[QUOTE=Korb] החפוז המכני, אתה מתחיל לעצבן אותי.
המציצה חשופה לכולם, ככה היא אומרת, לא אני. לאחרונה היא גם מתנשקת עם כולם ודיווחתי על כך.
שנינו יודעים שדרשת ממנה הנחה עבור דיווח חיובי בפורום והיא סירבה לך. מאז כל ההודעות שלך בעניינה שליליות ובאות לפגוע בה.
באמת שנמאס מטמבלים כמוך.
[/QUOTE]
קודם כל, שתה מים קרים

להתעצבן זה לא טוב לעור הפנים.
עכשיו, בוא נדבר עניינית. היא - לא אתה ולא אני - היא אומרת שהמציצה חשופה "רק אם אתה נקי ואסתטי". נו, ואם אני כבר עם המכנסיים למטה, נקי ומצוחצח ועם השמוק קשה כמו אבן והגברת החיוורת החליטה שאני לא "נקי ואסתטי"?
בנוגע לנשיקות: פעמיים שאלתי את הגברת החיוורת פנים מול פנים - פעם אחת לפני כשנה ופעם אחת לפני כשבועיים. בשתיהן לא קיבלתי תשובה חיובית ברורה: בפעם הראשונה קיבלתי תשובה שלילית ברורה ובפעם השניה תשובה מתחמקת. בנוסף, שאלתי גם כמה פעמים בטלפון ודווקא קיבלתי תשובה ברורה; תשובה שלילית ברורה.
אני דווקא לא יודע שדרשתי ממנה הנחה עבור דיווח חיובי בפורום. אולי היא סירבה לי ואולי לא, אבל אני לא יודע שביקשתי
אבל בוא נמשיך באותו כיוון: כל ההודעות - שלך - בעניינה. בעצם, בוא נרחיק באותו כיוון: כל ההודעות שלך בעניינה, בעניין הבחורות שחלקו איתה דירה (סוניה הג'ינג'ית ויאנה השטוחה), ובעניין כל הבחורות של יוליה.

...כולן חיוביות ובאות להאדיר אותן!!!

ממש כמו... יחצן!!!

והעובדה שבחלק מהדיווחים אודות אותן 3 בחורות אתה דואג לסייג ולומר בנימה של התנצלות שאתה יודע שזה נשמע כמו יחצנות אבל... לא משנה את זה ולא פותרת אותך. והעובדה שאתה מתחיל "להתעצבן"

כן רובצת לפתחך: אם אכן אינך יחצן כפי שאתה טוען, איזו סיבה יש לך להתעצבן? אז אעוץ לך למזוג כוס נוספת של מים קרים ולשפוך אותם על ראשך, כי הכובע שלך בוער.
טמבל.