כ מיליסה תל אביב - סקס אדיר

מיליסה תל אביב

1
אחח מיליסה מיליסה, איזו חית מין.
חברים, מדובר ביפיפיה אמיתית בעלת עיניים מהפנטות.
לאחר מקלחת זריזה, התנשקנו בפראות עם הרבה לשון רטובה.
מיד לאחר מכן השכבתי אותה על המיטה והתחלתי בירידה מושקעת עד לגמירה שלה ברעידות. לצערי לא ניתן היה להחדיר אצבעות.
החבריקו התחיל בפעולת פמפום בהילוך גבוה, וקולות המיטה נשמעו עד למלון רויאל ביץ. הבחורה נהנית מסקס, מגוונת בתנוחות ויודעת לגנוח בצורה אמיתית ומחרמנת.
לא יודע לגבי גמירה בפה. לגבי אנאלי אין למעט גירוי קל של האצבע במרעום.
בקיצור מומלצת בחום ואינני יחצן.
בבקשה..
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11159

תזיינו ותהנו.
שלכם, הג'וקר

מיליסה תל אביב

4
[QUOTE=החפוז המכני]
כן ג'וקר, אתה אמין כמו יאסר ערפאת.

כבר בתמונות ניכר שיש לה כרסונת - אותה היא מתאמצת להכניס.
[/QUOTE]

ערב טוב חפוזי...

חפוזי מה קרה ? למה
המתקפה הזאת ? Shocked

מדוע למהר להסיק מסקנות?

תן לחבר החדש לדווח
בשמחה, ימים יגידו חרמן זיין או יחצן.......

אתה לא יכול להתאפק? חייב
לכתוב הודעה ?

תכתוב "תודה על
הדיווח" ...

לא מתאים לך חפוזי
.... כועס

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

מיליסה תל אביב

5
חפוזי, אתה מוזמן ללכת לבקר את עלמת החן ולעדכן את כל הפורום אם אני יחצן או לא.
חוץ מזה...איפה כתבתי שיש לה בטן שטוחה כמו דיקט ?
רוני גולן שאני עוקב אחריו זמן בפורום הזה איש חכם וידע להגיב כמו שצריך.

מיליסה תל אביב

6
תודה לך "הג'וקר" על הדיווח. כמה דברים:
סגנונך מזכיר לי עד מאוד את זה של חבר אחר אשר דיווח גם הוא על הצלחות כבירות עם שחקניות התאגיד המדובר.
למיליסה, או לכל שחקנית מהתאגיד המדובר, אני לא הולך, והסיבות הן כדלהלן: יחסה של הפקידה הזועמת חוסר מענה, צעקות, קללות, איומים וניתוקים. היא לא יציבה, ואני מוצא ששומר נפשר ירחק סיבה נוספת היא בעצם אותה אחת: יחסה של הפסיכית המדוברת. אני לא מוצא סיבה לנהל מלחמות אגו, לוותר על הפרטיות שלי ולנסות למצוא תחבולות ודרכי חנופה - כדי ללכת לזונה. יש מספיק אחרות.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

מיליסה תל אביב

7
וזה הוגן לגמרי חפוזי. רק שאני אינני מבין מדוע יצאת על גוקר. הוא לא דיווח, למיטב ידעתנו עדיין, דיווח לא אמין פה.
הזעם שלך, שאני מאמין שהוא מוצדק, על הפקידה, אינו צריך לגרום לך להתנפל על כל מי שמפרסם על הבנות שלה.
להזהיר אתה יכול וזה מבורך ורצוי, אך זה היה קצת לא במקום, לפי דעתי.

מיליסה תל אביב

8
הייתי אצלה בבת ים תמונות לא אמיתיות הייתה בשם של מריה כנראה עברה לתל אביב !!! לא משהו ולא ממליץ !!!! אוהבת לשתות הרבה אז אחרי זה אפשר להסיג משהו מציצה לא ממש טובה רברס טוב אבל התכזבתי פשוט עגלה עם הפרצוף חמוץץץ

מיליסה תל אביב

9
edbr אכן השם האמיתי שלה מריה. התמונות אמיתיות לחלוטין והיא יפיפיה וכוסית בעיני. לא הבנתי למה רשמת שאתה לא ממליץ (פרט ונמק). לגבי עניין השתיה אין לי מושג מאיפה הבאת את זה.
לי היה איתה אחלה סקס אתמול ומאוד נהניתי

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”