כ יאנה פרטית תל אביב - סקס אדיר

יאנה פרטית תל אביב

1

היי חברים רק ליידע שהצטרפה לכח החילוץ צחוק של יוליה בחורה בשם יאנה
אין לי מושג למה אבל זכורה לי מהעבר
אולי למי שותיק זוכר אותה
אני בטוח שהייתי איתה ..לך תזכור , מישהוא זוכר ?

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

יאנה פרטית תל אביב

2
בוודאי המלך! היא אחת מבנות יוליה הוותיקות! נראית מכוערת בתמונות
אבל המלך, מה אתה עושה עם הרכב מה?! מדרדר אותו? משאיר אותו באמצע הכביש? משאיר אותו באדום לבן עם פתק: "פקח אני מפרק בחורה" ?
למה יוליה לא מתחשבת בנו ומשכנת א השחקניות שלה באזור הכי מבוקש במדינה?? ולמה 7 בחורות יחד בדירה??
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

יאנה פרטית תל אביב

3

[QUOTE=החפוז המכני]בוודאי המלך! היא אחת מבנות יוליה הוותיקות! נראית מכוערת בתמונות

אבל המלך, מה אתה עושה עם הרכב מה?! מדרדר אותו? משאיר אותו באמצע הכביש? משאיר אותו באדום לבן עם פתק: "פקח אני מפרק בחורה" ?

למה יוליה לא מתחשבת בנו ומשכנת א השחקניות שלה באזור הכי מבוקש במדינה?? ולמה 7 בחורות יחד בדירה?? [/QUOTE]

שלום חבר יקר,
ההשתלחויות החוזרות ונשנות שלך ביוליה אינן לרוחי. ביחוד כאשר אתה משלב בהן אינפורמציה לא נכונה.
כמו "ולמה 7 בחורות יחד בדירה?? " האמת 1-3 בנות בדירה ולי זה לא מפריע בגלל האוירה הטובה
בזכותה של יוליה ש"מפקחת מרחוק"חיוך.
זה שאתה מעדיף שהדירה תמוקם בבת ים ,הבנו כבר מזמן,אבל לי ולרבים אחרים,נח בת"א.
לא מסתדר עם חניה,תגיע במונית או בתחבורה ציבורית,על גמל או ברגל.
לא מתאים לך-אל תבוא אבל תפסיק ללכלך.
ותעשה לעצמך ולנו טובה,שנה את ה"סלוגן" שלך!!!
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

יאנה פרטית תל אביב

4
גם אני מגיע עם רכב, אז מה? שמים 20 ש״ח על חניון וזה עדיין יוצא 80 ש״ח פחות מכל מקום אחר.
אמנם רמת הבנות בירידה, וכבר אין הפצצות של פעם (אח קטיה, יא קטיה, כמה אהבתי לפרק אותך בדוגי כשידייך שלוחות לאחור ומפשקות את הישבנים שלך שכל אותו הזמן חטפו ספנק ועוד ספנק, עד לקבלת הצבע האדמדם המבוקש...), אבל השירות מצוין והמחיר סבבה, אז צריך גם לדעת להעריך את הטוב ולא רק להסתכל על הרע.

יאנה פרטית תל אביב

5
[QUOTE=החפוז המכני]בוודאי המלך! היא אחת מבנות יוליה הוותיקות! נראית מכוערת בתמונות

למה יוליה לא מתחשבת בנו ומשכנת א השחקניות שלה באזור הכי מבוקש במדינה?? ולמה 7 בחורות יחד בדירה?? [/QUOTE]

בתל-אביב, בבת-ים, ביפו, בר"ג, בגבעתיים.....
רק עם...

