עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 1 על ידי שלמה המלך http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=9162 ניראת כוסית על מבקשת 800 שח לשעה 500 שח לחצי שעה לא מוגזם חברים ?מה המנוש עשוי זהב טהור ?אם זה היה ליווי הייתי מבין וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 12 נובמבר 2015, 17:18
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 2 על ידי Dave822 אם זה תמונות אמיתיות היא נראית טיל עולם.. מה שכן כבד עכשיו סכום כזה להוציא ציטוט 12 נובמבר 2015, 18:00
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 3 על ידי YaronX מקווה שברור לך שלמרות שמופיעה ב"תמונות אמיתיות", התמונות אמנם אמיתיות - אבל בהחלט לא שלה. נכון? ציטוט 12 נובמבר 2015, 18:11
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 4 על ידי YaronX אם קוראים לה אניה סטורם - אז התמונות שלה....http://www.instawebgram.com/i/annanystrom ציטוט 12 נובמבר 2015, 18:13
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 5 על ידי BahurX אני התקשרתי וכשבקשתי פרטים אמרה לי 1500 שקל וכששאלתי מה זה כולל ענתה לי "סקס, נשיקות... " כמובן שלא הלכתי אליה... ציטוט 12 נובמבר 2015, 21:55
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 6 על ידי צעיר לנצח תגיד שלמה המלך.. בשביל מה לתת לגברת הזאת פרסום כאן באתר? את מי בדיוק זה משרת? בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 12 נובמבר 2015, 22:06
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 7 על ידי שלמה המלך [QUOTE=צעיר לנצח]תגיד שלמה המלך.. בשביל מה לתת לגברת הזאת פרסום כאן באתר? את מי בדיוק זה משרת? [/QUOTE] צעיר לנצח אין פה פרסום כלל ולא זאת כוונתי העולם חופשי וכל אחד שיעשה מה שהוא רוצה אבל לטובת הכלל הגזמה פראית 500 שח לחצי שעה ??? ואני שומע שהעלתה עכשיו ל 1500 שח לשעה לא ללכת !!!! וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 12 נובמבר 2015, 22:11
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 8 על ידי צעיר לנצח בדיוק, חוצפנית אז תמחוק את הקישור שלה ששמת כאן!!! מישהו עוד עלול להדלק מהתמונה הלא אמיתית ולהתפתות ללכת תמחוק את הקישור ושב הכל למקומו בסוף הזיונים יהרגו אותך... ציטוט 12 נובמבר 2015, 22:21
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 9 על ידי שלמה המלך [QUOTE=צעיר לנצח]בדיוק, חוצפנית אז תמחוק את הקישור שלה ששמת כאן!!! מישהו עוד עלול להדלק מהתמונה הלא אמיתית ולהתפתות ללכת תמחוק את הקישור ושב הכל למקומו[/QUOTE] למה למחוק קישור ? אנשים נבונים וחכמים פה . וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם. ציטוט 12 נובמבר 2015, 22:24
עושה חשק ללכת אך המחיר יקר 10 על ידי BahurX אני התקשרתי אתמול.. נראה לי היא בעצמה לא סגורה על עצמה.... אבל היא חיה בסרט... שתלך לחפש משהו שישלם לה 1500 ... ציטוט 12 נובמבר 2015, 22:24