http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12110
אותה פצצה מדהימה שלא היה אפשר לעשות איתה כלום?
יוליה בת 19 בת ים
2עכשיו אני מסתכל עליה, תוך כדי עבודה, וחושב אם ללכת, ללא ספק, ניראת יותר טוב מרוב הישראליות הגונזילות, והיא בהחלט פיתוי מרענן.
השאלה האם היא מנומסת וראויה שאלך אליה.
השאלה האם היא מנומסת וראויה שאלך אליה.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
יוליה בת 19 בת ים
3ואני חשבתי שנגמלת... כדאי לך מאוד לברר האם זאת אותה אחת, היה עליה דיווח של רוני. ושל עוד חבר שאמר שתוך כדי מישהו דפק בדלת. היא פצצה ברמת דוגמנית על, אבל אכזבה קשה בגלל היחס הקר.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?
יוליה בת 19 בת ים
4נגמלתי? זאת מילה חזקה, בוא נאמר שעברתי מהפך.
אני כבר שבועיים מתכנן ללכת, ולא הולך, מברר בודק ומדבר, ואז מחליט שלא בא לי.
הסיבה היחידה שאני רוצה ללכת, זה שהיא מזכירה לי את קטרינה, לכן אני מתענין.
לפני חודשיים, הדיווח שלי היה עולה ב6 בערב.
היום אני פחות מתאווה, וגם לא בטוח שאלך.
אני כבר שבועיים מתכנן ללכת, ולא הולך, מברר בודק ומדבר, ואז מחליט שלא בא לי.
הסיבה היחידה שאני רוצה ללכת, זה שהיא מזכירה לי את קטרינה, לכן אני מתענין.
לפני חודשיים, הדיווח שלי היה עולה ב6 בערב.
היום אני פחות מתאווה, וגם לא בטוח שאלך.
הבטחה לעצמי: להיות חזק יותר, לא לדאוג, ולהיות סבבה.
יוליה בת 19 בת ים
5נחכה לאדמו״רוני שיפזר את הערפל, הוא בטח כבר בדרך עם ארגז הכלים, מוכן לשבור קירות ולפרק רהיטים.
התמונות עושות תיאבון, אבל בחורות שנראות ככה הן לרוב יבשות כמו פיתה בת חודשיים.
לא רק נערות עובדות, אלא גם באזרחות. הזיונים הכי גרועים שלי היו כוסיות על (ופמיניסטיות) שבטוחות שעצם קיומן הוא מתנת האל למין הגברי.
התמונות עושות תיאבון, אבל בחורות שנראות ככה הן לרוב יבשות כמו פיתה בת חודשיים.
לא רק נערות עובדות, אלא גם באזרחות. הזיונים הכי גרועים שלי היו כוסיות על (ופמיניסטיות) שבטוחות שעצם קיומן הוא מתנת האל למין הגברי.
יוליה בת 19 בת ים
6לאחר האכזבה אתמול מאליסה מבלפור, החלטתי שאני חייב לפצות את עצמי בזיון טוב.
את עיני צדה המודעה החדשה של יוליה בת 19.
החלטתי שאני הולך על זה. קבעתי לשעה מסויימת אך כשהגעתי בשעה הנקובה, הפקידה הודיעה לי שהבחור שאצלה מאריך בעוד שעה ויש אפשרות לבקר את ויקה בדירה הסמוכה.
התבאסתי רצח אך אמרתי לעצמי שאני כבר פה. מה יש להפסיד.
הפקידה הובילה לדירה של ויקה. את הדלת פתחה בחורה ג'ינג'ית חביבה אך לא לטעמי. אמרתי "סלאמאת" והחלטתי להתייבש בעוד כשעה עד שיוליה תסיים.
בזמן ההמתנה אמרתי לעצמי שאם הבחור האריך בעוד שעה זה סימן טוב וכנראה שאין מדובר בבחורה קרה כקרח (כמו שנאמר באחד הפוסטים הקודמים). הפקידה התקשרה לאחר כ 50 דקות ואמרה שאפשר לעלות.
את הדלת פתחה הבחורה שמופיעה בתמונות. כוסית שבא לזיין מבלי לחשוב פעמיים. 2 שיניים קדמיות זקוקות ליישור וכנראה חוסכת כסף לטיפול אצל רופא השיניים. גבות משורטטות יפה.
הבחורה אוהבת סקס והורגש שהיתה רטובה למטה. נהנתה וגמרה בירידה ובסקס עצמו (ללא ספק). מתנשקת במסירות. אצבע במנוש מתקבלת מעת לעת אך לא נראה שאוהבת כל כך. לא ניתן להחדיר אצבע למרעום. סקס פרוע ואיכותי.
נהנתי. ממליץ בחום
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12110
יוליה בת 19 בת ים
9חזה לימוני בינוני וחמוד.
לא יזמתי מציצה שלה ולכן לא היה. מניח שהיתה יונקת בחריצות.
מלקקת את פנים האוזן לחובבי הז'אנר
יוליה בת 19 בת ים
10נראה לי שזו מישהי אחרת. זו המכונה נסיכת הקרח היו לה מותניים יותר צרות וחזה יותר גדול. בכל אופן יש כבר דיווח של מינימי.
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.