אולי, נתחיל מזה שכולנו מגזימים לפעמים...
לגבי ליזה: ד"ר פיל דאג לציין לא פעם שהיא היתה בסדר גמור. אבל הוא גם דאג לציין את הדפיקות בדלת - ובצדק! אז גם אם היא בסדר גמור, יש מי שיוותר על הסיכון הזה. אבל הדיווח היה מצוין ואינפורמטיבי.
לגבי בנות יוליה: אמרתי שזה היה לשם הבהרת הנקודה: יש בדירה 2-3 בנות. אני חושב שזה פוגם בדיסקרטיות, וכל מי שביקר שם אי פעם נתקל בתופעה של משחק הדלתות והמקלחות: הבחורה שאיתך מציצה מהדלת כדי לראות אם הבחורה הנוספת או הגבר שאיתה בדיוק יצאו או נכנסו למקלחת, אתה מחכה שהיא תסמן לך... לי זה מרגיש כמו להתגנב לבית של החברה בתיכון ולהתחמק מההורים שלה. בשביל 400 שקל אני מצפה שתהיה פרטיות (כלומר שהבחורה תהיה בדירה לבד)
ואין חניה שם... החל מ1700 החניה בצד אחד היא רק לתושבי תל אביב. לי וגם לחברים אחרים קרה שנאלצנו לבטל את המפגש בגלל זה. ובאופן קבוע הייתי מגיע לבנות יוליה שעה לפני הזמן בגלל זה.
אפשר להתווכח על זה שהיא שמה עלינו כלקוחות יותר מאחרים: בשאר התאגידים בכל דירה יש אך ורק בחורה אחת (קרה מקרה אחד בתאגיד הבת ימי שלא היה כך והיו 2, וזהו. פעם אחת. ולא 3 בחורות בדירה אחת!)
שאר התאגידים משכנים את השחקניות שלהם באזורים עם חניה ולא במרכז של המרכז. ובהמון מקרים בשאר התאגידים הבחורות נראות יותר טוב, שזה אומר לשים עלינו כלקוחות, לא...?
לגבי יאנה: כדי שלא יחשבו שיצאתי למלחמת חורמה ביוליה ובנותיה, הנה מה שכתבתי עליה בעבר:
[QUOTE=החפוז המכני] שבת שלום לחרמני הפורום,
היום אספר לכם על יאנה מהמודעה הזאת:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=10695
כפי שניתן לראות, התמונות אמיתיות, אך הן עושות לה עוול: יאנה היא כוסית!

יפהפייה צעירה, טהורה ותמה

וידוי: יאנה היא השחקנית הראשונה שהכרתי מהתאגיד של יוליה. אני זוכר שהיא פתחה את הדלת והכניסה אותי, ואני הייתי בהלם ושאלתי את עצמי: איך זה שעד עכשיו זיינתי את הזקנות השמנות מהתאגיד האבן גבירולי ב-500?!

הכיתי על חטא!

ממש באותו אזור חיכה לי הפרח המתוק הזה ב-400 לשעה שלמה! אך אבוי: יאנה נפלה בשלב הראיון

היא לא מתנשקת

ועל כן לא זכיתי לטעום מהפרי האסור שלה. הימים חלפו, וזיהיתי אותה במודעה הנ"ל. אז עכשיו יאנה עובדת לבד, כפרטית - מה שמסתדר עם תנאי החרם על התאגידים שהכתיב הדדי הגדול
מי שחשקה נפשו בזיון עם כוסית צעירה, אבל שמוצצת עם קונדום ולא מתנשקת - היא נראית כאופציה אקזוטית

[/QUOTE]