כ דנה מבת ים תמונות אמיתיות - סקס אדיר

דנה מבת ים תמונות אמיתיות

1
הייתי,
אז פסח נגמר... ואיתו חגיגות הסקס של חול המועד מוחא כפייה

השלישיה שתוכננה להיום נדחתה למועד אחר עקב אילוצים שלי בכי
ומצאתי את עצמי עם מעט זמן פנוי וכמה מועמדות במדור תמונות אמיתיות

כמנהגי, אינני מסתמך על דיווחים יותר מידי ומחפש את הריגוש במפגש חדש.
עיני צדה את התמונות של דנה.
הנחת המוצא שלי היתה שהתמונות מעובדות היטב ולא בטוח שיש קשר אמיתי בין התמונה למציאות. אבל אמרתי לעצמי שאם היא אכן נראית כמו שמסתמן בתמונה, היא הטעם שלי לגמרי.
התקשרתי - ענתה לי הפקידה החביבה ומסרה את התפריט הידוע, כאילו מדקלמת מההגדה של פסח...קריצה
500 ש"ח לשעה וכו'...אין מסלול מקוצר.
דנה מקבלת במעבר ישי בבת ים.
דירה מחולקת קטנה, מקלחת לרזים בלבד. אבל היי...המים חמים והפעם האינסטלטור לא טעה בכיוונים צחוק

דנה (או דאשה כפי שהיא קוראת לעצמה) היא בחורה נאה - לא מאד יפה, אך אינה מכוערת כלל. שיזוף מוקה בהיר יפה, מראה סלאבי עם נטיות טטריות (עצמות לחיים גבוהות, עינים מלוכסנות) עיניה כחולות אפורות בהירות ויפות, אפה ישר, שיניה ישרות אך לא לבנות, חיוך מקסים, בלונדינית טבעית. אך כאמור היא אינה יפהפיה (כמו מרגו למשל...) מגיעה אלינו מקייב, שבוע בארץ. מסכנה...נפלה על החג עם המצות...מבולבל
חלק גופה העליון עד קו האגן - מושלם! חזה יפה מאד! גדול אך לא ענק, עומד בגבורה מול כוח המשיכה, פטמות ורודות זקורות ויפות.
חלק גופה התחתון, לעומת זאת אינו יפה בכלל...מותניה צרות, אבל כאן זה מסתיים, האגן רחב, הירכיים כנ"ל והתחת מוצק, אך...איך אגדיר זאת: נמוך....רגליה קצרות ועבות.
חבל...
נשארתי, כי באתי... וכי היא היתה מקסימה, מקשקשת באנגלית רצוצה אבל ניתן להבין הכל - אין צורך בתיווכו של ד"ר גוגל.

התקלחתי, יצאתי ובאתי אליה עטוף במגבת, התחלנו במין ריקוד חושני ונעים, נשיקות צרפתיות עמוקות. היא טובה בזה, אך היו לי טובות ממנה.
הורדתי לה את החזיה השחורה והתגלה החזה היפה שלה. תוך כדי, היא שולחת ידיה אל הזין שלי וממששת-בוחנת מה העניינים.
ובכן, העניינים היו בעניינים. הורידה את המגבת והדגל עלה לראש התורן.
סובבתי אותה והמשכנו להתגפף.
הובלתי אותה למיטה, היא כורעת על ארבע, ואני מאחוריה. הורדתי לה את התחתונים וירדתי לה. קיבלה שירות עמוק ורטוב, הכולל לשון ואצבעות בכל החורים. אהבה מאד. הפכתי אותה, עליתי עליה ל 69 מהנה מאד.
קיבלה טיפול דגדגן, נקודת ג'י ומרעום מקיפה, גמרה לי על האצבעות ברעידות והתכווצויות. אני קיבלתי רימינג מצמרר וזיון פה מעולה. גמרתי לה על הבטן בזיון שדיים הפוך.

