כ דש מדאשה בת ים....... - סקס אדיר

דש מדאשה בת ים.......

1

...להיות אישה זו משימה קשה מאוד, מכיוון
שהיא בעיקר מורכבת מהתמודדות עם גברים...

...
נשים הן משוגעות וגברים הם טיפשים...נשים משוגעות משום שהגברים טיפשים...

...לגבר יש רצון, אבל לאישה יש את הדרך...

לעיתים
אנו יוצאים אל המסע היומי כאריות היוצאים לציד, לעיתים חוזרים תשושים כלאחר ציד,מבולבל

לעיתים
חוזרים עם חיוך רחב על הפנים,חיוך גדול לעיתים מאוכזבים,מבולבל ולעיתים לא מוצאים את המילים,Sleepy

די
לאהבה תמורת מזומן, די לאהבה קצובה בזמן.Dead

שוב
יצאתי לטיול היומי, שוב הרגשתי כילד אבוד המחפש צומי. חיוך

שוב
נופל אל הזונות, שוב חוזרות הטעויות והצעקות הפנימיות. כועס

תמונות
רעות מאתר הזונות, שוב אותי מוליכות אל עיר הזונות,Dead

תמו
האשליות, כבר אין עוד חלומות, רק ראיות מוצקות כולן זונות! כולן רק אשליות ! כועס

אני
חזק אני יודע, אני מזמן כבר לא דומע, העיניים כבר לא מי יודע, Geek

כל
שאנכי יודע מזמן, די לאהבה תמורת מזומן, די לאהבה קצובה בזמן. Dead

האהבה
הזאת אותי הורגת, האהבה הזאת אותי גומרת, Ouch

באהבה
האמיתית נשבענו זה לזו, והיום אנו רחוקים זה מזו, מבולבל

השתקפות
דמותי בחלון המכונית, נראית כאילו לי היא לועגת, כאילו אותי היא רומסת.Ouch

האהבה
הזאת אותי הורגת, האהבה הזאת אותי גומרת. Ouch

פקידת
המשמר מפנה לעיר הזונות, לרחוב הזונות, למלון הבני זונות, "לאונרדו הבן זונה".

דאשה בת 28 מגיעה אלינו מאוקראינה 165 ס"מ שיער שחור עד אחרי
הכתפיים,

גבות קטנות דקות ומקועקעות, ריסים מלאכותיים, עיניים חומות, שפתיים
קטנות, שיניים לבנות.

חזה יפה בינוני טבעי, מבנה גוף נאה לא רזה, אך כלל לא שמנה, ירכיים
זקוקות למעט גיהוץ וחיטוב. מבולבל

קעקוע של פרח מעל בית הכנסת, קעקוע של כיתוב בסינית על העורף, ישבן
נאה, רגליים סבירות,

כוס נחמד, מרעום לא יפה ! לא נפלתי...לא התעלפתי... ולא בדקתי אם אלו
טחורים או פיסורה. Dead

יתרונות וביצועים: 500 ₪ לשעה 300 ₪ ל30 דקות...

מתנשקת צרפתית באהבה...

מציצה טובה, משתדלת מאוד אך
עבורי זה לא מספיק...

מלקקת ביצים, אך זקוקה להכוונה....

זיון סביר, אוהבת סקס עדין, משתדלת מאוד לרצות, נשמעת להוראות, אך
עבורי זה לא מספיק !

חסרונות:

לא יפה ! לא סקסית ! מראה פשוט רגיל ומשעמם !

לא עושה רימינג, לא זזה רוורס,

סה"כ חוויה נחמדה עם בחורה נחמדה, לא חוויה מסעירה, אני אישית לא
אחזור !Ouch

לא מצאתי צורך להקדיש שירים או מילים גדולות,

דאשה ......

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דש מדאשה בת ים.......

3
[QUOTE=chico]רבנו, מי מהן דאשה ומי מאשה?[/QUOTE]

שלום צ'יקו....

מאשה היא הרזה נטולת החזה...

דאשה היא הבריאה ברוכת החזה...

שתיהן לא יפות, שתיהן לא סקסיות, השירות של מאשה הרבה יותר טוב !

