אתמול בשעה 17.00 נכנסתי לתמונות אמיתיות לחפש סחורה חדשה ראיתי שיש בחורה חדשה בשם יוליה בת 22 מתקשר למספר עונה לי הפקידה "שניה שניה" מקבל פרטים שהבחורה התחילה עכשיו והיא פנויה אז אני נוסיע לרחוב רוטשילד בבת ים מקום לא נוח אין חניה עולה לדירה פותחת את הדלת ילדה יפה עם גוף נערי פנים חמודות גובה 165 עם גופיה ושורט נדלקתי על הגוף שלה חזה קטן ונערי תחת קטן ומדליק ויפה מאוד אהבתי .מחלט שאני נשאר לוקיח מסלול הקצר 400 ש" ל40 דקות מקבל מגבת ולמקלחת . המקלחת קטנה מאוד יצאתי וראיתי את יוליה מחכה לי על המיטה ערומה נדלקתי עוד יותר על הגוף שלה ניגש אליה ומתחילים להתנשק הבחורה זורמת ללא בעיה לאט לאט יורד לחזה שלה אכלתי אותו כמה הוא טעים השכבתי אותה על המיטה ופסקתי את הרגליים שלה ווא ווא איזה כוס קטן וצר עם שפתיים בולתות התחלתי ללקק לה את הכוס ירדתי לה יותר מ10 דקות הוא אוהבת שיורדים לה גם מעודדת אחר הכך הורדתי אותה למציצה .המציצה בסדר לא יותר תופס לה את הראש ודוחף לה את הזין לגרון ללא תלונות גם יודעת ללקק ביצים טוב מאוד .מעלה אותה עלי ומתחיל לזיין אותה וואו איזה מראה נערי מדליק זיינתי אותה בכל התנוחות ללא תלונות וגם בדוגי ואוו איזה תחת יפה מאוד קטן ועגול באלי לאכול אותו לא מרשה לדחוף אצבעות למרעום כל פעם שניסיתי לדחוף אצבע קיבלתי סיוב לא אוהבת פמפמתי אותה חזק ללא תלונות עד הגמירה הורדתי את הקונדום וגמרתי לה את כל הנוזל לתוך הפה ראצה לכיור וירקה את הכל ואוו ואוו איזה כיף היה לי מסתקל על השעון והזמן עבר מזמן שילמתי 40 דקות הייתי שעה שלמה ללא תקתוק והפרעה אני הייתי הראשון שלה בארץ והיא היתה מאוד חרמנית היה כיף .חתקלח ונפרדם בשלום
לסיכום : ממליץ מאוד מי שמחפש גוף הבת של השכן היא הכתובת .
פנים בסדר לא משהוא. תהנו