כ דיווחים והמלצות באשקלון - סקס אדיר

דיווחים והמלצות באשקלון

1
שלום לכולם!
אחלה הפורום הזה. בזכותו חוויתי פעם ראשונה סקס עם זונה.
עד עכשיו הייתי שלוש פעמים אז הנה דיווחים:
1. קרליבך 21 בתל אביב - שמעתי כאן הרבה על תיקתוקיות, אבל חייב לציין שהיה אחלה. קיבלתי כוסית בלונדינית גבוהה ורזה עם שיער בלונדיני קצר, חזה מעולה (סיליקון) יודעת את העבודה וממש זורמת בשיחות. אין חריגים וגם לא חיפשתי, סה״כ טבילת אש טובה.
2. אקסודוס באשקלון - מפרסמים פה באתר. הבטיחו כוסית, קיבלתי מבוגרת שמנמנה בחדר מעופש ולא נעים. ממש חמודה יחד עם זאת, מציצה מכל הלב כולל רימיני משוגע. סקס סביר ולא כל כך נוח בגלל שהמיטה ברוחב איזה 60 סנטימטר, אבל היתה מאוד חמודה והציעה סיבוב שני ללא תוספת. לא התחשק לי. 209₪
3. יפה נוף באשקלון - גם מפרסמים פה, גם הבטיחו כוסית. בפועל מבוגרת ממש לא נראית טוב שגם תקתקה בטירוף ואפילו לא גמרתי. בקיצור להתרחק.

עכשיו לשלב השאלות. איך אני מגיע למישהי נורמלית באיזור אשקלון אשדוד?
חצי מהמפרסמות פה באתר לא עונות לטלפון, ואני לא מכיר עוד דרכים חוץ מהפורום להגיע לבחורות.

דיווחים והמלצות באשקלון

9
איזה סלט עשיתם בשרשור הזה שתהיו בריאים...

ממיקומים דרך שמות דרך ההסברים..

רק בריאות בקיצור.

וברצינות.. כל הפרטים שהועלו הינם מיחזור של שרשורים עתיקים וידועים.

להריץ חיפוש. לחפש לפני שפותחים עוד שרשור העךק הדבק. לא קשה.

דיווחים והמלצות באשקלון

10
הדירה ביהדות ספרד 19 כמו שכולם פה מכירים. ימי ראשון עובדת לוסי- בחורה באיזור ה30-35 גרוזינית רזה חזה סיליקון קטן ויפה פנים נחמדות, אחלה שירות 200 שח
דירה ברח הנמל 13 מפורסמת פה בפורום ״באתי מת״א ״ או משהו כזה. ימי ראשון עובדת מישהי גם נחמדה פנים לא משהו חזה גדול, קצת נפול דיי שירותית בוכרית לדעתי 200 שח.
ימי שלישי יהדות ספרד נמצאת סול מאוד שירותית אך מלאה, מנותחת ומגושמת למעריכי שירות.. העלתה ל250 שח.
ימי חמישי ברח הנמל יש מילפית שווה מאוד לטעמי(ביחס לגיל) 45-50 הונגריה שלא זוכר את שמה. לא שירותית במיוחד, זיון ומציצה דיי מכניים. אבל שווה 200 בשביל החוויה.
כמובן שמדובר על מספר אחד אצל כולן וכשאני מציין שירותית זה ביחס למחיר.
אעדכן בהמשך..
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”