כ אלבינה בת 27 בת ים - סקס אדיר

אלבינה בת 27 בת ים

1
חשבתי לתומי שסיימתי את סבב חודש יולי בבת ים אך את עיני צדה המודעה הזאת :

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=11518

הפקידה מפנה לרח' בן גוריון לבניין הידוע בצמוד לכיכר העיגול.
עליתי לקומה ה 5 והתפללתי שהבחורה שתפתח לי את הדלת תטריף לי את החושים כמו שהתמונות באתר הטריפו אותי.
פתחה את הדלת אלבינה, לבושה בחלוק תחרה שחור כששני שדיה התופחים מבצבצים כשבלול היוצא מקונכיתו לראות עולם.
אלבינה בעיני יפיפיה, כוסית, בעלת עיניים כחולות מהפנטות שמזמינות לזיון.
לא היססתי והוצאתי מהארנק 400 שח לאקט אחד.
אהבתי הכל בגוף שלה : גוף עסיסי, שדיים מדהימים, כוס מגולח, קעקוע מעל המנוע.
ירדתי לה ואהבתי לראות איך היא מתענגת ועוד יותר כשהכנסתי 2 אצבעות. הרטיבות חגגה שם למטה עד הגמירה שלה.
לאר מכן עברנו לסקס פרוע בכל התנוחות כאשר אין לי ספק שהיא גמרה לפחות 3 פעמים מהרעידות.
חסרונות : לא מתנשקת, לא נותנת להכניס אצבע למרעום.
בעיני מומלצת למרות החסרונות.
איש בעיניו הישר יעשה.

אני נהנתי מאוד

אלבינה בת 27 בת ים

3
שאלה טובה ידידי.
קשה לי לדעת אם התמונות אכן שלה אבל הנתונים שלה זהים מאוד לבחורה (או הבחורות) שמופיעה/ות בתמונה. דפקה פה שיזוף שהשחים אותה בדיוק כמו הסגנון שאני אוהב.
לא שאלתי אותה לגבי אימות התמונות.

אלבינה בת 27 בת ים

4
חבריי היקרים האם ידעתם שמיס אוקראינה נמצאת אצלנו במולדת.
אלבינה יפיפייה מהפנטת עם גוף פצצה,
התמונות הן אמיתיות, וחברים אין דברים כאלה בשוק.
היא באמת הייתה מיס אוקראינה,
כוסית מכל הבחינות, עם כוס מגולח שכיף לענג אותו,
לקחתי איתה מסלול ארוך, בחורה קלאסה מדברת אנגלית חלקה,
היא כן מתנשקת ומרגישים שהיא גומרת בעונג רב.
בהחלט אחזור שוב אליה לעוד טעימה,
וגם בשביל להתרברב מול החברים שלי שאני זיינתי את מיס אוקראינה חיוך גדולקריצהקריצה

אלבינה בת 27 בת ים

5
אם היא הייתה מיס אוקראינה אני מפסיק לזיין לתמיד צחוק
וזה לא קל לשלמה המלך להפסיק לזיין
אם זה מה שאוקראינה בוחרת למיס אוקראינה אז אני מקבל כל כוסית ברחוב כמיס עולם .
ייתכן מאד שהיא יפה אבל לפי התמונות היא לא מיס עולם .
כמובן שהכול בעיני המתבונן .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

אלבינה בת 27 בת ים

7
חזרתי היום לביקור נוסף.
שינתה כתובת למעבר ישי בדירה הידועה (המוכרת בבאסטה לפני הירידה במדרגות עדיין מחזיקה מעמד. שאפו !)
ולענייננו...
נכנסתי לדירתה ולא ויתרתי לה על הרמת כוסית יין לשדרוג החרמנות מצידה.
וואלה עזר. הבחורה היתה חרמנית אש, רטובה יותר מהפעם הקודמת וגמרה פעמיים. הפעם זרמה אתי לצרפתיות והיא מנשקת טוב.
ירידה משובחת למנוש + 2 אצבעות עשו את העבודה יופי. לאחר מכן עברתי לפמפום אגרסיבי עד לגמירה בפה שלה (לא בטוח שתזרום עם כל אחד).
לסיכום : נהנתי גם בפעם השניה אפילו יותר מהראשונה אך לא אשוב יותר מאחר ופעמיים מיצו את העניין.
בהצלחה למבקרים !

אלבינה בת 27 בת ים

9
אוקיי. אז אחרי שהייתי אצל מילנה 'בובת הברבי' ויצאתי די ברגשות מעורבים(תקראו בדיווח) הייתי עדיין חרמן כרגילצחוק אז התחלתי לטלפן למטרות נוספות. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על מילנה הוא מופיע כאן:

מילנה, בובת הברבי החדשה שלי...

