כ חדשה בירושלים - ונצאלה - סקס אדיר

חדשה בירושלים - ונצאלה

1
לחברי הירושלמים שלום
הגיעה לבקר בעירנו הקדושה בחורה לטינית חדשה במודעות מופיע "חדש ולזמן מוגבל" עשיתו תיאום איתה ונפגשנו אתמול.
היא מבקשת 400 זוזים לחתי שעה ולא מוכנה להתווכח על המחיר.
אחד החסרונות הינו שהדירה שהיא מארחת בה היא בבניין ברחוב שבטי ישראל שמלא במשפחות דתיות והיא כל הזמן מזהירה ומפחדת שאחד מהם יתלונן למשטרה ומבקשת דיסקרתיות.
למפגש היא בחורה צעירה 25-27 גוף רזה תחת לתינית גדולה חזה בינוני עומד יפה וטעים ופנים יפיפיות.
התפריט הינו תפריט רגיל ללא רוורס.
התחלנו במציצה די טובה לא עמוקה אך עם ליקוק לביצים וגם קצת מתחת, ירדתי לה קקצת ישלה כוס נקי מריח טוב וטעים כפות רגלים קטנות שתוכל להכניס בפה וחר תחת חמוד ששווה ללקלק.
שכחתי להזכיר שישלה שפתיים עם טעם של גן עדן היא מתנשקת חופשי ומשחקת כל הזמן עם הלשון באופן מגרה.
זאת פעם ראשןנה שלי עם לטינית ובזיון זה היה אחלה והיא כל הזמן עשתה סיבובים בישיבן שאתה רואה רק בסרטים ומזיינת אותך חבל על הזמן. הפינוק נגמר בגמירה בפה שהיא סיפור בעד עצמו.
חברים ממליץ בחום תנצלו לפני שהיא עוזבת ( לא ידוע לי מתי).

חדשה בירושלים - ונצאלה

5
היא יותר קרוב לעיריה במוסררה.
לספר לכם על הגמירה אז ככה בדרך כלל אני גמור פעם טךאחת עם כמות זרע של שתי גמירות והיא הייתה על הברכיים עם פה פתוח והזיין שלי בפה (ישלה פה קטן) וברגע שהתחלתי לגמור היא סגרה את הפה עם הזין בפנים אהתחילה לשאוב וברגע מסויים שהתמלא הפה היא לא הפסיקה אלה שמעתי קול של בליעה והיא בלעה שלוק פנימה בכדי לשאוב את השאר פעם ראשונה מישהי שואבת את הכל ולא משאירה אותי משפריץ את השאר החוצה פשות גמירה חלומית שלא נראה לי שאקבל כמוהה בחיים

חדשה בירושלים - ונצאלה

7
[QUOTE=סופר לה טיב]בידיעה שפתחה את השרשור נכתב שהיא מתנשקת חופשי,

ובידיעה שמעלי, אותו חבר פותח השרשור, מפרט על המגירה בפה, הבליעה וכו.

עכשו נשאר חומר למחשבה, נניח שאתה הלקוח הבא, שמחפש יחס של חברה עם נשיקות חופשי...

[/QUOTE]

מה שיקרה הוא שאם נישקת אותה ובהמשך ירדת לאשתך או חברתך, אתה עלול להכניס אותה להריון מזה שהיה לפניךקריצה

חדשה בירושלים - ונצאלה

10
[QUOTE=sa21789]שאלה קטנה לחברה הירושלמים
יש מודעה על ברזילאית בעיר עם מספר שמתחיל ב-053
מישהו דגם או יודע על מה מדובר??
[/QUOTE]

אל תתקרב
תקתוקיה ב 400 ש"ח עבור 25 דקות כולל
מקלחות
פשוט בחורה הזוייה
רציתי להזהיר את כולם אבל מוחקים את ההודעות שלי
שלח תגובה