מקלחת של שנינו, קצת שוקולד להעלאת רמת הסוכרים ושיחה קלילה.
עבדה באוקראינה בתחום התיירות, אין תיירות ואין עבודה...
הציעה לי מסאג' - הסכמתי. טוב...בזה היא ממש לא טובה.
מין סדרת ליטופים וחפירות בראש על המצב הפוליטי בין רוסיה ואוקראינה...ואני מחייך בנימוס...
בשלב מסויים הסתובבתי לסיבוב שני והזין? לא בא לו...
כבר הייתי במצב רוח של לוותר, אבל החלטתי לתת לה פינוק על ההשתדלות שלה, בכל זאת...ארחה אותי כל כך יפה. כל דיכפין וכאלו...

קצת יניקת שדיים, קצת עיסוי דגדגן ועליתי בחזרה ל 69 - ושוב רימינג מצמרר, בשילוב עיסוי ביצים - טוב לזה הסרבן לא היה מוכן והתעורר סוף סוף.

בקשה קונדום ושאזיין אותה.
דוגי חזק, אגודל עמוק במרעום, כמה דקות והופ...גמרנו מוחא כפייה

חיבוקים, נישוקים, מקלחת והביתה.

לסיכום:
בחורה מאד נחמדה.
התמונות אגב שלה, אבל לפני 7-8 שנים לפחות. ואינן מסגירות את חלק הגוף התחתון הרחב - לא אהבתי.
22 היא היתה לפני 10 שנים אולי...
לא יפהפיה, אבל לא מכוערת - אישה נאה.
זיון בינוני.
רימינג וטיפול אחורי מצוין. - אהבתי.
ייתכן ותסכים לאנאלי - לא בדקתי, לא הייתי במצב רוח.

לא יודע איך להגדיר את המפגש...לא ממש נפילה, אבל לא משהו מיוחד.
אולי בגלל שהיא לא הכוסית שלה ציפיתי הייתי חצי כוח...

ייתכן שאם הייתי נותן לה להוביל, או שהייתי בוחר בגישה יותר אקטיבית מצידי, היה יוצא יותר מוצלח.

יש גם זיונים כאלו.
הכל טוב.
בהמשך השבוע מתוככנת לי שלישיה מהסרטים...

תהנו וחג שמח בדיעבד....

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

7
[QUOTE=מלח פלפל]
[QUOTE=אכילס]אני מבין שלא ראית את ההרפס על השפתיים שלה בצד ימין

חבל אחי, חבל.
[/QUOTE]

לא ראיתי, דווקא הסתכלתי וחיפשתי סימנים.
או שהסתירה ממש טוב בכי

[/QUOTE]

קראתי את השרשור ואמרתי שאני חייב ללכת לזיין אותה
עד שירדתי למטה וראיתי תהודעה על ההרפס הזין צנח למטה

גש להבדק מלח פלפל ותעדכן אותנו קריצה

8
כשבחורה מצהירה על עצמה או הסוכן שלה שאלו תמונות אמתיות ועדכניות לדעתי צריך להחרים אותם ושההנהלה לא תתן יד לזה ...

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

9
חברים,
למען הסדר הטוב. כמובן שאבדק ואעדכן.
לוקח כמה ימים לקבל תשובה.
עד אז מבטיח לא לזיין בנות תאגיד או בנות אחרות מהתחום.

תזדיינו גם אתם בסבלנות קריצה

עם זאת אני חוזר ואומר: אני לא הבחנתי בשום דבר חריג בשפתיה העליונות (וגם לא התחתונות) של הגברת.

אכילס, אבל גם יתר החברים,
אם הייתם אצל זונה וראיתם או חשדתם שיש לה הרפס או כל מחלה אחרת,
אני חושב שמן הראוי לשתף ולידע את יתר החברים מראש ולא לחכות לדיווח ואז להכניס את המידע כבדרך אגב.

לא ככה?

מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”