כ דייט 69 - זה למה אני שם - סקס אדיר

דייט 69 - זה למה אני שם

1
הרבה מהבחורות באתר הן זונות נטו, כאלה עם תפריט ומחיר לשעה או יותר. כאלה שהכסף הוא המניע המרכזי אם לא היחיד.
בטח קיבלתי בשנה האחרונה איזה משהו כמו 10 מספרים מחברי הפורום של בחורות שדיווחו עליהן, אבל לא נפגשתי בסוף עם אף אחת. אותי זה לא מעניין.... אני מחפש ריגוש אחר.
אני מחפש בחורה שלא תדבר איתי בלפחות 50 המשפטים הראשונים על כסף. כזאת שתנהל איתי שיחה וגם שכסף יעלה, וסביר שכך יקרה, אז זה רק אחרי שהרגשתי יותר מי מולי ומה אני יכול לקבל ממנה, בלי לשאול על "את עושה אנאלי" או שאלות ממין זה.
כזאת שרוצה או צריכה כסף, זאת אפילו בטח הסיבה שהיא נרשמה לאתר, אבל אני מרגיש שיש פוטנציאל לסקס שאני אוהב.

אני שם בשביל מה שקרא השבוע.
כבר אולי חודש אני מנסה לדבר עם מישהי שדי לא כתבה כלום בפרופיל. שום דבר שיגרום לי לרצות. אבל זרקתי חכה.
בפעם הראשונה, אחרי שניים שלושה משפטים היא השתתקה. פעם שניה שוב, גם בשלישית. היא קוראת את ההודעות, ולא מגיבה.
אבל האינטואיציה הצדיקה את עצמה....והשבוע זה התפתח אחרת. החלפנו ג'מייל. קיבלתי מייל שזה פשוט השם שלה...אז היא קיבלה את הג'מייל האמיתי שלי בתמורה, לא את זה שאני בד"כ משתמש. התחלנו לצ'וטט.
ביקשתי תמונה ווווואווו ילדונת אתיופית בת 24 מדהימהההה יפהפיהההה. לא ידעתי שהיא אתיופית, ובטח שהיא ניראית ככה.
דיברנו ודיברנו, ושום דבר על כסף. ולא על סקס ...ככה פילרטוטים, רמיזות בוטות יותר או פחות.
אתמול בלילה נפגשנו...
אני אדלג על מה ואיך, אבל קיבלתי מתנה גדולה. אני אעביר אותה סדנת סקס אחר, נתוני הפתיחה שלה -ביצועים, לא רעים בכלל.
העניין נחתך די בתחילתו, בגלל שאביה חולה אלצהיימר, יצא מהבית ונעלם. בסוף הוא נמצא, אבל היא הייתה לא רגועה והחזרתי אותה הבייתה. אחלה תלמידה בלי כסף שמעורב. נטו כיף. האמת שלא ברור לי לגמרי עדיין למה היא שם, וכנראה שגם לה אבל הרווח כולו שלנו :)
ברור שאין הרבה כאלה, וזה מזל גדול, ואינטואיציה חזקה. אבל בעיקר גם למה מכוונים.
לצערי לא אתן את שמה בגלל דיסקרטיות, וסיבות מובנות.

אחרי שזה נאמר, אוסיף שיש עוד הזדמנויות כאלה באתר, לא רבות, מעטות.
בנות שירצו כסף, אבל עדיין זה אחרת.
יש לי אחת כזאת על הכוונת, שהיינו אמורים להפגש שבוע שעבר, אבל זה לא קרה מסיבות שונות.
היא למשל, כן שאלה בסוף אחרי ימים של התכתבויות ווטסאפ ושיחת אחת או שתיים, על כסף. אמרתי לה שאני שנדבר על זה שניפגש. ילדונת צעירה סקסית, בוסר בעניין הזה (אני מניח שהיא לא נפגשה עם אף אחד עדיין, ואפילו לא דברה עם הרבה. לא יודע), שחוש הריח מרמז הזדמנות מעניינת.
אמנם האתיופית קצת הדחיקה אותה הצידה, אבל אני חושב שניפגש בסוף. ונראה מה יהיה.
אם וכאשר זה יקרה, אולי אפרסם את שמה, למרות שכבר כמעט שבוע לא ראיתי אותה באתר. נראה מה ומי היא. אולי היא תרצה שאכיר לה. אעדכן אם נפגש.