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

דש מדאשה בת ים.......

4
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11636

להלן הדיווח:

מקבלת בבניין יוקרתי בעיר קייב,סליחה בת ים...מדברת מעט מאד אנגלית
פותחת את הדלת בחזייה ותחתונים גוף מעלף שלא משאיר הרבה ברירות ,חלק כמו משי,כ 1.70 גובה,חזה בינוני וטבעי די שמור,שיזוף סקסי(כבר לא לבנה כמו בתמונות).
פנים לא יפות (לדעתי)אם כי חייכנית וכייפית, מסוג החיוכים שאתה מרגיש שפה שווה להישאר שיער שחור ארוך לא ממש חלק(אולי הייתה בלי פן).

שואלת שעה או חצי (300/500 שח ) למרות שדיי הייתי לחוץ האינטואיצייה והגוף שלה לחצו עליי לקחת שעה.
מקלחת זריזה שלי נכנס לחדר והיא עדיין בתחתונים וחזייה מקבלת אותי בחיוך מתנשקים כמו זוג אוהבים בעמידה ואט אט אני
מוריד ממנה את החלקים הנותרים...מושיב אותה בקצה המיטה ויורד ישירות לדגדגן הפרפרי שלה ...עושה רושם שעלמה נהנת מכל רגע נוגעת לעצמה בחזה תוך כדי ואז אני מתחיל בליקוקי גוף עד שחוזר אלייה למעלה.
תורי להתפנק!
נשכב על הגב והיא מתחילה להחזיר לי בליקוקים עדינים ונעימים עד הרגלים וחוזרת לביצים עושה את זה נעים במיוחד!
מציצה: היו לי טובות יותר אבל מאשה עושה את זה בעדינות מדי פעם מכניסה עד הסוף,משלבת עבודת יד עדינה ונעימה
אני מצדי כמעט ולא מצליח להתאפק,מלבישים קונדום והיא יושבת עליי ורוכבת בעדינות מגרה במיוחד תוך כדי נשיקות צרפתיות בלי הרף
כשמאשה בין לבין אומרת לי "אני אוהבת להתנשק" עם החיוך החצי ביישן חצי מתוק שלה.
גמירה ראשונה שלי במסיונרית .
מנוחה קצרה עם מלא נשיקות וחיבוקים ממש הרגשה של גבר נאהב והופ אנחנו מוכנים למספר שני...
מלבישה קונדום (יש לציין שלא נראה שהיא הלבישה בחייה הרבה כאלה) עןזר לה קצת ונכנס שוב במסיונרית...
לוחש לה באוזן "אם בא לך לגמור שתגיד לי איך את אוהבת"והיא ישר מציעה דוגי.
עוברים לדוגי טוסיקקק מעלףףףף בתוספת השיזוף ...פשוט מטורף! פמפום של 5 דק בלי תלונות ועם גניחות קלות שנשמעות לגמריי אמיתיות,עוד קצת שלל תנוחות נחמדות אני קצת מתקשה לגמור והיא מציעה להוריד את הקונדום...נכנסת שוב לעבודה,מציצה בשילוב עבודת יד ועדיין אחרי 5 דק מתקשה לגמור לצערי !!!
אני מתחיל לעבוד עליו בעצמי והיא לוחשת לי "אם יש משהו שתרצה שאעשה תגיד לי" ביקשתי שתשב מולי ותאונן וכך היה...
עד ההשפרצה המיוחלת...........

לסיכום: לא תתאים לכל אחד !
בחורה עדינה מאד שעושה אהבה יותר מסקס
לדעתי חסרת נסיון בתחום(אני אישית אוהב).
לא יפה בפנים ושוב פעם זאת דעתי האישית!
גוף מדהים שבא עם שיזוף טרי .
מי שאוהב לעשות אהבה עם עלמה עדינה ולקבל שעת/חצי שעת פינוק
עם הרגשה של מאהבת יהנה מי שמחפש חיית סקס יתאכזב.
נ.ב :
תהיו איתה ג'נטלמנים(ועם כל אישה שתפגשו) זה ישתלם לכם.

