כ המשוואה, המפלצת והסיבה שבגלל אני הולך לזונה - סקס אדיר

המשוואה, המפלצת והסיבה שבגלל אני הולך לזונה

1
אני שואל את עצמי את השאלה הזו כבר כמה זמן והתשובה איננה חד משמעית, כפי שניתן היה לחשוב. אתה חרמן שאוהב סקס ולא תמיד מוצא את הסיפוק המתאים בבית, או לחלופין, אתה כבר הרבה זמן עם אותה אישה ובא לך לגוון ולשכב עם עוד בחורות, או שבכלל בא לך סקס עם שריטות שבחיים לא תקבל בבית ולא יעזור כמה כלים תעשה או כמה פעמים תוריד את הזבל...

אז נכון שיש קצת מכל דבר, אבל הסיבה האמיתית היא שהמוסכמות החברתיות הן אלו שדוחפות אותי לחיכה של אישה אחרת, שלמשך שעה תעניק לי שחרור פסיכולוגי, בלי שרגלה דרכה באוניבריסיטה אפילו פעם אחת (כן כן, אני יודע שהן כולן סטודנטיות...), המוסכמות הן אלו שיצרו אצלי את החור השחור בנפש, את המפלצת ששואבת מפגשים חסרי משמעות ויורקת הנאה מזוייפת לרגע. הן גם אלו שהביאו אותי לנסות ולרכוש אינטימיות בחנות של חיקויים סיניים.

אנחנו חיים בחברה מודרנית, קפיטליסטית ואנחנו סופגים בכל שניה ביום מסרים שיוציאו כל אדם שפוי מדעתו. הפכנו לחברה שמקדשת שינויים כפי שהיא מקדשת את השבת ועם הדיסוננס הזה אנחנו צריכים להתמודד בכל יום. יש לנו חופש בחירה מלא להחליף, לשנות ולהוסיף כל דבר בחיים שלנו, בהינף של כרטיס אשראי, אך יש שני דברים שאנחנו לא אמורים להחליף, האחד זה את המשפחה (שבדרך כלל זה בעיקר כאב ראש למרות שאנחנו אוהבים אותם מאד) והשני, זה את האישה.

בכל קטגוריה בחיים מותר לנו לרצות יותר מדבר אחד, אנחנו אוהבים סוגים שונים של אוכל ולא היינו יכולים לדמיין את עצמנו חיים בעולם שמגיש רק ארוחה מסוג אחד בכל יום, לכל החיים. יש לנו בגדים שונים, רהיטים שונים וגם את הרכב אנחנו דואגים להחליף כל כמה זמן... את זה החברה אמרה שמותר לנו לעשות, המסר הוחדר היטב, אך מה קורה שלאותה משוואה אנחנו רוצים להכניס גם את הזוגיות? הרי דווקא בגלל שאנחנו מאד אוהבים ארוחה של שניצל וצ'יפס, בשביל שנוכל ליהנות ממנה, אנחנו צריכים קצת קציצות, פסטה או סתם סלט בין לבין, שנוכל להתגעגע.

הבעיה עמוקה בהרבה כי שטיפת המוח הושרשה בנו כל כך חזק וכמו כל שטוף מוח, הפתרון ההגיוני נראה כמו האויב הכי גדול.
והאוייב הכי גדול שלנו היא הקינאה והאגו. כי הרי אם לנו מותר לערוך שינויים במשוואה, אז הרי שגם לצד השני מותר ולזה לא הכינו אותנו עדיין....

אז למשוואה שלי אין באמת פתרון ואני נאלץ לנסות ולפתור אותה בכל כמה זמן מחדש. טעיתי כשחשבתי שהגיוון הוא הצורך. הצורך האמיתי הוא לבעוט במוסכמות, להרגיש וגם אם זה רק לשעה, שהכוח לבחור עדיין בידיים שלי, אני אחראי על החופש שלי, גם אם זה תוך כדי התחמקות והסתרה, בדירה מעופשת עם בחורה שלא הייתי משתין לכיוון שלה בכל הזדמנות אחרת. הצורך הזה הוא צריך בסיסי כנראה שטבוע בנו עמוק ב D.N.A.

( נ.ב: אני מקווה שזה בסדר לכתוב כאן גם אם רק שופכים את הלב ולא שופכים זרע...)

2
[QUOTE=סופר לה טיב]בסך הכל אני מזדהה ומסכים עם רובם המוחלט של הדברים שכתבת, בוודאי עם חוט השידרה של הדברים.

איברי המשוואה (כמו גם איברי הגוף הרלבנטיים) שונים אצל כל אחד ואחד מאיתנו ומושפעים מתנאי סביבה ומרכיבים אישיים ואישיותיים רבים ומגוונים.

