אחרי שגיששתי דרך שלושה מספרים שונים ומכולם קיבלתי את אותן תמונות גם הבנתי שמדובר בגורם מארגן שעומד מאחוריה.
בכל זאת החלטתי ללכת על זה. ממוקמת בפאקינג מרכז אלנבי אבל הכניסה יחסית דיסקרטית - עד כמה שדירה יכולה להיות דיסקרטית אם מול הדלת שלה יש...
משרד עורכי דין

מעניין אם זה עורכי דין של גירושים. אותי זה מאוד שעשע

הגעתי אליה ביום הכי קר בשנה. בגשם סוחף בשעות הצהריים. פתחה את הדלת יפייפיה כמו בתמונות.
שדיים מדהימות ארוזות היטב. חטובה אבל לא שדופה. רזה אבל עם הרבה מה לתפוס. רואים שהיא אחרי לידה. שאלתי אמרה שאחרי 2.
עיניים כחולות מדהימות רק להסתכל עליה. זרמה לכל מה שביקשתי. מתנשקת בולעת את הלשון כמעט נשכה לי את השפה. חברותית מאוד. עם אנגלית סבירה ביותר (בטח ביחס למה שהולך היום בשוק). פשוט תענוג. התחלנו להתגפף עוד לפני ששלחה אותי למקלחת.
כשחזרתי טרפה הכל. אבל הכל. ירדתי לה כמה דקות טובות. נקיה חלקה טעימה. רגליים מטופחות קטנטנות רק לדחוף אותן לפה ולרייר. הבחורה בשבילי יפייפיה. חור תחת בהיר ונקי. מזמין לשון ועוד לשון. לא היתה לה בעיה עם אצבעות. לא ניסיתי יותר מזה. בגלל שהיא במימדים קטנים יחסית עפה עליי עם תנוחות כיפיות מאוד כשהיא יושבת עליי ברוורס, יושבת עליי על הצד וכל הזמן מפנקת את החבר ואת השותפים שלו.
תשמרו על מוכרת הפרחים הקטנה. תהיו נחמדים ועדינים איתה היא תיתן לכם להרגיש כמו המאהבת בת 25 הקטנה שתמיד רציתם.
אין טעם לבקש מספר - פשוט אתר לבן VIKI התמונה שלה בלנזרי שחור מופיעה בעמוד הראשון.