המגביה עוף - ירחיק ראות

יאנה פרטית תל אביב

6
[QUOTE=הלך רוח]שלום חבר יקר,
ההשתלחויות  החוזרות ונשנות שלך ביוליה אינן לרוחי. ביחוד כאשר אתה משלב בהן אינפורמציה לא נכונה.
כמו "ולמה 7 בחורות יחד בדירה?? " האמת 1-3 בנות בדירה ולי זה לא מפריע בגלל האוירה הטובה
[/QUOTE]
שלום לך הלך רוח,
קודם כל, מה שלום קים התמניה שטענת שלוקחת 400 לשעה מלאה כולל הכל והתברר שזה לחצי שעה ושהיא נרקומנית?
על איזה השתלחויות אתה מדבר? אם אתה מתכוון לאיכות הבנות - אז כן, אני לא חוזר בי. מה רצית, שאראה בחורה מגעילה ולא אדווח "כדי לא להשתלח ביוליה"? אם אתה מתכוון לעניין החניה (וחוסר הדיסקרטיות): סבבה. אגיע במונית/אשאיר את האוטו בחניון. על חשבונך.
העניין של מספר הבנות בדירה בא להדגיש עד כמה זה מפריע ולא דיסקרטי. ברור שלא 7, אבל גם לא אחת (למעט מקרים בודדים וזמניים). 2-3. על איזה אווירה טובה אתה מדבר? שבשלב מסוים הן רק רוצות להסתלבט ואפילו מגיעות למצב שהן פותחות את הדלת תוך כדי זיון כדי לצעוק אחת לשניה? (קרה לי עם אניה חזה גדול וחבר נוסף דיווח על זה)
אני אמשיך לדווח - גם אם זה לא לרוחך. תאלץ לחיות עם זה, ולהבין שהפורום נועד לכך ולא לשיווק בנות יוליה (או קים התמינה, במקרה שלך)
צ'יקו: ממש לא יותר זול. יש כרגע לפחות 3 שלוקחות 400 לשעה בבת ים. לא צריך לחפש שעה חניה, לא צריך לשלם אפילו בכחול לבן, והן מקבלות לבד בדירה.

יאנה פרטית תל אביב

7
[QUOTE=החפוז המכני] [QUOTE=הלך רוח]שלום חבר יקר,
ההשתלחויות החוזרות ונשנות שלך ביוליה אינן לרוחי. ביחוד כאשר אתה משלב בהן אינפורמציה לא נכונה.
[/QUOTE]

שלום לך הלך רוח,

קודם כל, מה שלום קים התמניה שטענת שלוקחת 400 לשעה מלאה כולל הכל והתברר שזה לחצי שעה ושהיא נרקומנית?

על איזה השתלחויות אתה מדבר? אם אתה מתכוון לאיכות הבנות - אז כן, אני לא חוזר בי. מה רצית, שאראה בחורה מגעילה ולא אדווח "כדי לא להשתלח ביוליה"? אם אתה מתכוון לעניין החניה (וחוסר הדיסקרטיות): סבבה. אגיע במונית/אשאיר את האוטו בחניון. על חשבונך.

העניין של מספר הבנות בדירה בא להדגיש עד כמה זה מפריע ולא דיסקרטי. ברור שלא 7, אבל גם לא אחת (למעט מקרים בודדים וזמניים). 2-3. על איזה אווירה טובה אתה מדבר? שבשלב מסוים הן רק רוצות להסתלבט ואפילו מגיעות למצב שהן פותחות את הדלת תוך כדי זיון כדי לצעוק אחת לשניה? (קרה לי עם אניה חזה גדול וחבר נוסף דיווח על זה)

אני אמשיך לדווח - גם אם זה לא לרוחך. תאלץ לחיות עם זה, ולהבין שהפורום נועד לכך ולא לשיווק בנות יוליה (או קים התמינה, במקרה שלך)

צ'יקו: ממש לא יותר זול. יש כרגע לפחות 3 שלוקחות 400 לשעה בבת ים. לא צריך לחפש שעה חניה, לא צריך לשלם אפילו בכחול לבן, והן מקבלות לבד בדירה.[/QUOTE]

שלום חבר,
תמשיך לדווח בכייף רק תפסיק עם הרוח הרעה שאתה משרה כשאתה חוזר וחוזר על ענינים תפלים ולעיתים מטעים
וכל האמצעים כשרים לכך.
לא תמצא בי פרטנר לווכחנות אין סופית.
הייה שלום בדרכך .

האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

יאנה פרטית תל אביב

8
חפוזי אתה מגזים ואני אגיד לך למה.

אם מישהי מהבנות של יוליה נותנת לך שירות רע או טוב זכותך לדווח.

