כ ניקה בלונדינית מדהימה . בת ים - סקס אדיר

ניקה בלונדינית מדהימה . בת ים

2
קיבלתי היום את הטלפון מהחבר המדווח

חשבתי בלפור תל אביב ולא בת ים

לצערי לא אלך ...אני מעדיף בנות בתל אביב קריצה.

תודה למדווח .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

3
הייתי אצל האמורה, להערכתי בת 22-25. לא יפה בפנים, אבל הגוף נראה מתוח: חזה מושלם לדעתי. ותחת בלי הרבה שומן אבל גם לא קטנטן כזה. חמודה וחביבה, אחות במקצוע. פינוק רגיל בתאגיד בלי הרבה תוספות. נשארתי כי הייתי אש באותו יום ולא היה לי כח לחפש אחרות. עצלנות גרידא... אין אנאלי אין גמירה בפה, מציצה פחות מסבירה. זיון טוב ללא תלונות טענות מענות כחומר ביד היוצר. מנסה לרצות במגבלות שלה. סיכום - 6 לא אחזור ולא אמליץ רק אם הביצים חייבות להשפריץ

6
הייתי היום אצל ניקה מתמונות אמיתיות אני לא יודע אצל איזה ניקה הם היו אבל אני הייתי אצל ניקה שדבר ראשון היא לא בלונדינית יש לה שער חום בהיר והיא לא אחות ולא פרמדיקית היא בכלל בעסקי המזון מסעדנות וכו היא בחורה חמודה ממש מתוקה איך שנכנסתי היא הכינה קציצות ואחרי שעשיתי אמבטיה היא הציעה לי לטעום האמת ממש טעים קציצות עוף טעימות כמו של אימא יש לה חזה אליפות עומד יפה עם פטמות מתוחות להקשב (חזה בינוני +) פנים חמודות לא מכוערת וגם לא מלכת יופי בטן שטוחה תחת חמוד וחטוב עם קצת שומן כדי להחזיק אותו בזמן שאתה נותן לה בראש בדוגי סטייל כמו שנאמר אין פה סקס מטורף אלה סקס פרווה מציציה חלשה כמו של בת 16 שרק ראתה זין בפעם הראשונה חצי דרך זיון טוב בסך הכול הבחורה צרה והכוס שלה חם כמו טאבון גם עם הקונדומים הזולים שלה הרגשתי את החום של הכוס שלה בנשיקות היא לא מתמסרת כל כך אין אנאלי אין גמירה בפה סך הכול תפריט די ריק סקס נטו ככה זיינתי אותה באקט הראשון גמרתי לה בקונדום באקט השני גמרתי לה על החזה היפה שלה אין כל כך הרבה תקשורת היא מבינה אנגלית ברמה של כיתה ג או ד מי שיודע קצת רוסית בהחלט יכול לעזור אני נתתי לה כמה בדיחות ברוסית ונראה שהיא אהבה אותן סהכ בחורה חמודה עם גוף טוב ואם שאר הבחורות האחרות לא עונות או מתות או שאתה חרמן מת או בסאטלה ועברת על כל הקטגוריות באתרי סקס ונגמר לך הנייר טואלט אז סבבה תתקשר אליה סהכ זיון טוב אם אתה חייב ללתת שפריץ עם בחורה חמודה בהחלט עם גוף טוב לכו תזיינו תהנו ותדווחו כל טוב מזיגי

7
הדיווח ה15.

ניקה, היא כל מה שכתבו כאן, חזה בינוני עומד וזקור, יפהפה, מנוע חם ורותח, הכי רותח שפגשתי.

חמודה, לא יפה, בהתחלה יש מבט של:"בחורה לא משהו, קרה, אולי כדאי שאלך, שלא איפול..."
אבל ממש לא, היא אולי קצת ביישנית בהתחלה, אבל מקלחת אחת והכל בסדר.

ואל תטעו, היא לא מבינה אנגלית כמו שהיא מדברת, יש לה אוצר מילים קטן, אז להצטייד בתרגומון.

הגוף, מעולה, הפנים, אממ, בואו נאמר שהם יתחבבו עליכם עם הזמן, החזה אדיר, הבחורה שירותית, מתנשקת, מתחרמנת(אכלה לי את האוזניים והצוואר) אוהבת שיורדים לה, מאוד נקיה, התקלחה לפני, ואחרי ש... אממ פלטתי משהו על הבטן והחזה שלה...צחוק
אגב, הסירחון בכניסה לא ממנה, יש לה שכנה לדירה המחולקת, שמעשנת גראס, אז כשאתם הולכים, לעצור ת'נשימה בכניסה כי זה ממש מסריח, עד שתכנסו לדירונת שלה.