מלבד היותי חרמן גם נהייתי רעב אז ירדתי על בגט עם שניצל טעים בקרבת מקום(אם אנוכי זוכר טוב קוראים לו 'סנדוויץ' יעקב' או משהו בסגנון... דווקא לא רע שם) וניסיתי לתפוס את מילנה(אחרת, לא ה'בובת ברבי' שהייתי אצלה קודםצחוק) מהשרשור הזה:

מילנה 22 תל אביב

ואין תשובה. נכנס לפורום ורואה שעזבהShockedOuchבכיבכי... אינעל ראב ראב ראב ראבק ערס!!!!כועסכועסכועס זאת כבר הפעם השלישית שאני מפספס אותה!!!כועסכועסShocked כוסאומו העולם!!!כועס מה יהיה?!עצובWacko

טוב. ננסה מישהי אחרת. מתקשר לאלבינה. עונה הפקידה ומכווינה אותי להפתעתי למקום(מעבר ישי) שנמצא מרחק 5 ד' הליכהShockedמבולבלצחוק ממילנה 'בובת הברבי' שהייתי אצלה קודם. נכנס שוב לבניין ישן מבחוץ בעוד הדירה המחולקת בפנים משופצת כחדשה, ופותחת לי את הדלת אלבינה. לבושה במעיין חלוק תחרה שחור-שקוף, חזייה ותחתונים. קישור למודעה שלה:

טוב. מישהו פה כתב(נדמה שזה החבר avi_hatotakh) שהיא סוג של מיס אוקראינה. תראו, אני מכבד את כולם ואהיה תמיד האחרון שיתווכח על טעם וריח(יצא חרוז בטעותצחוק) אבל לדעתי מדובר... איך נאמר בעדינות... בהגזמה פרועה.

כלומר, לא מדובר בבחורה מכוערת או משהו... ממש לא! אבל חד משמעית לא כוסית ובטח שלא מיס אוקראינה.

בת 27-28, 171-2 ס"מ בערך, שיער שחור, פנים מתוקות כאלהחיוך, קצת שזופה(הספיקה להיות בים) אך לא שחומה ממש, חזה בינוני טבעי ויפה, בטן קצת רופסת עם סימנים של לידה, רגליים רזות, ישבן די עסיסי ויפה, ובכללי לא גוף חטוב במיוחד אך גם לא שמנה/מלאה או משהו, די סקסית אפשר לומר. מדברת אנגלית בסיסית אך ניתן לתקשר איתה.

בנוגע לתמונות במודעה - אולי הן אמיתיות אבל מאוד מאוד משופצות. במציאות היא שחומה יותר וחטובה הרבההה פחות ממה שנראה בהן.

האמת שהיא לא ממש עשתה לי את זה חיצונית, אך משהו בגישה שלה שידר סקסיותפצצהTongue והאינסטינקטים אותתו לי ששווה לנסותקריצה. החלטתי ללכת על זה אבל לקחתי מסלול קצר של 400 ש"ח ל-40 ד' שכוללים גמירה אחת בלבד. המסלול הארוך של שעה ו-2 גמירות עולה 500 מרשרשים.

הנחתי את הכסף על השולחן, מגבת נמסרה לי(אגב המכונת כביסה שם עובדת נון-סטופ ולידה ישנו מתלה מגבות עמוס במיוחדצחוק) ונכנסתי בקושי למקלחת הפצפונת...מבולבל שמעו, הייתי צריך להפעיל לא מעט דימיון+חוש טכני כדי לתמרן את הדלתות כך שאוכל להיכנס ולצאתצחוקמבולבל. סיימתי, התנגבתי ואלבינה כבר שוכבת עירומה על המיטה ומחכה ליחיוך. האמת שרציתי אני להוריד ממנה את מעט פריטי הלבוש שלה(חולה על הפור-פליי הזהTongue) אבל בקטנה.

באתי מעליה והדבקתי לה צרפתיות רטובות ועמוקות כמו שאני אוהבחיוך גדול, אלבינה נענתה וזרמה לא רע עם לשון ומזמוזים תוך שהיא שולחת ידיים לביצים ולזין שלי ומעוררת אותו. ככה המשכנו מס' דקות תוך שאני נשכב עליה ומזמז/מוצץ/מלקק את שדיה היפיםTongue. אגב הבחורה נעימה למגע בכללי למעט הכוס והרקטום שלא היו חלקים לגמרי אבל אולי תפסתי אותה לפני טיפול קוסמטיErmmצחוק. בכל מקרה לאחר דקות ארוכות של מזמוזים כשאנו צמודים בשכיבה הסתובבתי ונשכבתי על הגב בעוד אלבינה ירדה למציצה עמוקה ורטובה שכללה גם ליקוקי ביצים מושקעיםמוחא כפייה אך לא הסכימה לפרוסטטה. נו, לא נורא. גם ככה נהניתי מהמציצה שלהאצבע למעלהCool. בשלב מסויים העברתי אותה ל-69 וירדתי לה ארוכות על שני החורים בעוד היא ממשיכה בעובדתה על האיזור הדרומי שליTongue. מאצבע בישבן ביקשה להימנע אך זרמה לאצבעות בכוס.