בהצלחה.

דש מדאשה בת ים.......

5
משהו טוב קורה לאחרונה בגזרת התאגידים. היה לי ניתוק מוחלט מכל מה שלא קשור ליוליה אבל מסתבר שיוליה מחלטרת כפקידה עכשיו עבור תאגיד בבת ים ומבחינתי זה סימן טוב ונתן לי ביטחון שאוכל ללכת ולקבל את הזמן והגמירות שאני צריך.

הגעתי לבת ים לטיילת כאשר העלמה ממוקמת בבית מלון גדול ממש מול הים. בית המלון הוא סטייל מלון כרמל בנתניה כלומר ישן ומוכר אבל בסהכ מתוחזק היטב. עליתי לקומה הגבוהה בה העלמה ממוקמת (אציין שהייתי שם בשעה הנקובה וכיאה ליוליה המתוקה לא היו עיכובים או מריחות...הכל לעניין ועם כבוד ללקוח). פתחה לי את הדלת דאשה היקרה.

דאשה לבשה סט תחתון וחזיה תואמים בנוסף לנעלי עקב 96 סמטימטר כיאה לאוקראיניות. דאשה קיבלה אותי בחיוך רחב. כבר בשלב הזה היה ניתן לומר שהגוף שלה הוא הכי הטעם שלי בעולם...יש לה חזה גדול יחסית לגוף לדעתי מידה סי או די והיקף 80 או 75. היא רזה אבל לא מקל כלומר גוף נשי ויפה עם שיזוף של אוקראינית שהגיעה לבת ים :). הפנים של דאשה חמודות...לא יפייפית הנילוס אבל בהחלט חיננית. אני מעריך שגילה הינו 25 לפחות לפי הגוף.

לאחר שקיבלה אותי הועבר האתנן (אני אוהב לסגור את זה בהתחלה כאשר לפחות ממני לא ביקשה מראש וזה בעיניי סימן טוב לבאות). נכנסתי למקלחת עם מגבת נקייה. המלון כפי שאמרתי מתוחזק היטב והיה דוש מפנק עם זרם חזק ומים חמים (בכל זאת אחרי יום עבודה לדאוג לכסף של הרבה פה כולל כמה נשמות טובות :) ). כשיצאתי מהמקלחת דאשה חיכתה לי עירומה בעמידה...פה עפו לי האשכים. ..החזה שלה פשוט מושלם בעיניי...יחסית גדול עם פטמות כובע טמבל בצבע בהיר יותר מהחזה...הפטמות ממורכזות בולטות ורגישות למגע וצורת החזה מושלמת...פשוט תענוג..איבר מינה מגולח והיו סימני שיזוף גם על העכוז אבל לא של חוטיני אלא ברזילאי או חוטיני חצי תחת.(לא מבין בזה). יש לדאשה תחת עם בשר. .שוב ...לא מלאה אבל אישה. מבחינת טיפוח ציפורניים בידיים וברגליים עם פרנץ. כפות רגליים חמודות. איבר מינה של דאשה יחסית בשרני אבל השפתיים לא ממש בולטות אלא בגדר הרגיל.

התחלנו במציצה טובה שדאשה מכניסה את כולו לפה תוך שידיה בצידי הגוף ומידי פעם עושה גרון עמוק אפילו בלי שאמרתי לה. סהכ מציצה לא רעה בכלל. הרגשתי שאני חם ובאקט הראשון רציתי לגמור בסקס אז העלתי אותה עלי לרכיבה. איבר המין רגיל לא צר ולא רחב. דאשה משחקת את המשחק יפה ולא מאבדת שליטה בזמן הסקס...לאחר רכיבה קצרה העברתי אותה למסיונרית ואז לחדירה שהיא על הבטן ואני חודר מאחורה. פחות אהבתי את המרעום והחדירה לא היתה אנאלית אבל היא שיתפה פעולה והחיכוך בתנוחה הזו עשה את שלו וגמרתי גמירה ראשונה.

