כ ויקה בתל אביב - סקס אדיר

ויקה בתל אביב

1
הייתי עם ויקה היום, פעם ראשונה רק איתה לבד, בלי יאנה.
בשורה תחתונה מאוד נהניתי, ויקה רזתה קצת, ומה שהכי חשוב התחילה להתנשק צרפתית כחלק מהחבילה הרגילה. כבר בפעמים הקודמות הייתה לנו כימיה טובה, אבל הפעם הרגשתי חווית gfe מלאה. יכול להיות שהיא גם צברה ניסיון והשתפרה, קונטרות טובות, מציצה מעולה ונראה שמאוד נהנית.
היה כיף ואני בהחלט ממליץ, למרות שלא לצפות למלכת יופי. היא חמודה ולא יותר מזה.

ויקה בתל אביב

2
[QUOTE=roni golan]לא הייתי מגדיר אותה בחורה יפה....
שמה ויקה בת 27 160 ס"מ מגיעה אלינו מאוקראינה...יודעת מעט אנגלית, 
שיער שחור פחם (צבוע)
עיניים כחולות,גבות מקועקעות,שיניים בלסת עליונה מעט עקומות אך סבירות,גוון עור לבן,כרס קטנה מבצבצת...
לא מתנשקת צרפתית,לא ניתן לגמור בפה,לא עושה אנאלי,לא עושה רימינג,"סקס קלאסי" מילותיה שלה ....
[/QUOTE]
[QUOTE=החפוז המכני]
ויקה. מכיוון שהיא ממלאת פיה בזרגים ישראלים, יוליה התפנתה לענות לשיחות ולתאם פגישות (יוליה מובטלת כרגע: סבטלנה ואירה עזבו). הגעתי לדירה ברחוב טרומפלדור בתל אביב. כלומר, מרכז מרכז תל אביב. לקח לי שעה ורבע למצוא חניה - במרחק כמה דקות הליכה. אז מי שיש לו מכונית וחושב ללכת אליה - שישאיר את המכונית בבית ויזמין מונית.
התמונות עושות עם ויקה חסד. גמילות חסדים! זה לא שהן לא אמתיות, אלא מאוד משופצות: העיניים שלה מודגשות (הן לא כאלה כחולות), כדי להסוות את העובדה... שהיא פשוט מאוד לא יפה... בנוסף, למרות שהדירה הוארה חלושות והיא לבשה בייבי דול שחור (ואולי דווקא בשל הניגודיות הזו), הבחנתי שהיא בהירה. מאוד. ברמת הסיד. ולמרות הבייבי דול השחור - הבחנתי בכל זאת בבטנונת משתפלת כאמור, את כל אלה לא ניתן לראות בתמונות.
מי שאין לו בעיה עם כל הנ"ל: שירות (בנקודה זו חשוב לציין: מדובר בדיווח התרשמות - שכן לאור הנ"ל אני לא נשארתי). אולי מכיוון שוויקה מנסה לקחת על עצמה משימה שאפתנית ביותר - קבלת זרגים כמו שלוש בחורות לבדה - ריחפה באוויר תחושת התקתוק. היא משדרת מכניות, עבודה נטו. לשאלתי האם היא מתנשקת, היא לא נתנה תשובה ברורה. כאן, למשל, נדלקה בראשי הנורה נורת התקתוק. כי בניגוד ללילה, מילנה, יוליה ומאות אחרות שענו ישירות (כן/לא), ויקה לא עשתה זאת. וניסיוני לימד אותי שאם כך היא תתנשק אך ורק כדי לצאת ידי חובה, מס שפתיים תרתי משמע (בנקודה זו אציין לטובה את שלי הפרטית, שאומרת מפורשות שאינה מתנשקת )
אז ויקה, במקום לענות ישירות, כנראה שאמרה לעצמה משהו בסגנון "נו כבר, ז'יד קטן וחרמן, תביא את הכסף! "
כי לאחר שהלכתי וניסיתי לברר עם יוליה האם יש שחקניות נוספות - היא כמו נזפה בי על כך שבחרתי לא להישאר - ואף אמרה לי מפורשות שוויקה הפסידה בגללי כסף. מתוקה, לא חתמתי חוזה שאני נשאר. לא אהבתי מה שראיתי ולא מה ששמעתי - אז הלכתי.
ויקה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

ויקה בתל אביב

5
Black Sexy Cat!!!

ככה בדיוק אפשר להגדיר את האוקראינית עם העיניים הירוקות המהפנטות, הניקיון שלה (התקלחה בין אקטים ואחרי) תנועות הגוף החתוליות ויכולת הפיתוי.

אתמול הזדמנה לי שעה והחרמנות עלתה על גדותייה, אז הרמתי ליוליה הטובה כדי לנסות את מזלי.
הפנתה לטרומפלדור (לא זה בלי היד....זה שגרות אצלו תיירות אוקראיניות עובדות)
נסעתי ולפני שעליתי קראתי פה ברפרוף את שכתבו לפני.
האמת? חששתי מנפילה אבל האינטוציציה שלי אמרה אחרת.

וצדקתי!!!
הנה מצב שבו חוויה לא טובה של חבר פורום או חוסר כימייה שלו עם הבחורה יכול להוביל לפספוס. אני לא פספסתי למזלי.

התמונות אמיתיות והתאור של איך היא נראית דומה
קבלה אותי בחלוק שקוף, חוטיני וחזיה שחורים כיאה לחתולה שהיא
והכי חשוב, בחיוך ונשיקה צרפתית רכב ומלאה
GFE מלא!!!
לאור כל המפגש הכמייה הייתה מצויינת והאישה יודעת בדיוק איך לענג ולכוון את הגבר שאיתה.

