לא מפסיקה לחזור אלינו. כשמדברים איתה מגלים בחורה אינטליגנטית ומעניינת, והגוף שלה אחד השווים, בזה אין ספק. אבל - לא משנה כמה תתקרבו אליה, עדיין השירות שלה אחד הגרועים.
לזכותה - מציצה בלי וגמירה בפה.
לחובתה - לא מאפשרת דברים בסיסיים ביותר. אסור לרדת לה, אסור לנשק את השדיים המלכותיים שלה והכול נשאר ברמה של זיון עם בת 16 (היא בת 23 במציאות ולא בת 19 כמו שמבטיחה המודעה). היא לגמרי מודעת לתדמית שלה וזה לא מזיז לה את השחלות.
שורה תחתונה: ילדה יפה עם חרא שירות. מכאן שכל אחד יעשה את החשבון שלו.

אולסיה בת ים

9
[QUOTE=DEXTER] חברים, לא להתקרב ! השירות הכי גרוע שקיבלתי מבנות התאגידים. אין לי כח לפרט אפילו...
ראו הוזהרתם! 
אגב,  החזה שלה טבעי ולא כפי שנטען מעליי...( 
<div id="gtx-trans" style=": ; left: 638px; top: 66px;"><div ="gtx-trans-icon">
[/QUOTE]

אתם לא סותרים האחד את השני,
הוא אמר "שדיים מלכותיים" ולא שדיים מלאכותיים.
יחי ההבדל הקטן.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”