כ Nika תמונות מול מציאות - סקס אדיר

Nika תמונות מול מציאות

1
מפרסמת באתר הלבן בשם ניקה מספר הטלפון מסתיים ב-3664 . מתבצרת בת"א רחו' ישראל נג'רה
לאחר התכתבות שלחה לי מספר תמונות מגרות קבענו שעה ויצאתי לדרך, לא מומלץ להגיע למקום בליל חמישי בלאו הכי אין חניה ברחוב הנ"ל אז תוסיפו לזה את הלחץ של ליל חמישי, הרחוב מלא בברים ומועדונים. הגעתי לכניסת הבניין בניין בוטיק נחמד, נתנה לי את הקוד של דלת הכניסה לבניין ואמרה לעלות לקומה שנייה, כשניקה פתחה את הדלת התאכזבתי קשות מבולבל הבחורה בקושי מטר שישים הערכה גסה. פנים לא יפות כלל בלשון המעטה ולא דומות לתמונות בוואטסאפ, ניקה בחורה שדופה ורזה מגיעה אלנו מרוסיה. הדירה הייתה מלוכלכת ולא נעימה, אעפ"כ החלטתי להישאר. המחיר 500 לשעה. כשהתחלתי במלאכה חיפשתי את החזה ולא מצאתי. ריח לא נעים עלה מפיה Dead הורדתי לניקה את הלבוש התחתון וזה כבר היה יותר מידי בשבילי הבחורה שופעת ווסת (מחזור) וברור שפה זה נגמר היא הבינה והחזירה את הכסף התלבשתי וברחתי . אני לא יודע אבל משהו גרם לי לרחם עליה אני לא מרגיש כעס היא נראית עדינה ותמימה או שרק נראית. בקיצור אני לא ממליץ, ובכלל הגעתי למסקנה שכל הבחורות ששולחות או מפרסמות תמונות לא טבעיות ואותנטיות אלא תמונות שעברו עיצוב ופוטושופ יש להן מה להסתיר, הפוטושופ משנה מציאות. תמונה אותנטית משקפת בדרך כלל את המציאות. לסיכום אני לא ממליץ

Nika תמונות מול מציאות

2
חחחח חברים
אתמול הייתי אצלה סתם מתוך סקרנות הייתי באזור
נתנה קוד ועליתי קומה שניה
המראה שנגלה לעניי לא היה מחמיא בלשון המעטה ...אבל יצר הסקרנות הרג אותי
ישבנו במרפסת ושוחחנו איזה 10 דקות על החיים ברוסיה ובישראל
בגדול לא אלהה אותכם יותר בפרטים
אבל סוכם 400 והתעקשה על 500
החושים אמרו לי לא להמשיך אז לקחתי את הכסף חזרה וברחתי מהר החוצה .
0 בסולם שלמה המלך !

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

Nika תמונות מול מציאות

3
התמונה במודעה מחמיאה לה... זוויות צילום ופילטרים של פוטושופ הם אמנות ללא ספק :)
דיברנו בוואטסאפ,
ביקשה 500...
ביקשתי תמונות
לזכותה ייאמר ששלחה תמונות אמיתיות
לא עוברת מסך (ומצטלמת עם נעלי קרוקס!!!)
ויתרתי, ונראה שבצדק :)

Nika תמונות מול מציאות

6
[QUOTE=david king]גם התמונות הטבעיות לכאורה באתר הכתום רחוקים מן המציאות הבחורה פשוט לא יפה בלשון המעטה !!![/QUOTE]

חד משמעי מגעילה לא יפה
לא נריאת טוב .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

Nika תמונות מול מציאות

9
היא אכן בארלוזורוב, ליד הים. 500 למציצה עם קונדום.
החנייה ברחוב הירקון בבית המלון עולה כמו משכנתא ומשם צריך מונית...

פשוט מיותר.
היא ילדה חמודה וכנראה תמימה. באמת בת 22. יודעת קצת אנגלית.
כל הזמן מודאגת מהניקיון, אבל היא עצמה לא התקלחה לא לפני ולא אחרי.
שילמתי לשעה והלכתי אחרי חצי שעה. היא לא הבינה למה.
פשוט מיותר. היה רגע שהייתה לי תחושה שגופה יכולה להיות יותר אקטיבית ממנה.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”