כ נסטיה מתל אביב - סקס אדיר

נסטיה מתל אביב

8
בוקר טוב amit 28 ...
אתה כותב יפה,עם הרבה רגש...מוחא כפייה
לאחרונה אני לא מתערב בפוסטים של אחרים...
אך יש בינינו שני דברים משותפים:
*אנחנו כותבים עם רגש... Embarrassed
*אוליגופול חושב ששנינו יחצנים של התאגידים....מבולבל
קשה לקבל ולהבין אנשים הכותבים מהלב !!!!
אך בוא נעזוב את זה,בוא נדבר על נסטיה Star
ראשית:אני בטוח שהיה לך כייף איתה...כל גבר נהנה מנוכחות ומגע אישה בדרכו הייחודית שלו ..........
שנית: נסטיה הייתה בעבר יפה !!!
אך כעת בדירתה בפינסקר ת"א...היא כבר לא יפה... מבולבל
היא חיוורת,רזה מידי,נראית לא טוב,הבוטקוס החדש בשפתיים הרס את כל היופי שהיה לה Dead
היא שחוקה,עוברת מדירה לדירה,השירות שלה גרוע !!!
נ.ב
עמית תמשיך לכתוב בפורום,לדעתי אתה לא יחצן,אך גם אם יתברר שאתה כן יחצן Shocked
לפחות אתה בניגוד להרבה חברים בפורום,מזיין נשים ולא רק את השכל ...Ouch
נסטיה/דיאנה...... אותה הגברת בשינוי אדרת ....
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

נסטיה מתל אביב

10
אני רואה שלא משנה שאני מתעלם מהקיום שלך אתה זה שיוזם מריבה ומזכיר אותי שוב למרות שאמרתי לך שבכל פעם שתזכיר אותי אני אגיב...

אז בוא נתחיל:

ראשית אני רואה שיש לך חבר חדש בשם עמית28 שכל ההודעות שלו מהיום שהצטרף לפורום הם על התאגיד של איגור...האבא והאמא של היחצנים וגם התוודה בפני בהודעה פרטית על כך. זה מעלה שוב תהיות רוני על המניעים שלך גם אם כבר הכיוון היה סתם זקן משועמם. אפילו קישקשתא כתב מפורשות שמדובר ביחצן אז לא תוכל לחפור על כך שהוא לא. תמשיך לתמוך באנשים שמקבלים במקרה הטוב שירות חינם ובמקרה הרע פשוט מועסקים על ידי התאגיד. אם נניח שמדובר במקרה הטוב והוא סתם מקבל שירות חינם אז ברור...רוני גאון הדור שהוא מזיין...אין כמו לזיין חינם ....הכי טוב לא :)?

עכשיו לגביך...אלוהים חנן אותך במתנה אחת ...אתה משורר עם יכולות כתיבה גבוהות...חבל לי שאנשים לא מבינים שכאשר כותבים בצורה כזו מפספסים את המהות האובייקטיבית של הדיווח וכל האנשים שמתרשמים מהקישוטים הלשוניים שלך והוירטואוזיות המילולית ויש להם טעם או עצם של עלות תועלת בגוף הרבה פעמים יתאכזבו...ראה ערך אווה ולנה (אם אני זוכר נכון) שמתי שהופיעה תמונה שלהן פה באתר אחת מהן היתה כל כך מכוערת עם גוף בינוני מינוס מינוס שנדהמתי איך הכתיבה שלך יכולה להפוך כל קונפה למלכה.

אני לא יזמתי מחדש את ההתקשרות בינינו ולא הזכרתי אותך כלל..אפילו מעבר לכך...לא הגבתי בדיווח שלך בכוונה כדי לא לעורר אפילו רמז קטן לריב שלנו...אבל אתה כמובן לא מסוגל להתאפק ותוקף אותי שוב...אז אני חוזר...כל פעם שתזכיר אותי תקבל תגובה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”