מבטיח לדווח תודה
המלצות
4מר פטיש יקר בוא נעשה איזה סדר קטן לך ולכל ותיקי המקום
מי שעדיין לא מבין אתם נמצאים באתר גברי ש י ת ו פ י שבו משתפים אינפורמציה וחוויות אישיות שכל אחד עבר
אתם עושים לכל אחד כאן מבחני קבלה של אגודה סודית רבת שנים ....
אז זהו שטעיתם באגודה סודית קיימים קומץ אנשים ובפורום חברים אתם בפורום למי ששכח קיימים מאות חברים מטרת הפורום ךשתף
אתה קורא לי אוכל חינם על מה על זה שאתה לא מוכן לעזור ולשתף אותי ואת כל החדשים בחוויות שאתה עברת ואתה מצפה שאני ארשום כאן דיווחים כושלים או מוצלחים כדי שאתה תוכל להנהן בראש וואי איזה תותח או איזה נפילה מסכן
אדוני יש לך הרבה מה ללמוד מקומץ אנשים כאן שמוכנים לשתף יש לך הרבה מה ליישם מהרב רוני לפני שאתה שופט חבר בפורום תיזכר שגם אתה הייתה חדש כאן
המלצות
8בולבול יקירי,
ברוך הבא!
מציע לך פשוט לעבור על הדיווחים שיש כאן ולקרוא.
עם הזמן תלמד מה מתאים לך ומה פחות.
מי שטובה לאחד אינה טובה לאחר.
מי שמהממת בעיני פלוני, סתמית בעיני אלמוני.
יש המון עניין של כימיה, קליק או איך שתקרא לזה.
ובכל זאת, כדי שלא תצא בידיים ריקות, הנה בחורה זהב:
קוראים לה היום "ניקול" על שם חברת הנקיון - היא באמת מנקה את כל החורים האפשריים מבחוץ ומלפנים.
בסיבוב הקודם קראו לה "ויקי המורה" והיה לה הרבה מה ללמד בהלכות נסיעה ברוורס, רימינג חודרני וזיונים חזקים.
לא דוגמנית, אבל אישה - אישה שאוהבת סקס ויותר חשוב: יש לה גישה שירותית והיא חמודה ממש.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=46308
מילה מאחד שהיה חדש פה עד לא מזמן ועדיין מחשיב את עצמו תלמיד:
הכי חשוב! תן כבוד לבנות. כולן פה בגלל אילוצי החיים. הן זונות, אבל מגיע להן יחס מכבד, גם אם היתה איתן נפילה. אחרי הכל הן נותנות מעצמן המון והמחיר לא קטן. המינימום הוא לתת יחס הוגן.
לגבי הפורום:
תשתדל תמיד לתת יותר ולבקש פחות - כך אני נוהג - לי זה עובד.
אל תיכנס למלחמות אגו ואל תנסה להיות צודק ולנצח ויכוחים...גם אם לפעמים אתה נפגע - וזה יקרה. זה פשוט לא המקום.
לך בדרך שלך, תזיין עד שהבולבול יהיה אדום.
בהצלחה!
מ"פ
גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.
המלצות
10בולבול יקירי,

ברוך הבא!
מציע לך פשוט לעבור על הדיווחים שיש כאן ולקרוא.
עם הזמן תלמד מה מתאים לך ומה פחות.
מי שטובה לאחד אינה טובה לאחר.
מי שמהממת בעיני פלוני, סתמית בעיני אלמוני.
יש המון עניין של כימיה, קליק או איך שתקרא לזה.
ובכל זאת, כדי שלא תצא בידיים ריקות, הנה בחורה זהב:
קוראים לה היום "ניקול" על שם חברת הנקיון - היא באמת מנקה את כל החורים האפשריים מבחוץ ומלפנים.
בסיבוב הקודם קראו לה "ויקי המורה" והיה לה הרבה מה ללמד בהלכות נסיעה ברוורס, רימינג חודרני וזיונים חזקים.
לא דוגמנית, אבל אישה - אישה שאוהבת סקס ויותר חשוב: יש לה גישה שירותית והיא חמודה ממש.
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=46308
מילה מאחד שהיה חדש פה עד לא מזמן ועדיין מחשיב את עצמו תלמיד:
הכי חשוב! תן כבוד לבנות. כולן פה בגלל אילוצי החיים. הן זונות, אבל מגיע להן יחס מכבד, גם אם היתה איתן נפילה. אחרי הכל הן נותנות מעצמן המון והמחיר לא קטן. המינימום הוא לתת יחס הוגן.
לגבי הפורום:
תשתדל תמיד לתת יותר ולבקש פחות - כך אני נוהג - לי זה עובד.
אל תיכנס למלחמות אגו ואל תנסה להיות צודק ולנצח ויכוחים...גם אם לפעמים אתה נפגע - וזה יקרה. זה פשוט לא המקום.
לך בדרך שלך, תזיין עד שהבולבול יהיה אדום.
בהצלחה!
מ"פ
רציתי רק לעדכן "ויקי סטודנטית להוראה"

אולי עכשיו היא מורה אבל פעם שעברה היא היתה סטודניטית להוראה