מבחינתי היו 2 דברים שאזכור החזה היפהפה שלה, דומה מאוד לחזה של ליקה מהדיווח שלי, אממ, בלהט הרגע הכאבתי לה בלי כוונה, שאבתי את השפיץ, מרוב שהוא מדליק, ובטעות, השפתיים ברחו לי והפיטמה פגעה בשן....Ouch התנצלתי מעומק הלב, אבל היא הרגיעה אותי ואמרה שזה בסדר, והרגשתי רע על הטעות האומללה(כניראה שאני צריך לקרוא כמה מדריכים הערב...)

דבר שני והכי חשוב:הכיפיות שבה, וגם המנוע הרותח.צחוק

מבחינתי, בחורה טובה, חייכנית, חיובית, מאוד שירותית, למשל: כשישבתי על הספה הקטנה שלה, שאלתי אותה do you kiss?
היא ענתה ב YES כזה, שהיא בכלל לא מבינה למה שאלתי, וניראתה קצת נלהבת.
הדירה נקיה, הכל די סבבה, הכי אהבתי את איזור האקדן, החדר בנוי מסביב למיטה.
חיוך גדול

החיסרון היחיד: אנגלית.
למשל:
לא ידעה מה זה
miss - שאלתי אותה: do you miss working as paramedic
או אפילו את המילה question, שזה מפתיע, כי היא מצליחה להסביר את עצמה באנגלית, בסיסית+
ולפעמים מצאתי את עצמי נתקע בהסבר הכי פשוט, וחושב אפילו על תנועות ידיים שיעזרו בהסבר.

בכל מקרה, היא אוהבת גברים, סקס, כי בדרכי המסוימת, אחרי מאסאז' מפנק מצידה, אני שואל:
can i ask you a personal question?
ואחרי כל ההסברים, היא אישרה לי, שאלתי אותה אם היא אוהבת את העבודה, והיא אמרה"כן", בלי שמץ של התחמקות או הבעת פנים מזויפת, ישר ולענין " i like men, and sex"

והיא אדם מתוק, היא כמעט נישקה לי את היד, כשהיא קצת התפדחה, ותפסה את הראש, בגלל שהיא לא מבינה שמץ מההסברים שלי, אז ליטפתי לה את הראש בעדינות, לכיוון הסנטר , ואמרתי:everything is ok, it's allright
היא עשתה תנועה עם הראש לכיוון היד ורצתה לנשק, אבל היא נעצרה, לא יודע למה, אולי התביישה, כי הסתכלתי.

ציינתי שהיא ממש נחמדה וזורמת?
גם כשעינגתי אותה בלשוני, אחרי המאסאז', היא כיווננה אותי עם הידיים, לוחצת לי כשאני מתחמם על יד ימין או שמאל..אצבע למעלה

אז מבחינתי די סימפטית, גוף מעולה, מנוע ברמת חום של סילוןApprove
אדם מאוד נחמד, חזה יפהפה, פנים 5+ אולי 6, אבל אל תמנעו מללכת אליה בגלל זה.
זורמת להכל, כלומר לדברים שאני רציתי לעשות, הנורמלים.(לא דלת אחורית, ולא רימינג Dead)

הייתי שעה, יצאתי אחרי 50 דקות, 2 מספרים ומאסאז.

התעריף הרגיל, רחוב בלפור וכל העניינים.

משהו אישי:

אני חושב שזהו, פיניטו לה טרגדיה, החודש הזה התפזרתי 4 פעמים(קטי, קטרינה,ויקה בחמישי האחרון, שלא דיווחתי כי לא נהנתי, וניקה.)
אני הולך להיות נקי למשך חודש, זה מה שהבטחתי לעצמי כשהלכתי לקנות אוכל לאחר מכן, תתפללו עלי שאצליח, מי יתן ורבנו יעזור לי, ולכל מי שחפץ, להינצל מעצמו.

עכשיו כשאני כותב את זה, עלה לי רעיון, אני אכתוב יומן התקדמות על זה, יכול להיות מענין.

בברכת כל טוב לכם.

הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”