המטרה שלי היא להראות צד אחר של האתר, כפי שהוא משתקף בדיון הארוך. כמו שציינתי, אני יודע שזה נדיר, אבל זה מתחיל מה מחפשים. האתיופית סיפרה לי על הודעות שגברים שולחים, אני מניח שגם כאלה שנמצאים פה...אם זה לא היה מצחיק, זה היה עצוב.

רק טוב
סליזי
טפל בחור שמאחור

דייט 69 - זה למה אני שם

3
[QUOTE=איצטגנין]

אחת למיליון....

אתה מחפש חברה. למה אתה עושה את זה באתר שנועד לסקס תמורת כסף?

[/QUOTE]
לא חברה, אבל משהו שיסעיר אותי.
ברור לי שזה מקרה נדיר.
הנקודה שלי היא שיש באתר גם בנות שאפשר לקבל סקס שאני קורא לו - אמיתי יותר, משובח הרבה יותר, גם תמורת תשלום.
אם אני סופר אני מניח שנפגשתי ב 4-5 שנים האחרונות עם אולי 10 בנות בערך, אולי פחות. אגב, גם כאלה שכן הפגישה הייתה שעתיים ב X כסף. ואפילו הרבה X. הרוב המכריע היה אחלה מפגשים. חלקם היו בסדר. אחת הייתה מהזיונים הטובים של החיים שלי. למרות שהיא הייתה מאוד מפוקסת על הכסף, היא זו שעלתה הרבה X, אוקראינית כוסית על רותחת, מזדיינת כמו שאני מחפש בדרך שאני צריך. אבל גם אצלה אם אני זוכר נכון הכסף לא עלה על ההתחלה...גם אצלה האינטואיציה שלי הייתה מוצלחת. זה היה לפני שלוש שנים אולי ארבע.
אני חושב שהאחרונה שנפגשתי איתה פעם אחת, הייתה לפני יותר מחצי שנה. העלתי עליה פוסט.

טפל בחור שמאחור

דייט 69 - זה למה אני שם

4
יש לי הרגשה שזו האתיופית שאני פגשתי
.יש באתר הזה נשים שהגיעו למצב שהן מוכרות את גופן.
אבל לא עם כל אחד ובטח לא בכל סכום.
אני מזכיר את זה שוב,אני עם קבועה מהאתר שלא נימצאת שם כבר.
אני במערכת יחסים מטורפת איתה
ברמות שאני מכיר את הילדים שלה ואת המשפחה ,וכמובן את מספר חשבון הבנק שלה.
אני יכול להתקשר 4 פעמים ביום והיא תגיד בוא,תמיד זמינה עבורי,יש בזה משהו נחמד מאוד
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

דייט 69 - זה למה אני שם

6
[QUOTE=סליזי סקס]
[QUOTE=כוסמין]יש לי הרגשה שזו האתיופית שאני פגשתי

[/QUOTE]

אני מתקשה להאמין אבל יכול להיות...
לא שאלתי אותה אם היא נפגשה עם אחרים כבר. היה לי כל כך ברור שלא. אבל אולי אני טועה
למה אתה חושב?
[/QUOTE]

יקירי סליזי

עדיף שתאמין - תחסוך לעצמך כאבי לב.

אין שם נשים תמימות !!!

אין דבר כזה

דייט 69 - זה למה אני שם

7
[QUOTE=pixsar]
[QUOTE=סליזי סקס]
[QUOTE=כוסמין]יש לי הרגשה שזו האתיופית שאני פגשתי

[/QUOTE]

אני מתקשה להאמין אבל יכול להיות...
לא שאלתי אותה אם היא נפגשה עם אחרים כבר. היה לי כל כך ברור שלא. אבל אולי אני טועה
למה אתה חושב?
[/QUOTE]

יקירי סליזי

עדיף שתאמין - תחסוך לעצמך כאבי לב.

אין שם נשים תמימות !!!

אין דבר כזה
[/QUOTE]

אח שלו,
באופן כללי, אני קצת אחלוק על האמירה הגורפת שלך :) יש תמימים ותמימות ושועלים ושועלות. אני מתיימר להיות בצד השועלים, לפחות רוב הזמן.
באופן פרטני, אני לא מצפה לכלום ממנה, היא לא חייבת לי שום דבר. אני בטח אשמח כל עוד זה ימשך, ואתבאס שזה יפסק.
כמו כל דבר טוב.

אני אשאל אותה.

טפל בחור שמאחור
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”