נראית חמודה מאוד מנומסת ומזמינה יפה( חכו להמשך...)
עושה הכל חוץ מאנאלי 500/400 ש"ח
נתתי את ה400 שלי ומעט חששתי מהבקשה המהירה ומהעיניים הזדוניות שלה להביא לה את הכסף.
כמה שניות אחרי שנתתי את הכסף נשלחה אליי הודעה ואני צריך לעזוב באופן מיידי את המקום ולשוב הביתה, אני מתנצל ואומר שקרה מקרה ואני חייב לעזוב, באותה שנייה הבחורה טסה לטלפון ומתקשרת לסרסור שלה ובעודה לא מחכה שנייה ומעבירה לי את הטלפון הסרסור שואל מה הבעיה.. אני עונה: אין שום בעיה ב אני צריך לעזוב את המקום ולקחת את הכסף שלי חזרה (כל זה קורה אחרי 2 דקות שהעברתי את הכסף) .
הסרסור ענה שאין כסף חזרה, שאלתי מדוע הרי לא בזבזתי יותר מידי מזמנה ולא הורדנו בגדים ושום דבר. הוא ענה לי: שילמת אז שילמת.
ניסיתי לנסות להסביר שלא קרה כלום ושום דבר עדיין והוא כבר שאל בטונים תוקפים "אתה רוצה שאגיע לדירה?!"
החזרתי את הטלפון קיללתי כמה מילים והלכתי לכיוון הדלת, הבחורה פתחה לי את הדלת עם חיוך ענק של (עקצתי אותך) לא אמרה שלום ושום דבר וסגרה את הדלת מיד.
חבר'ה היזהרו הבחורה הזאת עוד עלולה להמציא משהו לסרסור שלה ולמצוא את עצמך מולו.
אני רוצה לציין עוד משהו, אני טיפוס די נעים ומכבד ולא זכור לי על מקרה שהגעתי לדירה והפגנתי אנטי בצורה כלשהי כלפי בחורה עובדת, אפילו אחת מהבנות שעבדו כאן לא מזמן רצתה שאטוס איתה למפשחה שלה ושנחיה יחד. ככה שאני בטוח שהיא נחש ביחד איתו
זאת המודעה של הזונה http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12156
לא אתן לעצמי להרגיש עוד רע מכל הסיפור הזה אבל חשוב היה לי להזהיר. שבוע טוב !:)