באחד מהימים האחרונים התעוררתי עם תשוקה למצוא אשה חזקה אשר תוכל להכיל את כל האנרגיות שלי מבלי שאזדקק להרכיב חזרה.
מה עושים ?
-בנות התאגיד הצעירות המקבלות בחדרים מחולקים עם קוצבי זמן ( עברנו את הגיל הזה , לעיתים ישנו צורך לפורקן מהיר אבל הזונות הללו לא עושות לי את זה , ולרוב הן בכלל לא באות לתת עבודה !
-בנות ישראל הזונות מדייט 69 אשר עברו כל גבול בדרישותיהן מחוץ לתחום !!!
-הנשים / תיירות / תמימות ( אף אחת שם לא זונה ...) מהאתר הכתום ... רוצות בילוי , כסף וסקס אבל לא מצאתי מישהי מתאימה.
-שוחחתי עם כמה חברים על פרטיות אבל גם הן לא היו בהישג מיידי.
האתר הלבן
מצאתי את Tatiana מארץ הזונות .
מילפית לקראת סוף שנות ה 30 שיער שחור עיני דבש חזה טבעי בינוני פלוס נאה בפנים אבל רחוק מלהיות מיפה.
גוף של זונה, חזקה , סוסה שלא צריך להסביר לה מה לעשות, זונה מלידה!
היא אינה זונה מהסוג האהוב עלי אבל באותו בוקר זה מה שרציתי לפרק בלי להרכיב.
היא לא עבה אבל גם לא דקה . ישבן חזק שידע לקבל זיון אנאלי משובח מקללת ברוסית במהלך הזיון
מוצצת בחסד עליון , בית כנסת רחב מאד ( הצלחתי להכניס הרבה אצבעות ) היא לא מכירה את המילה לא .
רוכבת ומזיזה את האגן בצורה מעולה . זונה מבטן ומלידה.
חסרונות
בית כנסת רחב
בקשו ממנה לסגור את הנייד היא מקבלת המון שיחות , כנראה שהיא מבוקשת אבל אף אחד לא דיווח עליה
יתרונות
מציצה משובחת כולל צריכת חלבונים
רכיבה וזיון אגרסיביים ללא הפסקה
אנאלית רבותי , אני לא מראיין ולא שואל הרבה . במיטה ובדרך הנכונה אפשר להוציא הכל מאשה ... סליחה זונה
מבקשת 400 לשעה ללא מיקום
בילינו שעתיים ויותר קיבלה 600
האם אחזור שוב?
לא . לא בגלל חוויה לא טובה אלא בגלל שהיא התאימה לי באותו יום לא מעבר
Tatiana - זונה מבטן ומלידה
2הייתי איתה בקשר וקבענו להיום מסתבר שפיקסר הקדים
מחר לאור הדיווח של _(מיקסר ) פיקסר
אלך לעשות כפרת עוונות
3תודה לפיקסר על הפון נפגשתי ונהנתי מאוד בחורה נעימה וזורמת לכול בקשה אין לי מה להוסיף מעבר למה שפיק סר רשם אני נהנתי ואחזור שוב
4אתמול נפגשתי איתה.חוויה חיובית מאוד.ממליץ אליה בחום.שזופה.חזה מדהים.רגליים ארוכות.שני מספרים בלי לחץ.
martin