התמונות שלה, חלקן עברו שיפוץ קל.
תאום קל ונוח. עיכוב קל, הפקידה אמרה לי שהיא במקלחת... כבר סימן טוב.
מקבלת ברחוב רוטשילד בבת ים. דירה מחולקת, החדר של ויקה קטן, המקלחת אחלה.
יש משהו מסקרן בפגישה הראשונה עם נערה עובדת, האם היא יפה? האם תמצא חן בעיני? היו מקרים שהתאכזבתי, הפעם לא.
בת 26, נראית לגילה +/- אישה נאה מאד. עינים יפות "שקדים", פנים סלאביות ואף מחודד.
גוף בהיר, נשי ויפה בסך הכל. לא רזה אך בטח לא שמנה."יש מה לתפוס" 

קיבלה אותי בבגד הגוף מתחרה השחור שמופיע באחת התמונות. הבגד בהחלט מחמיא לה ומבליט את החזה הגדול שלה. גדול, אך לא ענק. בהמשך התגלה כנפול במקצת, אך נעים מאד למגע וטבעי לגמרי, פטמות גדולות.
היתה מהוססת בהתחלה, ראיתי שמשהו "יושב" עליה. הבאתי חטיף שוקולד, שמחה מאד - אמרה שאוהבת ושהיא רעבה. חייכתי והתיישבתי על הכיסא והצעתי לה לשבת איתי. אכלה שוקולד, שיחת היכרות קצרה. באה מאוקראינה, היתה פה לפני כשנה, יש לה פה חברים ואפילו מישהו שרצה מערכת יחסים. התברר כעורבא פרח.
הסתובבה באירופה. אישה משכילה וחכמה, אם הצלחתי להבין נכון, למדה שפות וקלינאות תקשורת. למדה אפילו עברית ויודעת לא מעט מילים. משלימה הכנסה כדי לפתוח גן ילדים או מרכז לילדים...
שאלתי אותה מה נעשה היום? אמרה מה שאתה רוצה, אבל אין אנאלי. חייכתי אליה בהסכמה והחלטתי להישאר. הקרח נשבר.
נכנסתי להתקלח, כשיצאתי חיכתה לי עם חזיה וגרביונים בלבד. מוזיקה MTV בטלויזה.
חיבוקים ומזמוזים בעמידה, יש לה עור נעים מאד למגע וריח גוף טוב.
התחלתי לזוז איתה בקצב המוזיקה חייכה אלי וירדה על הברכיים למציצה חשופה נעימה מאד. יודעת למצוץ, מכניסה את כל הזין פנימה ושאיבה לא רעה בכלל, ליקוקי ביצים ומסאג' טוב. מחרמן. 

הקמתי אותה, הפשטתי אותה ממה שנשאר והשכבתי אותה על המיטה. ירדתי דרומה. כוס יפה, נקי וריחני.
קיבלה טיפול לשון ואצבעות מלא שהסתיים בזיון אצבעות חזק על נקודת הג'י בנרתיק עם יד אחת לוחצת בעדינות על עצם האגן מלמעלה. גמרה עם הרבה קולות, הרבה התכווצויות והשפרצה אחת קלה. עליתי עליה לחיבוק.
מאותו הרגע פשוט טרפה אותי בנשיקות, בקשה לשים לי קונדום ושאזיין אותה. בארורררר 

שאלתי אותה מה היא אוהבת, ביקשה לרכב עלי. הסכמתי, אלא מה?
רוכבת טוב, יודעת לזוז ומשלבת תנועה קדימה ואחורה ולא רק למעלה ולמטה.
ככה זיינה אותי זיון חזק וטוב. גמרתי.
אמרה לי שמזמן לא נהנתה ככה ושרוב הגברים בישראל מתנהגים בחוסר נימוס וממש בפראות. והיא לא מבינה למה? היו כאלו שהיא זרקה החוצה כי החליטו שב 500 ש"ח הם קנו אותה, את נשמתה וכל החורים שלה.
היה לי עצוב לשמוע.
אני מאמין שמין הוא סוג של תקשורת, פיזית ונפשית. תן מעצמך, קבל בחזרה.
סיבוב שני
הצעתי לה מסאג' - התעקשה לתת לי.
היא לא מסאג'יסטית! לא לצפות לעיסוי רקמות עמוק ולא להכניס את השירשור תחת מדור עיסוי.
בעיקר מלטפת... אבל התכוונה לטוב.
הבנתי שמפה לא נגיע לשום מקום...הסתובבתי, חיבקתי אותה ונישקתי אותה.
בכלל, יש לה גוף מאד נעים למי שאוהב חיבוקים ומין צמוד.
שמנו קונדום וזיינתי אותה במסיונרית. זיון חזק וחושני כולל DFK תוך כדי. שינויי קצב, לאט ומהר, שינויי תנוחות וכו...לא יודע אם ההתכווצויות שלה על הזין שלי היו מזה שהיא גמרה או שהיא פשוט יודעת לשלוט עליהם. אבל נראה שהיא נהנתה. וגם אני. גמרתי.
ככה שכבנו במיטה עוד קצת, ופטפטנו מחובקים. עד שנגמר הזמן.
קמתי להתקלח חייכה אלי ואמרה לי "הכנסת בי אנרגיה טובה, עכשיו אני במצב רוח טוב וזה שיבוא אחריך הרוויח"
שמחתי.
לסיכום:
אישה!
נאה עם גוף נשי מלא (כאמור לא שמנה).
חכמה משכילה ואסרטיבית!
יודעת להזדיין מצוין!
אבל!
אם באתם לזיין בובה, להשפיל ולממש פנטזיה אלימה - היא לא הכתובת (היא אומרת שהיו כאלו שניסו).
אם אתם חושבים שב 500 ש"ח לשעה - אפשר לשכנע ש"הכל כלול" לנהל שוק - טעיתם בכתובת.
אצל ויקה בכבוד ונימוס, חיוך ונתינה תוכלו לקבל זיון מעולה.
האם אחזור?
כן.
יום טוב
מ"פ