כ קארין חדשה ברג - סקס אדיר

קארין חדשה ברג

1
התפנה לי חלון באיזור ר"ג והחלטתי ללכת על משהו חדש. 'תמונות אמיתיות'.... נגיד

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6761

שיחה טלפונית הנחתה אותי לרח' בן גוריון בר"ג. 300 ש"ח עד שעה (!!) הכל כלול... נשבעה. בחיי

הגעתי למספר 18 ונשלחתי לקומה ראשונה במעלית.

נכנסתי לקומפלקס של 4 חדרונים בעלי מבואה משותפת ונשאבתי בחביבות ע"י בלונדינית. אין מצב שזו הבחורה מהתמונה... גם לא בצחוק.

גובה 1.65 חזה חביב ונפול מעט, פנים חייכניות וגוף צלוליטי קמעא. עם העברת התשלום, החיוך הפך קסום עוד יותר כי 'הגיעה חברה שלי, מדהימה, נראית ברזילאית'. עושות הכל, אפילו דו-מיניות, והאתנן - 200 ש"ח נוספים...

סירבתי.

התחלנו במין אוראלי. יודעת את העבודה סביר ואני די חרמן = גמירה תוך כמה דקות לפה שלה. בלי גומי ובלי יריקה. בלעה.... קצת מטריד.

ניסתה שוב לשכנע אותי לצרף את החברה - אליה היא הציצה בין לבין באמצעות הדלת המחברת.

השבתי שאני בעניין של זיון 1*1 ועוד כמה דקות התאוששות נתחיל. החבר גילה סימני התעוררות והחלטתי ללכת על דוגי...

ואז קרה דבר שלא קרה לי ב-30 שנות סקס. התחלתי לזיין וריח מגעיל שלא לומר מצחין עלה משם. כזה שעומד בגרון ואתה מפסיק לחשוב על אקט מיני וחושב על סתימת ביוב. מחילה מכם, קוראי הפוסט, אבל אני משתדל להישאר עדין...

תוך 4-5 פמפומים נוספים נשלפתי, התנקיתי והלכתי. לא יכולתי להמשיך יותר...

מציצה - 7
זיון - 1
היגיינה - (10-)

לא להגיע אליה... גם בחינם

קארין חדשה ברג

3
מוזר.

תודה אגב קודם כל.

התחיל טוב. המשיך טוב. ובום נפילה דראסטית.
מסכים שריח זה דבר חשוב. זה חלק מהעניין. לא ניתן להתעלם.
השאלה אם מדובר במקרה חד פעמי? פיקשוש שלה? אי הכנה ראויה?
או שזו דרכה.... חושש פשוט (בשבילה) מהספדה בטרם עת.
אולי נמתין לעוד מבקר... לעוד דיעה.. לעוד חוש ריח אמיץ..

שוב תודה. כל דיווח לחיוב או לשלילה חשוב מאין כמוהו.

קארין חדשה ברג

4
חברים זה המכון שנמצא בשד בן גוריון 18 מקום ידוע
התחילו לעשות סקס מוחא כפייה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

קארין חדשה ברג

6
[QUOTE=סופר לה טיב]לא היה מקום לפתיחת שרשור חדש.

ההנהלה מתבקשת לאחד שרשורים.

על זה נאמר - סוף מעשה בחיפוש ובדיקה תחילה...

המעוניינים מוזמנים לעיין ב- קארין חדשה ברמת גן -נפילת השנה

[/QUOTE]

כפיים סופר. אלוף האיחודים הבלתי מעורער.

קארין חדשה ברג

7
[QUOTE=הופה היי]
ואז קרה דבר שלא קרה לי ב-30 שנות סקס. התחלתי לזיין וריח מגעיל שלא לומר מצחין עלה משם. כזה שעומד בגרון ואתה מפסיק לחשוב על אקט מיני וחושב על סתימת ביוב. מחילה מכם, קוראי הפוסט, אבל אני משתדל להישאר עדין...
[/QUOTE]

בפעם הבאה, במקום שוקולד, הבא לה "אגיסטן"...

המגביה עוף - ירחיק ראות

קארין חדשה ברג

8
חיפוש בפורום תחת "בן גוריון 18 רמת גן" (או משהו דומה) יביא אתכם אך ורק לדיווחים שליליים לאורך שנים רבות.

האם לא לזה נועד הפורום?

התירוץ היחיד שמתקבל על הדעת הוא שהחיפוש באתר כל כך לא נוח ואיטי שלפעמים לנסוע למקום, לבדוק את הסחורה, לזיין ולהעלות דיווח- כל זה יקרה יותר מהר מאשר למצוא משהו בחיפוש. (לתשומת לב המנהלים)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”