כ יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית - סקס אדיר

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

1
את יאנה הכרתי באתר הכתום.התכתבנו קצת ועברנו לווטסאפ.
שלחה תמונות ותפריט והאמת לא התכוונתי ללכת אליה.
התפריט היה סטנדרטי והמחיר היה 800 ש״ח.אמרתי לה שזה תעריף גבוה מדי לישראל
ולא יהיו יותר מדי לקוחות שישלמו את המחיר הזה.
התחלנו להתכתב במשך כמה שעות וגיליתי אשת שיחה מקסימה.
זו הפעם הראשונה שלה בישראל,עובדת בעבודה נורמטיבית באמא רוסיה
ואת מלאכת הזנות עושה בד״כ בפאריס(לכן המחיר הגבוה).
הסברתי לה שבמחיר כאלו גברים ישראלים כמעט תמיד יעדיפו כוסית צעירה.
(יאנה אינה צעירה) ואז נתנה תפריט שונה לחלוטין ממה שפרטה בהתחלה ושאלה אם זה לא שווה מחיר גבוה יותר.
אני יודע שהדעות חלוקות כאן,אך אני מהאסכולה שתמיד תעדיף שרות טוב ותפריט מגוון על פני מראה.
החלטתי לבדוק את הנושא.

יאנה מראה- אמזונה ג'ינג'ית ,גבוהה שרירית משהו.בעברה שחקנית כדורעף.נראתה טוב יותר מהתמונות ששלחה
ובכל זאת לא לצפות לכוסית יפה. חזה נאה לא נפול.

יאנה ביצועים- הלכתי על התפריט המלא.ובכן עם יאנה אפשר לעשות עבודת שיפוצים מלאה כולל שבירת והריסת קירות
ועיצובם מחדש.גרון עמוק מאוד מאוד,אנאלי ללא מרגרינה משובח מאוד בשלל תנוחות,חזק ואגרסיבי.
והדבר שמשך אותי יותר מכל יאנה היא משפריצה אמיתית.מעולם לא הייתי עם משפריצה והייתי חייב לנסות.וואו הגברת היא גומרת סדרתית
וכל גמירה שלה מלווה במטחי מים לכל עבר החדר.
מחיר- לאחר מו״מ שילמתי 500 ותוספ על רוורס.לא דיברה על זמנים אז גם אני לא.הייתי כשעה וחצי.

לסיכום- יאנה היא קודם כל אישה מקסימה ושרותית,אשת שיחה אינטליגנטית ,דוברת אנגלית טובה.
לא מתאימה למחפשי הכוסיות אלא אישה אמיתית.מי שמחפש עלמת טירוף כפי שאומר רוני היא בהחלט האישה.
נמצאת עד ה 7 לדצמבר.אני מאמין שאחזור.
פרטי התקשרות בפרטי.למרות שאמרה שהיא מתכוונת לפרסם באתרנו.

יאנה אמזונה ג׳ינג׳ית

9
כבוד האיצטגנין, אתה חזק בצפייה בכוכבים ולא בכוכבות. כמו שכתבתי היא ניראת כמו טרנסית, במינעד שנע בין אשה גברית למתלבשת די מכוערת. גם טרנסית מנותחת יכולה להזדיין ולהשפריץ. בנוסף, על פי הדיווח, אנליות חופשית וספורטאית עבר, כאשר כולנו יודעים על הטיפולים שמקבלים הספורטאים/יות הרוסיים. כל זה לא פוסל את יאנה, אבל יש רבים בפורום שהמידע הזה חשוב להם. ת"ז 1196284610, כנסו ותחליטו מי החרטטן, אני או הידעוני.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”