כ אולגה סוסה סובייטית תאגיד בת ים °=° - סקס אדיר

אולגה סוסה סובייטית תאגיד בת ים °=°

3
מבולבלOuchמבולבלהייתי איתה אתמול .
היא אכן סוסה לא קטנה , יש לה כרס וירכיים עבות , כפות רגליים גדולות וגבריות . סך הכול התמונות די משקפות את המציאות , רק תוסיפוו 10 קילו .אני לא אהבתי את המראה שלה .
ביצועים :
מתנשקת חצי כוח , לא מתמסרת .
מציצה בינונית מאוד ולא עמוקה . Ouch
הכוס שלה מאוד רחב והזיון סטנדרי ודי משעמם .
היא התחילה לעשות לעצמה ביד ולגנוח .....כזאת הצגה לא אמינה הרבה זמן לא נתקלתי

סה"כ היא ברמת ה 200 שקל לשעה ולא יותר . אני ממש לא ממליץ עלייה ..

לוEmbarrassed .

4
הייתי אצל אולגה התחלתי בראיון כאשר אני שואל יהכול יש נשיקות צרפתיות ואני מנסה לתת לה אחת שלך אותי להיתקלח אמנם מיתנשקת אך כמו שידידי מתחת רשם חצי קלאץ לא מתמסרת לא מתה על חלבונים בקיצור זונה מקצועית שווה את המחיר בשורה התחתונה למרות כול הזיוף בההצגה תהנו

6

נפגשתי אתמול עם אולגה בדירתה שבבת ים.

דירה נעימה, נאה, נקיה וחמימה. ממוקמת באיזור לא נטול מורכבות חניה, אך ניתן לחנות בסביבה ולצעוד כמה עשרות מטרים.
אולגה פתחה את הדלת – אישה בשלה (אם כי לא מאד... להערכתי במחצית שנות ה-30 לחייה), גבוהה, ואכן – עבת ירכיים, גדולת גוף ומאד נוכחת.
מגיעה מיקטרינבורג, אמא לנערה מתבגרת וגרושה כמו מצב הצבירה המשפחתי הכללי של דומותיה.
לדאבון לב, אגב, החזה שלה קטן ביחס לגודל הכללי (כלומר... לא קטן קטן, אבל.... היה נחמד מבחינתי אם היתה התאמה יחסית.... : )
הבאתי איתי בקבוק קאווה ספרדית קרה. מייד נתקלתי בגישה חיובית, חייכנית ולבבית, ולאחר חצי כוס, נשיקות ה"חצי קלאץ'" שתוארו על ידי קודמיי (אשר אותן חששתי לפגוש) הפכו לנשיקות עמוקות, תשוקתיות ומלוות בנהמות והתפתלות כללית מצידה.
משכה אותי למיטתה (אגב, מומלץ להחליפה לרחבה ולחזקה יותר, בנסיבות המשתתפים...), נישקה את צווארי, ליקקה את פטמותיי וירדה למציצה עמוקה (מאד) ומושקעת.
הפכתי אותה ל-69, ליקקתי את מחילת תאוותה והיא התפתלה ונהמה ממושכות. לאחר כ-10 דקות הצמידה את ראשי בחוזקה ורעדה במשך כחצי דקה, במקביל להרטבה כללית ולאנקות קולניות.
רציתי להתפוצץ בפיה, אך היא הלבישה עלי קונדום ועלתה עליי לרכיבה שאכן הרגישה כמו עבודה של פטיש 5 ק"ג על מסמר (שגם המסמר ובעליו אינם אנשים קטנים..... : )
התפוצצתי בתוכה במקביל לנשיקות רכות מצידה ולחבטות קלות בידיות עכוזה המשמעותיות, הרכות והנעימות....
פגשתי אישה מאד נחמדה ונעימה. חייכנית, שירותית, והחווייה איתה היתה מצויינת. כאחד שמאד אוהב נשים בשלות ומלאות (אם כי לא מדי. ולטעמי היא לא מדי – ברוב חלקי גופה : ), נראה שאחזור לפחות לחווייה אחת נוספת איתה.

8
[QUOTE=Hitman12]ביקרתי את אולגה אתמול.

אולגה אכן רחבת מימדים אך מאוד מטופחת וסקסית.

מנסה מאוד לפנק...

לא מוכנה גמירה בפה ואין אנאלי ואצבע במרעום.

בין לבין עושה מסאג...

סך הכל חוויה בסדר.

לא אחזור.[/QUOTE]

ידידי הסוסון החשמלי ציין במפורש גמירה לועתית..
מעבר לסתם גמירה בפה....
ששללת כאן..

אז משהו/מישהו לא מסתדר.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”