כ ויקטוריה/האתר הלבן - סקס אדיר

ויקטוריה/האתר הלבן

1
הגעתי אליה דרך האתר הלבן
אחרי שגיששתי דרך שלושה מספרים שונים ומכולם קיבלתי את אותן תמונות גם הבנתי שמדובר בגורם מארגן שעומד מאחוריה.
בכל זאת החלטתי ללכת על זה. ממוקמת בפאקינג מרכז אלנבי אבל הכניסה יחסית דיסקרטית - עד כמה שדירה יכולה להיות דיסקרטית אם מול הדלת שלה יש...
משרד עורכי דיןTongueTongueTongueTongueTongue מעניין אם זה עורכי דין של גירושים. אותי זה מאוד שעשעחיוך גדול

הגעתי אליה ביום הכי קר בשנה. בגשם סוחף בשעות הצהריים. פתחה את הדלת יפייפיה כמו בתמונות.
שדיים מדהימות ארוזות היטב. חטובה אבל לא שדופה. רזה אבל עם הרבה מה לתפוס. רואים שהיא אחרי לידה. שאלתי אמרה שאחרי 2.

עיניים כחולות מדהימות רק להסתכל עליה. זרמה לכל מה שביקשתי. מתנשקת בולעת את הלשון כמעט נשכה לי את השפה. חברותית מאוד. עם אנגלית סבירה ביותר (בטח ביחס למה שהולך היום בשוק). פשוט תענוג. התחלנו להתגפף עוד לפני ששלחה אותי למקלחת.
כשחזרתי טרפה הכל. אבל הכל. ירדתי לה כמה דקות טובות. נקיה חלקה טעימה. רגליים מטופחות קטנטנות רק לדחוף אותן לפה ולרייר. הבחורה בשבילי יפייפיה. חור תחת בהיר ונקי. מזמין לשון ועוד לשון. לא היתה לה בעיה עם אצבעות. לא ניסיתי יותר מזה. בגלל שהיא במימדים קטנים יחסית עפה עליי עם תנוחות כיפיות מאוד כשהיא יושבת עליי ברוורס, יושבת עליי על הצד וכל הזמן מפנקת את החבר ואת השותפים שלו.

תשמרו על מוכרת הפרחים הקטנה. תהיו נחמדים ועדינים איתה היא תיתן לכם להרגיש כמו המאהבת בת 25 הקטנה שתמיד רציתם.

אין טעם לבקש מספר - פשוט אתר לבן VIKI התמונה שלה בלנזרי שחור מופיעה בעמוד הראשון.

ויקטוריה/האתר הלבן

2
אם כבר עלה עלייה דיווח אז אדווח גם...

יצרתי קשר לפי המספר באתר הלבן (נגמר ב972) לפניי מספר ימים (לאחר שבאמצע השיחה עברו מאנגלית לעברית תקינה דיי מובן שאפילו לא היא עונה לSMSים) והתבקשתי לשלם 700 ש"ח עבור מה שאני רואה בתמונות (נראית טוב מאד בתמונות)....
בשלב הזה אמרתי להם "בהצלחה , דברו איתי כשהמחיר ירד משמעותית". לאחר חצי שעה רשמו לי שהסכימה ל600...לא הגבתי ונתתי להם להבין מה דעתי...
בנוסף ,כהוכחה לכך שהריכוזיות בישראל היא בכל מקום, כאשר רשמתי למספר אחר אשר נגמר ב178 ברוסית, קיבלתי את אותן התמונות ואותה הצעת מחיר של 700..אפילו לא הגבתי.
הנושא לא נגמר כאן ואני מפנה אותכם למודעה על בחורה בשם מילה מה 26.12 בוא מופיע אותו מספר אך בחורה אחרת לגמריי (גם כאן מדובר בבחורה בלונדינית יפה עם אחלה תמונות) אבל שם לפחות ביקשו "רק" 500..

עושה לי טוב לחשוב שעקב הסירוב שלי מישהו נהנה במחיר שפוי... ובקיצור, לממונה על ההגבלים העסקיים יש מלא עבודה גם בתחום הדירות בישראל....

ויקטוריה/האתר הלבן

6
כמו שאמרתי גם אני קיבלתי את אותן תמונות של הבחורה שמופיעה בלבן מ- 3 מספרים שונים...אכן היה מוזר אבל הבנתי שיש פה גורם מארגן (בפגישה היא גם אמרה שיש לה "מנג'ר")
בהתחלה גם מסרו לי כתובת אחת באלנבי (לא יודע אם זה מותר/אם לא סליחה!) ואחכ מסרו לי כתובת אחרת באלנבי.
אכן ביקשו 700 אחכ 600 נסגר על 500.
היה פה הימור אין ספק אבל מבחינתי זה השתלם בגדול.
במציאות היא יותר יפה מבתמונות זה מה שיש לי להגיד. לא בדקתי אותה בסקס פסיכי שעפים ניטים לתקרה כי היא פשוט זרמה לי לזיון נעים חמים ממש כמו חברה שאתה רק רוצה לצלול לתוך העיניים שלה...

ויקטוריה/האתר הלבן

7
לפני שבוע התכתבתי במספר שהופיע באתר ושלחה לי תמונות ודרשה 700 ש"ח.
ראיתי מודעה אחרת וניסיתי להתקשר והטלפון היה סגור ורק בהודעה הצלחתי לתקשר ושוב שלחה לי את
התמונות שקבלתי ממספר אחר אבל במחיר של 600 ש"ח.
מקבלת באלנבי קבענו שעה וכשהגעתי אליה היא כתבה לי לעלות לקומה 1 והיא תפתח את הדלת
עליתי לקומה 1 ושום דבר היא לא אמרה איזה מספר דירה
ושלחתי לה הודעה ופתאום היא עונה לי שהיא לא פנויה ויכולה לקבל רק בעוד חצי שעה.
כתבתי לה שקבענו ואני כבר למעלה ואמרה לי שהיא מצטערת
כמובן שעזבתי ואז היא שולחת לי הודעה שאם אבוא בעוד חצי שעה היא תיתן לי יותר זמן.
אמרתי לה יפה שתלך לחפש...
כמובן שלא אחזור אלי וכנאה שיש פה גורם שמנהל
לא יצא לי עדיין לפרסם הייתי בחו"ל
אני ממליץ לא להתקרב אליה ולא לתת יד לדרך שהיא מתייחסת ללקוחות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”