כ מיומנו של מכור - פרק ב' - סקס אדיר

מיומנו של מכור - פרק ב'

1
לאחר מסע לילי שנכשל, הכולל 60 שיחות טלפון, קביעות, ביטולים, שוב קביעות , ושוב הברזות, אני תמיד מוצא עצמי מתגלגל בחוסר אונים ובלית ברירה אל התיקתוקיה הקרובה.

עוצר את הרכב .

נועל את הדלת.

דלת הכניסה מזמזמת ואני בפנים.

"בוא, כנס"

מכניסה אותי לחדר פנוי. סוגרת אחריה את הדלת.

אז ככה: סק....

תוך התעלמות מוחלטת מדבריה, הפנתי את שתי עיניות הלייזר לעבר כפות רגליה והחלתי סורק אותה מכף רגל ועד ראש, תוך כדי שהויא מדקלמת את ההמנון של בודי 220 וסקס 320.

הא לכם הממצאים:

רגליים טובות.
תחת בולט ומזמין.
גוף טוב. שיזוף טוב. קימורים טובים.
מידות ירכיים 90-100. מתניים 60. חזה - היה 40 והפך ל90.
מס' מכונה: אנג'ל
מס' עסק: ספא 555

220 עוברים מכפות ידיי הנקיות , התמימות, החמות, ומלאות הרגש - היישר לכפות ידיה המטונפות של זונה קרה וברוטלית , רק מה - שאני עוד לא יודע את זה...אנחנו תמיד לא יודעים את זה.

הכסף עבר ידיים והאובייקט ברח פרח לו, ממש כמו לפתוח דלת לתוכי. והוא נשמט החוצה במהירות שיא..פורש את כנפיו הירוקות ועף מהמקום דרך הפתח הראשון שהוא מוצא בבית, תוך שהוא משאיר אחריו שובל של נוצות

התקלחתי. ניקיתי מעליי את הנוצות

פשטה מעילה מעליה , ונתגלתה לה יצירת.מופת מרוקאית. פרי השטאנץ שמדפיס את רוב הכוסיות בישראל. גוף צעיר שחום מבריק ומפואר.

יצאתי התנגבתי במהירות, שפשפתי ידיים כילד בתול שפעם ראשונה נוגע באישה, שלחתי יד אל עבר התחת הבולט שלה ' והיא *קופאת במקום!!!!*

מה אתה עושה??????Shocked
לא לא........כאילו מה נראה לך שאתה עושה?????כועס

מממממ....נוגע לך בתחת?

בדיוק!....שכב מאמי נעשה לך מסאג.

נגיעה נוספת ובטוח שהייתי מקבל אגרוף לפנים. לפחות פיצוץ לפנים.

הבנתי שזה הסוף

נשכבתי בכניעה , ללא שום רגש, הרגשתי נאנס

אני מפסק רגליים פיסוק רחב והיא יושבת באמצע. פרצוף קר כקרח. ללא שום רגש.

בעודי שוכב על הגב, עם ידיים מאחורי הראש, בזמן שהדבר הזה ניסה להעמיד לי את הזין .. הסתכלתי עליה במבט חשוך ומהורהר..
מוזיקה רוסית ברקע. מזגן בקושי עובד. צליל מונוטוני של שפשוף מהיר במשך דקות ארוכות,.כשמדי פעם המכונה מתיזה עוד שמן על המוט..

מנותק לגמרי מהסביבה, שאלתי את עצמי: מה עשיתי לא נכון? מה הביא אותו לכזה שפל המדרגה בחיים? איפה טעיתי? האם אנחנו באמת ראויים לזה?

קמתי מהמיטה השבורה. בלי לומר מילה. באלגנטיות. ניגשתי למכנסיים, לבשתי אותם , הפכתי את החולצה, לבשתי אותה, היא מן הסתם מילמלה כמה מילים או משפטים או צעקה אותם, זה ממש לא עניין אותי. פתחתי את הדלת של החדר, בחוץ המוזיקה נשמעת חזק יותר, עברתי על פני הנערים שיושבים בספות שסימנו לעברי בהתלהבות בשפת הסימנים "נו איך היא....??? " , מבטי חלף עליהם כבסרט נע , יצאתי מהמקום, הבדל מעלות משמעותי. חם ודביק.

התקרבתי לרכב, פתחתי את הדלץ עם המפתח, התיישבתי, מפתח בסוויץ' וסובבתי - המנוע החל לעבוד ואני התחלתי לבכות.

פשוט בכיתי. בלי לעצור. 5 דקות רצוף.

