כ יוליה בת ים. חשש לגניבת כסף - סקס אדיר

יוליה בת ים. חשש לגניבת כסף

1

<span style="line-height: 16.8px;">רק עכשיו חזרתי מביקור של יוליה מבת ים, שמפרסמת באתר הלבן.</span><div style="line-height: 16.8px;">
<div style="line-height: 16.8px;">לגבי הביצועים: סקס רגיל + נשיקות עם לשון. לא ניסיתי אנאלי אבל נראה לי היא תזרום אם לבקש. בהתחלה היא לא יזמה את הנשיקות, אך הסכימה בקלות אחרי שביקשתי. תמונות באתר לא בדיוק תואמות. בחיים היא פחות חמודה מאשר בתמונות ומלאה יותר. אבל אכן גבוהה למי שאוהב. מבקשת 500 לדעתי אם מחירים של היום 400 גג.
<div style="line-height: 16.8px;">
<div style="line-height: 16.8px;">שפת אם שלי היא רוסית, אבל אפילו זה לא עזר הפעם ליצור כימיה. לכן זה הזכיר לי מכוני ליווי. לא! זאת לא ממש תיקתוקיה! והדירה מאוד יפה ומשופצת! אבל הכל צריך לבקש וזה מרגיש כ״כ לא טבעי ולא זורם.
<div style="line-height: 16.8px;">
<div style="line-height: 16.8px;">עוד דבר: לי יש חשש שהיא לקחה לי כסף מהארנק בזמן שהייתי במקלחת. אני לא יכול להגיד בוודעות שזאת היא, כי לא ראיתי איך היא עושה את זה. אבל הארנק תמיד היה איתי לפני ולא עולה לי לראש מי עוד יכול לעשות את זה.
<div style="line-height: 16.8px;">בכל אופן תהיו ערים ואל תהיו טפשים כמוני לקחת איתכם יותר כסף ממה שצריך..
<div style="line-height: 16.8px;">נ.ב. זאת פעם ראשונה שאני מפרסם אז אל תשפטו אותי חזק.

2

מתפשטים - במקלחת.
יוצאים מקולחים, מזיינים, וחוזרים למקלחת, שם מתלבשים.
ככה אין מצב שיש לבחורה גישה לכיסים שלך.

תבדוק את עצמך שוב.
יוליה לא נראית הטיפוס שיגנוב כסף מכיסי לקוחות.

המגביה עוף - ירחיק ראות

3
הבנתי.
תודה.

4
סתם לקטע וגם כי לא הצלחתי להבין (איפה כתבת את ההודעה בכלל?? מה זה כל הסימנים המוזרים האלה? חח)

זאת 1 בלונדינת כזאת (שמטי אולי) יחסית זרה (אם זאת ה1 שאני חושב פשוט כבר ברבה הרבה זמן לא הייתי איתה) ומקבלת במלונית בבת ים קרוב למצבע? והיא מדברת עברית או לא?

כי אם זאת ה1 שאני חושב, הייתה אומרת שזאת האחות האמיתית של סנדרה (שלצערי היא כבר לא עובדת בתחום והיא הייתה פשוט 1000%, עד היום לא מצאתי מישהו שכל כך נהנתי איתה בסקס (הדבר היחיד שהיה מפריע לי זה שהיא לא מתנשקת), אבל בחזרה לנושא, קשה לי מאוד להאמין שהיר גנבה כסף, לפחות ממה שאני מכיר אותה, היא לא כזאת..

ולא, אני לא יחצן שלה כי שנים לא היתי איתהחיוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”