התמונות שלה באתר הדליקו אותי קבעתי עם הפקידה (שניה שניה) בצהרים הגעתי לדירה נפתחה הדלת לא נפלתי מהמראה של בהתחלה בחורה בלונדינית חזה בינוני מטר 175 עם עכבים גדולה התחילה ללטף אותי ולגעת בי החלטתי לשאר הרגשתי שיש כימה נתנה לי מגבת ולמקלחת יצאתי מהמקלחת חיכתה לי בחדר ערומה אווירה רומנטית עם נירות הבחורה הפתיעה אותי לטובה הייתה מאוד חרמנית התנפלה עלי בנשיקות תענוג התחלתי לרדת לחזה אכלתי אותו פטמות ורודות עומדות אני יורד למטה מתגלה לעיני כוס אחד היפים שראיתי נקי בשרני עם שפתיים קטנות מריח טוב עם קעקוע של פרח אדום מעל הכוס שלה נדיר אין דברים כאלה פשוט לקלקתי אותו במשך 10 דקות תענוג הייתה רטובה מאוד חרמנית אש אני מלקק והיא מתפטלת מהנאה
נשכבתי על הגב התחילה במציצה טובה לא רעה הלבישה קונדום ועלתה עלי איזה כיף יש לה עור נעים למגע קטיפתי זיינתי אותה בכל התנוחות ללא התנגדות פשוט כימה מדהימה
הפכתי אותה על ארבע רצתה דוגי אני מזיין אותה במרץ תחת מדהים יש לה והמרעום יפה מאוד ונקי דוחף לה אצבע ללא התנגדות נדלק עוד יותר ואומר לה אני רוצה אנאלי היא לא מסכימה אבל ראיתי שהיא מהססת אומרת שזה כואב משכנע אותה רק שתי דקות ואז אומת לי אוקי מתחיל לכניס למרעום לא נכנס ניסיון שני והופ מחליק לאט לאט בפנים היא לא אוהבת את זה אבל ראיתי שהיא משתדלת בשבילי מזיין אותה בתחת במשך חמש דקות בעדינות והופ גמרתי בפנים בתוכה בלי להרגיש קמתי נגבה אותי מקלחת שניה וחוזרים לזירה מתחילה למצוץ הרבה נסיונות להעמיד את שמוליק אבל לא עומד לי מעייפות הפסקתי אותה ישבנו קשקשנו קצת וילה הביתה
בחורה מאוד נעימה וכיפית היה לי כיף איתה .
500 לשעה 400 ל40 דקות
הייתי שם 50 דקות .