לאחר מס' דקות קונדום הולבש והיא עלתה לרכיבה עליי. קצת התמהמה להיכנס לקצב אז עזרתי לה בתנועת אגן מלמטה, המשכנו ככה מ' דקות עד שסובבתי אותה למיסיונרית והתחלתי לפמפם אך הזין לא עמד הסוף. הורדתי את הקונדום ואלבינה חזרה למציצה הטובה שלהחיוך גדול+ליקוקי ביצים כשהיא שוכבת מהצד ואני ממזמז בחרמנות את התחת שלהTongue. הזין נעמד בשנית, קונדום הולבש וחדרתי אליה במיסיונרית תוך שאני מצרפת אותה ומלקק את צווארהחיוך גדול. מיצינו והפכתי אותה לדוגי.

לפניי נפרש התחת העסיסי והיפה שלה שחירמן אותי עוד יותר!Tongueחיוך כמו שאמרתי קודם הגוף שלה לא חטוב והבטן קצת רופסת אבל הציצים היפים והטבעיים+התחת העסיסי מחפים על זהחיוך. על כל פנים, התחלתי לזיין אותה בדוגי תוך שהיא משחקת לי בביצים מלמטה והזיון תפס קצב אנרגטי ואינטנסיבי כמו שאני אוהבTongue. העליתי הילוך והתחלתי לזיין יותר בעוצמה, עושה רושם שלאלבינה לא הייתה שום בעיה להתמודד עם זהמוחא כפייה(בניגוד למילנה 'בובת ברבי' העדינה שהייתי אצלה קודם) והיא אפילו די נכנסה לעניין לאור הגניחות שיצאו ממנהאצבע למעלה. ככה המשכתי בעוצמה אדירה לפמפם מס' דקות(נראה לי שאת צלילי התנגשות האגן שלי בשלה שמעו גם השכנים בבנייןקריצהצחוק) תוך שאני אוחז במותניה והיא משחקת באשכיי עד להתפוצצות בגומי.

סוף סוף זיינתי בעוצמה ובאנרגטיות כמו שאני אוהבStarStar ולא בעדינות כמו קודם עם מילנה. קמנו, הורדתי את הקונדום ונכנסתי לשטוף את עצמי. סיימתי, התנגבתי וחזרתי למזמז ולנשקחיוך את אלבינה שהייתה שרועה על המיטה ושיחקה בטלפון. למרות שבהתחלה לא ממש התלהבתי מהמראה שלה ולקחתי מסלול מקוצר שכולל מספר אחד, הסקס היצרי והאינטנסיבי איתה הדליק וחירמן אותיפצצהStar ורציתי להאריך את המפגש איתה לשעה ומספר נוסף. כלומר להוסיף עוד 100 ש"ח.

בעזרתו של ד"ר גוגל הסברתי זאת לאלבינה והיא ביררה את העניין עם הפקידה. לצערי הדבר לא התאפשר כי היה לקוח שרצה לבוא אחריי. נו, בקטנה. אולי פעם אחרת.

התלבשתי ונפרדתי בהרבה חום ונשיקות מאלבינה המתוקהחיוך גדול. סה"כ הייתי שם כ-45 ד' ללא לחץ זמן מצד אלבינהמוחא כפייהStar, למעט ממש לקראת היציאה כשהלקוח אחריי היה צריך להגיע.

לסיכום: מילפית בסוף שנות ה-20 שלה, חזה טבעי יפה, ישבן סקסי מזמין, GFE טוב מאוד, זורמת, חייכנית, חושנית ובכללי - נהניתי איתה. החסרונות הן שהיא לא חטובה(בכל זאת עברה לידה או שניים וזה ניכר עליה) ולא כוסית כמו מילנה שהייתי אצלה מוקדם יותר, אבל בהחלט משדרת סקס. האם שווה את הכסף? תלוי מה מחפשים אבל לאוהבי המילפיות+סקס יצרי ואנרגטי כן. האם אחזור? אולי, אך כמטרה בעדיפות משנית. יש לי מטרות רבות ואיכותיות מלבדה, למרות שהיא בכללי סקסית, זורמת ונחמדה. לא נפלתי מהרגליים, אך בהחלט היה נחמד ונהניתי. תהנו ותתיחסו אליה יפה.

אח"כ הלכתי לקלי המסז'יסטית. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

zooz

אלבינה בת 27 בת ים

10
תודה על הדיווח.
מה שכתבת בסוף על כך שהיא לא חטובה כפי הנראה כי עברה לידה או שתיים ,
הזכיר לי מישהי מליווי שהזמנתי פעם - גבוהה , רזה ללא טיפת שומן בגוף ,
היא סיפרה לי שעברה לידה חמישה חודשים קודם לכן (לידה ראשונה) , גם ראיתי צלקת של ניתוח קיסרי בבטן שלה.
עד עכשיו אני תוהה אם היא אמרה אמת או שהיא חירטטה לגבי החמישה חודשים.
אם זו אמת , זה הזוי - 5 חודש לאחר לידה והיא ללא טיפת שומן בבטן , בזרועות , במותניים , בישבן וכו.
מוזר ביותר או בלוף.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”