מיומנו של מכור - פרק ב'

4
גרגמל, למה אתה בוכה כמו דרדסית? כולה זונה. היא רואה בך ארנק ואתה רואה בה חור.
תבכה על נשים אמיתיות, כאלו שמסוגלות לאהוב ולתת לעצמן מבלי לקבל תמורה חומרית על כך.
אם אחת כזאת פגעה בך, הרשה לעצמך להיפגע. מה שקרה לך היה עסקה לא מוצלחת. קורה לכולנו. נכנסים לרכב, מתניעים וממשיכים הלאה.

מיומנו של מכור - פרק ב'

6
אתה כותב בצורה מאוד מיוחדת.

בני אדם מחפשים אהבה, חום ורגש במקום שמציע בדיוק ההפך
וככל שתעלה את המינון בתקווה שאולי בכל זאת כן תמצא כך הבור
הכלכלי והנפשי שלך ילך ויעמיק.

זונה יכולה אולי לתת לך גישה למנהרה שלה אבל לעולם לא ללב שלה.

זה כישלון ידוע מראש.

בהצלחה

מיומנו של מכור - פרק ב'

7
חברים מה לא הבנתם,הוא לא בוכה עליה.
הוא בוכה על עצמו. על המצב שנקלע אליו.
אל שהגיע לחיפוש מפרך ולא מוצלח, שבסוף הגיע לתיקתוקיה ושלא זיהה עם מי יש לו עסק לפני ששילם.
כידוע... על זונה ועורך דין לא כדאי להתפשר.
הכי טוב בלי בכלל.

מיומנו של מכור - פרק ב'

9
תודה על התגובות.

אחדד שתי נקודות חשובות במסר:

1. הבכי לא בא כתוצאה מפגיעה רגשית מהזונה , אליה לא ניגשתי כדי לקבל יחס, אלא מהמצב העגום המורכב מכמה אלמנטים בעייתיים:

א. אתה מוציא משכורת יומית שהשגת בדם ויזע - בתמורה ל5 דקות

ג. ב5 דקות האלו אתה מקבל יחס של יהודי בגטו - דיכוי, השפלה, אכזריות, קור רוח, אפס סובלנות, וביצוע מדוייק וזריז .

ג. אתה חוזר לגטו עוד אינספור פעמים, ככלב השב אל קיאו

2. נקודה שניה שאני רוצה להבהיר: בניגוד לצורכי זנות מסויימים - אני לא מחפש אהבה ורגש במקומות הללו. מה שכן אני מצפה לקבל זה יחס אנושי ומאופק - ועוד לא נתקלתי בי.

צריך יום אחד להושיב אותן דחוסות בחדר מטר על מטר ללא מזגן , לתת להן להתבשל 11 דקות, ואז לשלוח להם את "ניסים" - כוסון מדהים בן 19 , חטוב, יפיפה , כפי שפירט להם הפקיד בטלפון לפני שניתק בבום את השיחה. ואז ניסים יפתח את הדלת: בוםםםםםם!!!!! יעמוד מולן בטווח אפס. 95 קילו על 1.50. כרס של החיים, קרחת, בן 60, עם בגד גוף נצמד , ויכריז בברוטליות:

אהלן בנות אני ניסים מישי רוצה לשמוע פרטים????

שתי שניות של דממה.

ניסים יוצא מהחדר וסוגר אחריו בטריקה

"רוצות לראות עוד גברים כוסעממממק!!!!"

והבנות בחדר כבר נוגעות בעצמן...לא יכולות להתאפק...אינשאללה הגבר הבא יהיה כוסית...פליז...בבקשה אלוהים...

שמעון מתקרב לדלת הסגורה. נעמד מולה , אבל לא נכנס.

הבנות בפנים מתפלאות...איפה הוא?

בוםםםםםם!!!!! שמעון בועט בדלת ושובר אותה.

שמעון. 110 קילו על 55. פיאה שחורה סטייל שימי תבורי , עומד בפיסוק רחב בכניסה לחדר החנוק וצועק:

את מי ???????!!!!! את מי אני מזיין היום????????!!!!!!

בדרכן החוצה בריצה, קולו של המארח מגיע מרחוק:

בנות לאן אתן הולכות? יש עוד גברים!!!!

מה באתן לפה להתחתן??

מיומנו של מכור - פרק ב'

10
מה עובר עליך בנאדם כשקראתי חשבתי שתחבר את האגזוז לתוך המכונית ותתאבד
יאללה קום וזיין אם לא היינו נופלים לא היינו יודעים ללכת
ואני לא מבין יש לך את חתחתול היית יכול להשחיל אותו או מנסה לתפוס איזה דרדסים
גרגמל לא מתייאש הוא תמיד נופל אבל קם וממשיך לרדוף אחרי הדרדסים הקטנים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”