הפסקה למנוחה ופה באה גדולה נוספת של דאשה..היא עושה נעים פשוט מעולה...מגע מאד מאד נעים...הייתי יכול להמשיך ככה שעה. קצת נימוסין והסטוריית זונות תוך ליטופים מענגים ועברנו האקט השני. אנגלית מעט יותר מבסיסית.

באקט הזה רציתי לגמור במציצה ללא סקס...דאשה תפסה פוזיציה ועבדה ביסודיות...בנחישות וברגישות בלי תלונות עד שגמרתי לה בפה. אציין שלקח לי זמן והיא היתה סובלנית. גם שגמרתי חיכתה עד שמיציתי את הגמירה וזה יכול לקחת אצלי זמן כי אני גומר סדרתי. אציין שלאחר שגמרתי ירקה ולא בלעה.

סהכ אני ממליץ מאד כי החזה שלה מרהיב והגוף מצויין...היא שירותית וחייכנית ...המיקום טוב ועכשיו גם הפקידה לעניין אז החבילה כולה משתלמת.

הנה הלינק:

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11636

לא יודע מי בחר את התמונות אבל הן עושות לה עוול.

תהנו

דש מדאשה בת ים.......

6
ערב טוב חברים , הדיווח הראשון שלי איזו התרגשות...
היום פקדה אותי חרמנות יתר וניסיתי כמה מקומות בעיר האורות אך לשווא עד אשר הגעתי להודעה של דשה מלכת המנגו ואני אסביר
כפי שרבי רוני הסביר ותדרך אותי לא יפה בידיים ריקות אז לפני העךייה לעלמה עצרתי וקניתי מנגו קר
דופק בדלת והדלת נפתחת בחצי מצב ואצבע עם לק אדום מסמנת לי להיכנס
לפי דעתי התמונות לא עושות לה חסד רב ומציאות היא ניראת ממש טוב
שיער שחור כמו הלילה שפתיים בשרניות משוכות באודם אדום חיוך ביישני במקצת שדיים יפים מלאים עומדים לא גדולים אך מאוד רכים ונעימים קיבלה אותי באותו סט שמצולמת
שיחה קצרה מבקש מקלחת ותוך כדי שואלת מה יש בשקית באנגלית עילגת הראתי לה והיא מאוד שמחה הפרי האהוב שלה
מקלחת זריזה יוצא וקןלט אותה מתקרנפת על המנגו בתאווה
שנינו צוחקים ואני מתיישב מולה , היא מתקרבת ומצרפתת אותי ואני יכול להרגיש את טעם המנגו משפתייה אומרת one moment ונכנסת לדושה יוצאת ושוב מנגו הלו גברת הבאתי גם בננה
אני עומד מולה תוך כדי שהיא מורידה את המגבת מוריד אותה לריצפה ובלי הסברים מיותרים היא מתחילה במציצת ווקום אליפות תקשיבו הבחורה אלופה 5 דקות של וואקום עם גרון עמוק ואמרתי לעצמי חבל שלא הבאתי ארגז
עוברים למיטה מתחיל ללקק את שדיה המפוארים ויורד דרומה אל עבר המקדש היא מפסקת רחב ואומרת suck naw משנה זהירות בוחן ויסואלי מנוש לתפררת כאילו מסורטט מתקרב ריח גן עדן מעביר הברשה עם הלשון טעם חלומי מלקק לה ותוך כדי מחדיר אצבע הבחורה נוטפת
חייב לחדור פנימה מבקש גומי , היא מכניסה אותו לפה ומלבישה תוך כדי מציצה דוחפת אותי לאחור ועולה עליי , חברה רכיבת רודיאו כזו לא הייתה לי שנים רבע שעה ואני מתפוצץ
דוש שנינו סיגריה מנסה להבין אותה קשה מאוד מילים בודדות באנגלית והרבה רוסית וחוזרים למיטה היא מתחילה במס'ג שיורד למציצה מושלמת מבקש שוב גומי שוב אותה פעולה מצידה הופך אותה לדוגי ומתחיל לקדוח תחת מושלםםםםם
עשרים דקות של הנאה בדוגי עם אצבע בהול
אני נגמרתי , היא אמרה תבוא שוב
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”