אני יודע, לא ככה כותבים אנג׳ליקה אבל ככה היא מופיעה באתר מתחרה וככה אפשר לחפש אותה באינטרנט.
לאחר שקבעתי עם אחרת בחולון וההמתנה היתה ארוכה מידי, חיפשתי אלטרנטיבה ומצאתי את אנג׳ליקה.
מקבלת בחולון בשכונה דרומית, מפנה לבנין ליד ולאחר שרואה אותך מכוונת לדירה המתאימה.
בסביבות הגיל המתאים, 27-35, לא רזה, אבל בהחלט לא מלאה. יש מה לתפוס ואיפה לתפוס. חזה גדול, מסולקן ונעים למגע למרות זאת. נמצאת בדירה לבד עד שעות הערב. הדירה דיי דיזסקרטית ולא נתקלתי באף שכן באיזור. מקום חניה ללא בעיה ברחוב.ֿ
מקבלת באדיבות לבושה בבגד סקסי, אותו היא מורידה לאחר מספר דקות. לא מבקשת להתרחץ אבל אני הגעתי לאחר מקלחת כך שלא חקרתי בעניין. לאחר הביצוע, היא בהחלט הלכה להתקלח.
האקט עצמו כלל 69, ירידה שלה ושלי, דהירה הפוכה, שליקה - למרות שלא לזמן רב, ומסיונרית. סיום בדוגי. דיי נענית לבקשות. לא ניסיתי אנאלי כך שאינני יודע. לא ניסיתי גם גמירה על הפנים וכדומה.
הזמן מהכניסה ועד היציאה לאחר הכל היתה כ40דקות והמחיר 200 ש״ח. בהחלט סביר.
איך אומר רבינו הקדוש? ״לא נפלתי מהכסא ולא איבדתי את המילים״ אבל במחיר הזה היא בהחלט יכולה להיות ממלאת מקום לעת מצוא.
אנזליקה בת 27 פרטי 200 בחולון
2תודה על הדיווח. דיווח טוב. דגימה טובה.
ראיתי את המודעה שם באמת..
מה עדיין לא היה פה דיווח עליה?! (פטישחשמלי?) מעניין..
הותירה בך הרושם שחדשה בתחום?
דירת אירוח היא לא גרה שם כן?
4לא נראה לי שהיא גרה בדירה למרות שראיתי רק חדר אחד, אבל יש בדירה לפחות חדר נוסף. היא אמרה שהיא עובדת לבד בדירה. היא בהחלט לא נראית ומתנהגת כחדשה בתחום. הבנתי שהגיעה מצ׳כיה והיא מדבר עברית רהוטה כולל סלנג, כך שכנראה חיה כאן הרבה זמן.
do good and live good
5[QUOTE=starc]לא נראה לי שהיא גרה בדירה למרות שראיתי רק חדר אחד, אבל יש בדירה לפחות חדר נוסף. היא אמרה שהיא עובדת לבד בדירה. היא בהחלט לא נראית ומתנהגת כחדשה בתחום. הבנתי שהגיעה מצ׳כיה והיא מדבר עברית רהוטה כולל סלנג, כך שכנראה חיה כאן הרבה זמן.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
תודה.
צ'כיה זה טוב (בהנחה שבאמת) ;)
7אחלה של דיווח. תוכל לתאר אותה בצורה יותר טובה ? גובה, צבע שיער/עניים?
המחיר כולל מציצה בלי קונדום?
ואשמח אם תוכל לתת לי את הטלפון בפרטי, מבטיח לדווח.
8סטארק,
היא מפרסמת באולסקס?
איך הפנים שלה? כוס צר? התמונות שם בטח לא שלה, נכון?
10קולומבו,
אולי לא כתבתי ברור. התכוונתי שבאמת מצאתי משהו באתר הזה, אבל זה היה אחרי הרבה נסיונות, ובמקרה כי הוא לא אמר איזה אתר. אולי למומחה כמוך זה לא סיפור. אז רציתי לוודא. תודה על האישור.