http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11204
נלי מקבלת ברחוב בן גוריון בבת ים.
דירה נאה ומרווחת, כניסה עם קודים. דיסקרטי לגמרי. נוף לים.
מחיר 400 ל 40 דקות, 500 לשעה - הלכתי על המסלול הארוך.
התמונות אמיתיות - נלי רזה ואין עליה גרם שומן מיותר. כמה קעקועים קטנים כולל תלתן ירוק על הרגל.
פנים סבירות, לא יפות במיוחד. קצת חיוורת.
עינים יפות שקדים וחיוך ביישני, שיניים נקיות וריח גוף נעים.
הבחורה קומפקטית, חזה קטן ואנגלית טובה.
מגיעה מרוסיה - מאזור סיביר. פעם ראשונה בישראל.
קיבלה אותי בחוטיני ובייבי דול שחור כמו בתמונות. קיבלה נשיקה על היד וסיבוב שנגמר בחיבוק ונשיקה צרפתית. צחקה.
ישבנו לדבר קצת, קיבלתי כוס מים. הבחורה תקשורתית ונעימה לשיחה.
בת 25 לדבריה ויש לה ילד בן 5. והיא בעצמה נראית נערה צעירה.
חוסכת כסף לקנות דירה ברוסיה. שיהיה לה בהצלחה! אני את חלקי תרמתי.
מקלחת נעימה ומים חמים.
נכנסה אחרי לשטיפה כולל מי פה. סחטיין.
התחילה במציצה חשופה. לא משהו בכלל. מכניסה בקושי את הכיפה ועסוקה בעיקר בליקוק. 

הפכתי אותה וירדתי דרומה.
כוס מגולח ונקי וטעים. קצת לשון ושתי אצבעות בנקודת הג'י - התפתלה, רעדה וגמרה עם רטיבות מוגברת והתכווצויות שנמשכו עוד כמעט דקה אחרי...
עליתי עליה לחיבוק - תפסה אותי בכוח עם שתי הרגליים חובקות לי את הגב...לקח לה זמן להוריד דופק.

שמנו קונדום וזיינתי אותה במסיונרית. יש לה כוס צר והדוק. כיף! ככה כמה דקות - גמרתי כשהרגליים שלה על הכתפיים שלי והזין עמוק בפנים.
הורדנו את הקונדום ונשכבנו על מיטה לשיחה קלילה.
הצעתי לה מסאג' - הסכימה בשמחה.
קיבלה טיפול - אוברול מלא כולל כפות רגליים ואצבעות. אני אוהב שהן מגרגרות בהנאה בנקודות האסטרטגיות. מסאג' טוב ונכון, פותח את הצ'אקרות, גם לה וגם לי. הזין נעמד בהכן ועברנו לשלב הבא.
קיבלה עיסוי גם בישבן וגם בכוס, בשלב הזה גיליתי לצערי שאמנם הכוס מגולח, אבל החור שמאחור ממש לא! פשוט שעיר

אמנם נקי ואין שום ריח, אבל זאת היתה הפתעה לא ממש טובה.
שמנו קונדום וזיינתי אותה בדוגי. אצבע במרעום ללא התנגדות, אפילו התאימה תנועה לאצבע, לא ניסיתי אנאלי ...קונטרות לא ממש מתואמות. למרות שהייתה ממש בעניין.
נתנה לי לשלוט בקצב לגמרי. היתה נחמדה וניסתה לעודד אותי fuck me, fuck me, oh my god...משעשע 

נזכרתי שראיתי מראה במסדרון לפני הכניסה לחדר - על יד חבל הכביסה... הקמתי אותה והלכנו למראה.
זה כבר היה הרבה יותר טוב... זיון חזק בעמידה, קצב בינוני וכל כניסה חזקה והיא מקבלת את כל הזין כמו גדולה 

שיכלה רגליים להגברת החיכוך ונשענה מול המראה. בהחלט מחזה מחרמן. ככה דקות ארוכות גניחות ואנחות שלה עם כל כניסה.
חזרנו למיטה, ירדתי לה שוב וזיינתי אותה עם האצבעות - איך שגמרה עליתי עליה וזיינתי אותה במסיונרי עד שגמרתי.
שנינו שוכבים במיטה מתנשפים, מסדירים נשימה.
קמה להביא לנו מים וכמעט נפלה מסחרחורת...תפסתי אותה ושאלתי אם הכל בסדר? רק זה חסר לי - זונה מעולפת מעודף סקס....
צחקה ואמרה לי שהכל טוב, פשוט היה זיון מאד אינטנסיבי והכל טוב. נרגעתי.
שתינו קצת מים, סיפרה לי שהיא עובדת מ 14:00 עד 02:00 בערך ושאחרי 23:00 בערך זה ממש גהינום. כי מגיעים גברים שיכורים ומתנהגים גרוע ממש.
They don't want to fuck me - they want to fuck my brain
הצטערתי מאד לשמוע.
לסיכום:
למרות שהבחורה נראית רזה ושברירית מאד, היא יודעת לקבל זין כמו שצריך. זיון חזק וטוב - מתמסרת. אהבתי.
עור נעים למגע, עיניים יפות חיוך חמוד, תקשורתית - אהבתי.
מציצה לא משהו בכלל למרות ההשתדלות שלה. לא מלקקת ביצים ולא יורדת דרומה משם. לא אהבתי.
חור תחת שעיר (אם כי נקי) - לא אהבתי.
מתנשקת צרפתית עם לשון - אמרה לי שלא עם כל אחד - תלוי במראה ובכימיה.
דירה סבבה לאוהבי האופציות שאינן מיטה דווקא, מקלחת טובה ודיסקרטיות מצוינת - אהבתי.
האם אחזור - כנראה שלא, שוקל לעבור זמנית לליווי. ראיתי כמה פוטנציאליות יפהפיות באתרים.
נראה...
תהנו
מ"פ.