מה שיש לי בעיה איתו זה סילוף העובדות והגזמות. כל מה שנכתב בפורום משפיע מאד על אנשים. לפני כמה ימים ראיתי מישהו כותב על חוויה שהיתה לו עם ליזה המתוקה ממלון לאונרדו וללא אשמתה כלל מטריד מהפורום הפריע לבחור. פתאום כולם כותבים שלא יבקרו אותה והיא לא עשתה דבר. כל מה שאתה כותב פה יש לו משמעות.... אתה כותב 7 בדירה... 20 לקוחות פוטנציאליים יחשבו שזה נכון... אתה כותב שאין חניה בכלל (מה שלא נכון לתושבי תל אביב) עוד 20 ירדו.

יוליה הרוויחה את הכבוד של כולנו פה בפורום... היא בניגוד לחארות האחרים אשכרה שמה עלינו כלקוחות. המינימום שמגיע לה זה שמירה על עובדות.

יאנה פרטית תל אביב

10
אולי, נתחיל מזה שכולנו מגזימים לפעמים...
לגבי ליזה: ד"ר פיל דאג לציין לא פעם שהיא היתה בסדר גמור. אבל הוא גם דאג לציין את הדפיקות בדלת - ובצדק! אז גם אם היא בסדר גמור, יש מי שיוותר על הסיכון הזה. אבל הדיווח היה מצוין ואינפורמטיבי.
לגבי בנות יוליה: אמרתי שזה היה לשם הבהרת הנקודה: יש בדירה 2-3 בנות. אני חושב שזה פוגם בדיסקרטיות, וכל מי שביקר שם אי פעם נתקל בתופעה של משחק הדלתות והמקלחות: הבחורה שאיתך מציצה מהדלת כדי לראות אם הבחורה הנוספת או הגבר שאיתה בדיוק יצאו או נכנסו למקלחת, אתה מחכה שהיא תסמן לך... לי זה מרגיש כמו להתגנב לבית של החברה בתיכון ולהתחמק מההורים שלה. בשביל 400 שקל אני מצפה שתהיה פרטיות (כלומר שהבחורה תהיה בדירה לבד)
ואין חניה שם... החל מ1700 החניה בצד אחד היא רק לתושבי תל אביב. לי וגם לחברים אחרים קרה שנאלצנו לבטל את המפגש בגלל זה. ובאופן קבוע הייתי מגיע לבנות יוליה שעה לפני הזמן בגלל זה.
אפשר להתווכח על זה שהיא שמה עלינו כלקוחות יותר מאחרים: בשאר התאגידים בכל דירה יש אך ורק בחורה אחת (קרה מקרה אחד בתאגיד הבת ימי שלא היה כך והיו 2, וזהו. פעם אחת. ולא 3 בחורות בדירה אחת!)
שאר התאגידים משכנים את השחקניות שלהם באזורים עם חניה ולא במרכז של המרכז. ובהמון מקרים בשאר התאגידים הבחורות נראות יותר טוב, שזה אומר לשים עלינו כלקוחות, לא...?
לגבי יאנה: כדי שלא יחשבו שיצאתי למלחמת חורמה ביוליה ובנותיה, הנה מה שכתבתי עליה בעבר:
[QUOTE=החפוז המכני] שבת שלום לחרמני הפורום,
היום אספר לכם על יאנה מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
כפי שניתן לראות, התמונות אמיתיות, אך הן עושות לה עוול: יאנה היא כוסית! יפהפייה צעירה, טהורה ותמה וידוי: יאנה היא השחקנית הראשונה שהכרתי מהתאגיד של יוליה. אני זוכר שהיא פתחה את הדלת והכניסה אותי, ואני הייתי בהלם ושאלתי את עצמי: איך זה שעד עכשיו זיינתי את הזקנות השמנות מהתאגיד האבן גבירולי ב-500?! הכיתי על חטא! ממש באותו אזור חיכה לי הפרח המתוק הזה ב-400 לשעה שלמה! אך אבוי: יאנה נפלה בשלב הראיון היא לא מתנשקת ועל כן לא זכיתי לטעום מהפרי האסור שלה. הימים חלפו, וזיהיתי אותה במודעה הנ"ל. אז עכשיו יאנה עובדת לבד, כפרטית - מה שמסתדר עם תנאי החרם על התאגידים שהכתיב הדדי הגדול
מי שחשקה נפשו בזיון עם כוסית צעירה, אבל שמוצצת עם קונדום ולא מתנשקת - היא נראית כאופציה אקזוטית [/QUOTE]

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”