קטיה בת-ים (שומר נפשו)
1ראיתי אותה ב"תמונות אמיתיות" http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11624 ובהתקף חרמנות ישר אמרתי שהיא חייבת להכנס לבנק המטרות שלי. קבעתי להגיע אל הגברת, הפקידה מפנה לרח' ע"ש ראש ממשלת ישראל הראשון בבת ים. הגעתי, המתנתי 15 שעה עד לתור שלי (היה עיכוב) ועליתי למעלה. פתחה את הדלת עלמה בסוף שנות ה -30 שלה / תחילת הארבעים, לא נעים לומר אבל די מכוערת אבל אמרתי, הגוף.ביצועים בטח יפצו. שיער שחור, פנים סיביריות אסייתיות. העברתי 500 שקלים והפנתה למקלחת. סירבה להצטרף למקלחת משותפת. הפנתה אותי לחדר, נשכבתי והחלה ישר במציצה טכנית נוראית. נציין ששדיה קטנים ביותר, פטמותיה כהות ביותר ובטנה רופסת (כנראה אחרי לידה). אחרי 2-3 דק' אמרה באנגלית שבורה שהיא לא מתכוונת למצוץ הרבה. הסכימה למציצה של עוד דקה וביקשה להתחיל במשגל. פה הבנתי כמה שנפלתי. גבה התחתון היה שעיר ביותר, ושפתיה התחתונות כנ"ל (כן כן, גם החור של הדלת האחורית היה מלא בשיער...). התחלתי בדוגי מבואס מהחיים וכעבור מספר שניות קיבלתי גל ריח איום ונורא שגרם לי לבחילה נוראית. עצמתי עיניים והתפללתי לבונה עולם שייתן לי לגמור. גמרתי בקושי רב ועפתי מהדירה הזאת כל עוד נפשי בי. כל הזיון רק חשבתי איך אני כותב את הפוסט הזה ומזהיר פה חברים יקרים לא ליפול כמוני ולצעוק שהתמונות לא משקפות!!! בקיצור, שרפתי זמן וכסף כדי שאתם תמנעו מעוגמת נפש שאני חוויתי. אולי יום אחד האדמין יקדם אותי בסטטוס...