מציצה ללא קונדום מעולה. היא מאווווודדד אוהבת למצוץ ביצים ופעם ראשונה שנהנתי מכך ממש.
יש לה הפתעה קטנה בלשון שבהחלט עוזרת לתחושה טובה.

גמירה לא בפה- ואם בחורה מבקשת מכם שלא. אז מה.... אפשרי על הגוף.

שבלול מגולח, רטוב, יפה וטעים.

זיון ראשון במסיונרית בקצב מתגבר
זיון שני בדוגי כולל ספנקים טובים לישבן לבקשתה ולהנאתי

שעה של שחרור וכיף

מ ו מ ל צ ת !!!

ויקה בתל אביב

7
תודה רבה קפצ'ולי, אך ברשותך כמה תהיות:
אתה כותב עיניים ירוקות. במודעה - כמו גם בדיווחים האחרים - העיניים כחולות
אתה כותב חוסר כימיה של חבר פורום שהוביל לפספוס. מיהו אותו חבר? אני? רב רוני? אחרים שדיווחו שהיא מכנית? כתבת גם שהתמונות אמתיות - אך מיד לאחר מכן ש"התאור של איך היא נראית דומה". אם כך, התמונות דומות ולא אמתיות וכשזה בא מיד לאחר שציינת ש"חוסר כימיה של חבר פורום" הוא שהוביל ל"פספוס" - נוצר מצג שווא שמדובר בכוסית על. ולא כך כאמור, יש לה בטן שמבצבצת וצבע סיד
GFE מלא ונשיקה צרפתית מלאה?!?!?!היא לא מתנשקת זה נאמר מפורשות בטלפון - גם על ידה כשענתה לטלפון וגם על ידי החברות שלה שעבדו איתה!
המציצה ללא קונדום גם היא בערבון מוגבל ביותר

ויקה בתל אביב

8
החפוז המכני, אתה מתחיל לעצבן אותי.
המציצה חשופה לכולם, ככה היא אומרת, לא אני. לאחרונה היא גם מתנשקת עם כולם ודיווחתי על כך.
שנינו יודעים שדרשת ממנה הנחה עבור דיווח חיובי בפורום והיא סירבה לך. מאז כל ההודעות שלך בעניינה שליליות ובאות לפגוע בה.
באמת שנמאס מטמבלים כמוך.

ויקה בתל אביב

9
[QUOTE=Korb] החפוז המכני, אתה מתחיל לעצבן אותי. 
המציצה חשופה לכולם, ככה היא אומרת, לא אני. לאחרונה היא גם מתנשקת עם כולם ודיווחתי על כך. 
שנינו יודעים שדרשת ממנה הנחה עבור דיווח חיובי בפורום והיא סירבה לך. מאז כל ההודעות שלך בעניינה שליליות ובאות לפגוע בה. 
באמת שנמאס מטמבלים כמוך. 
[/QUOTE]
קודם כל, שתה מים קרים להתעצבן זה לא טוב לעור הפנים.
עכשיו, בוא נדבר עניינית. היא - לא אתה ולא אני - היא אומרת שהמציצה חשופה "רק אם אתה נקי ואסתטי". נו, ואם אני כבר עם המכנסיים למטה, נקי ומצוחצח ועם השמוק קשה כמו אבן והגברת החיוורת החליטה שאני לא "נקי ואסתטי"?
בנוגע לנשיקות: פעמיים שאלתי את הגברת החיוורת פנים מול פנים - פעם אחת לפני כשנה ופעם אחת לפני כשבועיים. בשתיהן לא קיבלתי תשובה חיובית ברורה: בפעם הראשונה קיבלתי תשובה שלילית ברורה ובפעם השניה תשובה מתחמקת. בנוסף, שאלתי גם כמה פעמים בטלפון ודווקא קיבלתי תשובה ברורה; תשובה שלילית ברורה.
אני דווקא לא יודע שדרשתי ממנה הנחה עבור דיווח חיובי בפורום. אולי היא סירבה לי ואולי לא, אבל אני לא יודע שביקשתי
אבל בוא נמשיך באותו כיוון: כל ההודעות - שלך - בעניינה. בעצם, בוא נרחיק באותו כיוון: כל ההודעות שלך בעניינה, בעניין הבחורות שחלקו איתה דירה (סוניה הג'ינג'ית ויאנה השטוחה), ובעניין כל הבחורות של יוליה.
...כולן חיוביות ובאות להאדיר אותן!!! ממש כמו... יחצן!!! והעובדה שבחלק מהדיווחים אודות אותן 3 בחורות אתה דואג לסייג ולומר בנימה של התנצלות שאתה יודע שזה נשמע כמו יחצנות אבל... לא משנה את זה ולא פותרת אותך. והעובדה שאתה מתחיל "להתעצבן" כן רובצת לפתחך: אם אכן אינך יחצן כפי שאתה טוען, איזו סיבה יש לך להתעצבן? אז אעוץ לך למזוג כוס נוספת של מים קרים ולשפוך אותם על ראשך, כי הכובע שלך בוער.
טמבל.

ויקה בתל אביב

10
תשמע, קישקשתא צדק לגביך, המוח שלך באמת קטן מידי לבן אדם.
האינטרס שלי לגבי ויקה נורא פשוט, אני רוצה שהיא תחזור לפה לסיבוב נוסף כי אני מאוד נהנה איתה. בניגוד אליך, אני לא דורש הנחות על דיווחים חיוביים ומשלם מחיר מלא.
אהיה קצר הפעם כי לא בא לי שטמבל כמוך יגזול יותר משתי דקות מזמני, פשוט לא מגיע לך.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”