כ אלבינה/תאגיד בת ים - סקס אדיר

אלבינה/תאגיד בת ים

1

אתמול בערב התקשרתי לפקידה הדכאונית שאלתי מה בתפריט ? האמת היחידה הפנויה היתה אלבינה

הפקידה מפנה לזבוטינסקי מספר אי זוגי בהתחלה, לא רחוק בכלל מהבניין עם ה-2 מעליות''הידוע''
באתי מצויד בשוקולד ובבירות כמובן
כהרגלה של הדכאונית היא מבקשת לא לדפוק והבחורה תפתח
אכן פתחה את הדלת בחורה לא הכי יפה בפנים גבוהה עיניים חומות חזה קטן ועומד תחת נחמד , התמונות אמיתיות לחלוטין , החלטתי להשאר איתה
שיחת הכרות מאוד ארוכה שתתה בשמחה והיתה מאוד מרוצה מהשוקולד שקיבלה , היא מדנייפרו באוקראינה אמא לילד בן 7 (לא שאלתי לגילה מפאת נימוס) מעריך שהיא בת 30 הפקידה תענה שהיא בת 26 , זונה שעבדה באיסטנבול בעבר
ראיתי שעברו כמעט 20 דקות ואנחנו עדיין יושבים ומדברים

נכנסתי להתקלח , היא כבר חיכתה לי בחדר

יתרונות : דירה פצצתית ונקיה, בחדר דלקו אפילו נרות , זיון לא רע בדוגי אבל מאוד קצר בזמן

חסרונות : לא בחורה יפה , מציצה גרועה של פחות מדקה , נותנת לרדת לה אבל לא יותר מכמה שניות , אין נשיקות , אין אנאלי , אין רימינג (למי שבעניין),לא אהבתי את העובדה שהיא כיוונה את הסקס ואת התנוחות , אחרי מספר אחד היא כבר הלכה להתקלח והתלבשה (למרות שנשארו עוד כ-15 דקות)

אני לא אחזור !!

לסיכום ממש לא שווה 500 וגם לא חושב ש-400 , המצב בתאגיד ממשיך להיות רע

לדכאונית היה לפני חודש את שלושת האסים : קרולינה , אניה ודיאנה (הייתי עם קרולינה) שלושתן עזבו

אלבינה :

http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11567

אלבינה/תאגיד בת ים

3

אלבינה.....

במילה אחת: לא.... מבולבל

בשתי מילים: לא לא .... מבולבלמבולבל

בשלוש מילים: לא לא לא ...... מבולבלמבולבלמבולבל

ולמי שעדיין לא הבין לא, ודי לחכימא ברמיזא
.........................................Geek

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

אלבינה/תאגיד בת ים

5
אני חושב שהתקלקלתי .. אחרי ויקב מרחוב הבירה 51 אני לא מוצא סיפוק אצל אף אחת אחרת ...
הסטיות שלנו מתחזקות כשאנחנו מספקים אותם .
חייב בחורה רזה מאד ... צעירה ורצוי אם רווסרס ..
המלצות יתקבלו בברכה!

אלבינה/תאגיד בת ים

6
אקח את המלצתו של הרב וגם לאחר הדיווח הלא
מחמיא ...אז לא...
אין הרבה מציאות כרגע לפי מה שאני רואה...
ואין מישהי חדשה שכדי לדגום( לפי המראה)...
אני אחכה בסבלנותSleepy
"או שתכתוב משהו ששווה לקרוא עליו

או שתעשה משהו ששווה לכתוב עליו"
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”