כ הלנה - סקס אדיר

הלנה

1
בראש ובראשונה אני רוצה להודות לרב רוני אשר ניתב אותי אל הלנה
שתיזכה לכל הטוב שיש לעולם להציע...
הלנה היא לא אישה רגילה , היא לא זונת צמרת ולא נערת ליווי היא אשל"ז(אמא שווה לזיין )
כן פשוט כך ,האישה האצילית הזאת מתנוססת לגובה 1.70 בלונדינית עם גוף מושלם המייצג תחת אלוהי וחזה בינוני חצוף
היא בת 40 אלגנטית ואינטיליגנטית
קבענו במלון בבת ים לאחר שיחה קצרה בוואט אפ קבענו ליד קפה בבון בשעות הערב
הגעתי למקום מתקשר אליה ומתוך בית קפה היא יוצאת בשמלת מיני יקקרקה עם נעלי עקב שחורות אישה אישה מתוקתקת ברמח אבריה
נוסעים למלון בדרך מנסה לספר לדבר איתה כדי לשבור את הקרח וכל פעם שהיא מחייכת אני נמס
נכנסים לחדר מעביר בטלויזיה לשירים שקטים ואנחנו מתחילים לרקוד באיטיות
אני מתחיל לנשוק לצווארה ואיזה ריח אני מתמוגג
לאט לאט אנחנו מתנשקים ואני מפשיט ממנה את בגדייה ונגלה לעיני גופה המדהים לאט לאט היא יורדת למציצה איטית שמתגברת כולל שבירת שקדים ליידי ביום ונמרה בלילה אנחנו עוברים למיטה ששם היא ממשיכה במציצה משובחת עד הגמירה המיוחלת
נרגעים קצת משוחחים ואני מתחיל ללקק את שבלולה החם איזה שבלול חם לח ומייחל לזין לובש חליפה ומתחיל לקדוח את שבלולה תקשיבו היא לא נמרה היא לביאה החלפנו תנוחות שברנו קירות אצבע במרום קבוע הלנה מקבלת זין באהבה ויותר מכל אוהבת אותו
רוני תודה אתה אלוף

הלנה

6
[QUOTE=בולבול אדום]
למי שלא הבין אם הרב רוני יאשר לי לחלק את הנייד של הגברת הדבר יעשה אחרת חבל על ההודעות
[/QUOTE]

תמיד כתבתי שמהות הפורום היא : דיווחים, שיתופים, וחלוקת טלפונים של
צדיקות.

צדקה תציל ממוות, ומספר טלפון יציל גבר מדיכאון.

מספר הטלפון של הלנה ודרכי
ההתקשרות יחולקו לחברי הפורום...

רק בואו נפיק לקחים מן העבר ! ונעשה זאת בקצב איטי וללא התנפלות
מיותרת.

מדובר באישה בת 40 אך נראית טוב לגילה עם שירות מצוין...

400 ₪ לשעתיים ואף יותר........

ללא מיקום !

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................

הלנה

7
הנתנייתית הבלונדינית בת 21 שדיווחת עליה כבר לא התחברה בכתום יותר משבוע. נראה שהתאיידה עצוב
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”