כ קירה+ורה...שתי ילדות לבד עם רב אחד! - סקס אדיר

קירה+ורה...שתי ילדות לבד עם רב אחד!

1

פרשת סוף השבוע מאת הרב רוני גולן....

....האהבה היא שעון חול, הלב מתמלא בזמן שהמוח מתרוקן....

....סקס היא שעה בתשלום, הביצים מתרוקנות בזמן שהמוח מתמלא....

....נשים טובות מגיעות לגן עדן...זונות טובות מגיעות לירקון...

אני מביט במראה ומחשבות חולפות בראשי, אין לי שום חרטות או תקוות לעצמי, רק עוד קמט הבעה ליד השפה,

עוד קמט בצד העין, ועוד וריד מעל איבר המין, התבגרתי אך תמיד יש בליבי תקווה, מוחי מלא תשוקה ותאווה,

תמיד רעב לאישה תמיד צמא לאהבה, כעיוור המגשש בקיר, כחירש המנחש קול, כנחש על גחוני,

כך אנכי עבד לתאוותי.... נפשי זועקת בדממה, וליבי דוחק את דמי בשקיקה, ושניהם זועקים יחדיו,

מצפים לקורטוב אושר, זועקים לפירורי אהבה, מבקשים תמורה לזעקתם ויגונם,

לעיתים מהרהר אנכי על עתידי, חושש מהיום בו ייחלש גופי, תגווע תשוקתי וייבקע אוני.

חושש שתסבול מכך נשמתי, שלא תישבר רוחי, כמהה נפשי ועשירה, חוויות רבות צבורות לי בתוכה.

שאיפות גדולות לי, בן חורין אנכי שואף לעוף כציפור השמיים, משוחרר מכבלים, כילד עירום בשדה,

לעיתים מתפרץ כלפיד בוער כאש שאינה ניכלת, לנצח אשאר צעיר בליבי, וזקן במחשבתי.

ושכל קללה ומחשבה גרועה תהפוך לברכה, וכל רע יהפוך לטוב אמן הללויה......

קירה תל אביב רחוב הירקון:

שמש נעימה תיירים ותיירות ואנכי מטייל בירקון....בידי שוקולדים טעימים, וחיוך רחב על פני, שיני לבנות ובוהקות ,

וליבי שמח עד מאוד, אני בדרכי לקירה היקרה שהגיעה אלינו ממוסקבה הקרה ,ילדה מתוקה בת 19 שנים.

תיירת פרטית, לא שייכת לאיגור לא לויקטור, ולא להסתדרות העובדים בישראל.

נוקש בדלתה והיא פותחת את הדלת, פי נפער לרווחה, כנעליים המחכות לרגליים,

בדירה המפוארת ישנה חברה נוספת, ורה... ואני אף לא ידעתי זאת, שתיהן לבושות בשמלות ונעלי עקב.

אני חייב להסביר את עצמי, אני נמצא כרגע בדירה מפוארת לבד ! עם שתי ילדות, בלי אבא בלי אמא בלי דודה

ובלי הפסיכולוג שלי, לבד!!! אני ושתי ילדות ממוסקבה, מיד נעלתי את הדלת, הרמתי את שתיהן בידי לחדר השינה...

ויתרתי על הראיון ועל השאלון... ומיד התחלתי להכניס אותן להריון....

קירה: בת 19 165 ס"מ מעט אנגלית המון רוסית, ילדה טבעית נטולת צבעים וכימיקלים ,צחה מעוטרת מור ולבנה,

שיער שחור/חום ארוך, גבות טבעיות, עיניים אפורות מדהימות משולבות בריסים ארוכים ויפים,

שיניים לבנות עדיין שיני חלב, היא כל כך צעירה שעדיין לא התחלפו לה השיניים.

חזה טבעי ויפה, ילדה רזה, גוף דקיק רגליים ארוכות, גוון עור בהיר.

ורה בת 23 ילדה סקסית מעט אנגלית המון רוסית, מלבד שפתיים מוזרקות בעדינות, ושיער בלונד צבוע

הילדה סקסית וטבעית, שיער בלונדיני ארוך, עיניים חומות גדולות ומדהימות, שדיים קטנים ויפים, גוף

סקסי אמנם רזה אך סקסית מאוד !!!

ביצועים:

לא מתנשקות צרפתית (גם לא אחת עם השנייה).

מציצה רק עם גומי (אני מקווה שהגזירה הזאת תחלוף במהרה מן העולם).

אין רימינג, אין רוורס, אין השפרצה לגבות....

לסיכום : שתי ילדות יפות מדהימות וכוסיות !

קירה: מוצצת טוב יותר מורה, אוהבת יותר להזדיין, וניתן להיות אתה יותר אגרסיבי כולל סטירות לישבן.

ורה : מוצצת סביר, אוהבת להזדיין קצת יותר עדינה מקירה.

היו לי זיונים טובים יותר, מציצות עמוקות יותר...נשיקות לוהטות יותר...נשים מקצועיות יותר...

אבל הרבה זמן לא זיינתי שתי ילדות יפות, סקסיות, נקיות ,וטריות כמו שתי הילדות הללו....

אילו הן עכשיו יוצאות לטייל בירקון...הרבה גברים ינקעו את צווארם, והרבה ג'ינסים יתרוממו מעלה ....

לסיום: אין מילים טובות יותר לסיים את הדיווח, ולהקדיש לשתיהן את מילותיו של הצדיק עליו השלום

נתן אלתרמן, שבזכות שיריו ומילותיו אנכי כובש נשים מכל העולם ,וכשנגמרות לי המילים אני כובש זונות

תמורת תמונותיו... ודי לחכימא ברמיזא ....

"מארץ נכריה, ממדינה רחוקה, היא באה כציפור, עם גילה וצחוקה.

לא ידע איש מי היא מאין ולאין ,ויהי אך נגלתה, ותיצת כל עין.

עליזה ופזיזה, ומאירה ושמחה, וכל העיירה נתבשמה מריחה.

ובאותו היום או באותו הלילה ,וכל הבחורים כפרת שרוך נעלה.

ובאותו היום ובאותו הלילה, התחילו הקטטות בין אישה ובעלה.

ואבות ואמות לא ישנו בלילות, כי תעו חתניהם, בסמטות אפילות.

טלפון של שתי העלמות יימסר לכל חברי הפורום....

500 ש"ח לשעה עם אחת... 1000 ₪ לשתיהן ביחד לשעה.....

קירה+ורה...שתי ילדות לבד עם רב אחד!

4
אחחחח רוני גולן המלך :) הקדמת אותי בדקות ספורות... מתי הספקת??? עוד לא התייבשה להן החותמת בדרכון ;)
אוסיף רק שקירה זורמת לצרפתיות קלות, שורה תמצוץ בלי קונדום תמורת תמריץ כספי נוסף (שטר של 200 יעשה את העבודה), ושהיא בעלת קילומטרז' לא מבוטל בעולם הזנות... חיפוש גוגל של התמונה שלה העלה שלל פרופילים מאתרי ליווי מסביב לעולם...

שתיהן על הקצה השדוף של הסקאלה ומתאימות לחובבי הכוסיות שבינינו, אך בעיניי ורה יפה הרבה יותר וסקסית יותר מקירה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”