לא ידעתי אל מי לגשת קודם וזאת לאחר שבחנתי את אמילי ומישל ו כל סוגי המסאז'ים(הכותרת במקור).
אז סידרתי רשימה והוחלט שהראשונה שתענה,אליה אגש.
טלפון ראשון אל "בת 33 חדשה", יאנה. תפוס.
טלפון שני אל "סקסית חדשה בבאר שבע"....עונה. מכוונת לשכונה א'..חושב...לא הכי מכיר. בטלפון מציעה תמורת 200 שקלים, חצי שעה של פינוק כייפי.
יצאנו לבדוק:
מגיע לכתובת, מתקשר כדי לקבל פכט"ת, מפנה אותי לכניסה צדדית לבניין, עולה במדרגות, הדלת נפתחת, אני בפנים.
בחורה בשנות ה 20 המאוחרות, גוף פיצוץ, פנים דיי יפות, אהבתי. שיער בלונד, צבוע לדעתי. חיוך מתוק מתוק ומזמין.
מכניסה אותי לחדר, חשוך, עם מיטה נמוכה, חזרה על אותם פרטים שנתנה בטלפון,נתתי לה שטר כחול,אמרה להתפשט וסגרה את הדלת. בחדר, חושך מוחלט ונר קטן ללא אפקט בככל דולק שם. לא ראיתי כלום.
אחרי דקה חזרה, השאירה את הדלת קצת פתוחה והתפשטה גם. גוף מהמם, שדיי סיליקון נראה לי...עם פרופורציה מוחלטת לגוף. מהמם.
נשכבתי על המיטה, נשכבה לידי, הוציאה קונדום ושאלה אם אני רוצה מציצה עם או בלי, אמרתי בלי, התחילה למצוץ, מציצה טובה, חמה ונעימה, לוקחת את כולו וללא עזרת היד(לאחר הזדקפות כמובן), מאחר והתחת שלה היה מונח ממש לידי, ליטפתי אותו והרגשתי שיש זרימה לכיוון 69 אז משכתי אותה בעדינות אליי הרימה רגל אחת כדי להתמקם נכון ונשארנו בתנוחה הזאת של 69 הרבה זמן, מציצות וגניחות(מזויפות או לא, לא הבחנתי) הרגשתי את הנוזלים שלה מתחילים להרטיב (הסמיכות...זה ההבדל בין זה לבין הרוק שלי). חושב שיותר מ 10 דקות היינו ככה ואני מאד אוהב ככה. לאחר מכן הרגשתי מוכן והיא גם, הוציאה את הגומייה והלבישה אותה.
נשכבה עליי, תוך כדי ששדיה הנעימים נמרחים עליי, ולאט לאט החליקה את הכוס שלה ככה שיתלבש על הזין שלי, היא נמרחת היטב. חמה ונעימה. זיינתי אותה בתנוחה הזאת תוך כדי שאני מוצץ לה את השדיים ותוך כדי שהיא מורחת אותם עליי. הם גדולים ונעימים עד שגמרתי. לא מיהרה לקום, נתנה את הזמן להרגע.
לסיכום:
לא סשן של אהבה. פורקן קצר ויעיל בלי קישקושים, מה שאמרה זה מה שהיה. לא סילקה אותי. הכל ברגוע ובנעימות והחיוךךך...החיוך...
מומלץ מאד, בעיקר לאלו שאין להם יום שלם לבלות בחדר עם "נתמכת".
אני אחזור אליה בעתיד אם היא תשרוד כאן אבל לפניה יש עוד 5 מטרות שצריך לבדוק ואולי גם את הקוקסים שצצו כאן לאחרונה.
מקווה להספיק את כולן ושלא ישברו לי.
שבת שלום