טוב, אז עוד פעם. זה הפרסום שלה.
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
אני הגעתי אליה דרך יאנה וויקה, הן חולקות דירה ומאוד המליצו עליה, הבטיחו שלא אתאכזב וכך באמת קרה.
1. מראה - בעיניי נראית טוב מאוד, ג'נג'ית צבועה לוהטת, גוף סקסי ועיניים חתוליות. כיף להסתכל לה בעיניים תוך כדי מציצה. מה שפחות אהבתי אצלה זה השדיים, אולי זה עניין של טעם. בכל אופן, זה לא מה שיגרום לי לוותר עליה בפעם הבאה.
2. ליברליות - מאוד ליברלית. יש גם אנאלי וגם גמירה בפה. הפעם לא ניסיתי, פעם הבאה אלך על אנאלי בוודאות.
3. מציצה - זה אולי החלק הכי חזק אצלה. הרבה זמן לא נהניתי ככה ממציצה, הרגשתי כמו עם כוכבת פורנו. גם ביקשתי ממנה להסתכל לי בעיניים כשהיא מוצצת וזה היה באמת מחזה מדהים. המציצה חשופה כמובן.
4. סקס - יודעת לזוז, מחליפה תנוחות, לא מתלוננת ונראה שאוהבת את העבודה ולא סתם באה לעבוד.
כמו שהבנתם אני מאוד ממליץ, אבל בבקשה לא להתנפל ולהשאיר גם לי איזו שעה איתה פה ושם. אני מרגיש שגיליתי אותה לפורום. 

היא הגיעה אלינו רק לשבוע, אז אני לא צופה שתספיק להישחק עד אז. היא אמרה שתנסה להישאר ליותר זמן, אבל לא יודעת אם זה יתאפשר.
עכשיו בקשר ליחצנות. אני מבין שהדיווח נלהב, זה גם קשור לזה שהייתי אצלה הבוקר וזה עוד טרי אצלי. ברור לי שחלק מהאנשים יאשימו אותי ביחצנות. אז אני רק רוצה להבהיר שכל מה שכתבתי זו רק דעתי האישית, אם יהיו כאלה שיילכו אליה ולא יהנו זה גם בסדר וכדאי שגם יכתבו את זה פה בפורום. גם אלה שיילכו וייהנו, שידווחו, מגוון דעות זה תמיד טוב.
יום טוב לכולם,
קורב