לא נראה לי הקישור לחברה קפיטליסטית, כי הרי גם ברוסיה הקומוניסטית, בשיא פריחת הקומוניזם, לא התנזרו מסקס מגוון, והרוסיות לא הלכו למנזר כדי לשמש נזירות.

נראה לי שקצת התעלמת מהצורך הנפשי הגברי לכבוש, ולסיפוק הרב שמגיע בעקבות הסיפוק, שכאשר הוא מצטרף לסיפוק מיני, נוצר דחף חזק מאד שמעורר חשק רב לחזור עליו שוב ושוב.

ודבר אחרון, מקומם של ההגיגים האלה, אינו בבמה המרכזית.

[/QUOTE]

ראשית, סליחה אם זה לא המקום...
שנית, ברור לי שכל אחד ומבנה האישיות שלו, אני כמובן שיתפתי את המשוואה שלי. כל אחד יכניס את המשתנים כפי שהוא מרגיש...
לגבי הקומוניזם, אני חושב שזו דוגמא מצויינת ואני גם די בטוח שגם אז לא היתה התנזרות מסקס מגוון, ומצד שני, הקומינזם נפל ודי נכחד מהעולם (חוץ ממספר מקומות ששם זה לא קומוניזם אלא דיקטטורה קשה), אז אולי בכל זאת יש קשר לכוח של המסרים הקפיטליסטים...
ולגבי עניין הכיבוש, אני לא ממש רואה כיבוש, בפעולה שבה אני משלם כסף לאישה בעבור שירות.
אני כמובן דיברתי ספציפית על הצורך שלי בזונה.
אני לא מתייחס כלל לניהול רומן ששם יש מרכיבים נוספים כמו הצורך להרגיש נחשק, האנדרלין, או שהזוגויות הקיימת מתה...

3
בכל אחד מאיתנו יש חור
אנחנו עושים ימים כלילות כדי למלא אותו

אם זה באמצעים המקובלים בחברה נורמלית (שההגדרה נורמלית מאוד חמקמקה) : עבודה (עבדות), לימודים, משפחה, התנדבות, תחביבים וכו'...

אם זה באמצעים לא כל-כך "טובים" : בילויים, שתיה, סמים, הימורים, ספורט אקסטרים התמכרויות שונות וכן..כן בסקס מופרז.

בניגוד לכל השאר סקס זמין, לא כל-כך יקר (ואני מדבר על צריכה שבועית/ דו שבועית, לא רוני גולן), די בטוח (אם עושים אותו נכון) ויש בו את אקורד הסיום. בשתיה ובסמים למשל אקורד הסיום הוא עילפון, באקסטרים והימורים (שזה אותו דבר רק בלי השרירים) אקורד הסיום הוא הדרך לאקורד הבא.

רובנו צורכים סקס בתשלום כי אנחנו משועממים, מרגישים את השעון מתחיל לתקתק לאחור וכי יש לנו עודף כסף לזה.

אם זה מפריע לך לצרוך - לך תתנדב, תמצא משהו שיסתום לך את היום וראה זה פלא רב החשק יעלם. ובמה שלא יעלם תן לאשתך.

אם זה לא מפריע לך - תמשיך לזיין ותן לנו גם להנות בלי חפירות.

תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

4
יש שני דברים שמניעים אותך בחיים עונג וכאב הצורך לרדוף אחרי עונג והצורך להימנע מכאב זו הישרדות נטו
סקס זה אינסטינקט ואהבה זה צורך קיומי בן אדם צריך אהבה כמו אוכל שתייה ושינה ללא זה הוא יגווע לאט וימות
תמיד יהיה את הקונפליקט בין הצורך להפיץ את הגנים שלך כלומר לשכב עם כמה שיותר נשים לבין הצורך בחום ואהבה ככה פשוט בנויה מערכת העצבים שלך החלק של האינסטינקט במוח הוא יותר קדום והרגשות הוא חלק שהתפתח לאחר מכן מערכת העצבים שלך בנויה מרבדים רבדים
כל בן אדם בוחר באופן מודע או לא מודע בתכנים שהוא נחשף אליהם ביום יום האנשים שהוא מבלה את זמנו
טלויזיה אינטרנט וכו שמשפיעם של בחירותיו בחיים
גם על הבחירה ללכת לזונות או לפחות להשפיע על התדירות שהוא הולך
בסופו של דבר כמו כל התמכרות אנו מתוכנתים לרדוף אחרי העונג ובמיוחד שהאינסטינקט לשרוד הוא כל כך חזק והצורך להפיץ את הגנים שלך הוא כל כך חזק אז קשה עוד יותר לוותר על ההתמכרות ללכת לזונות
בן אדם יפסיק ללכת לזונות רק כאשר הכאב שהוא עלול לחוות יהיה יותר גדול מהעונג של ללכת לזונה
זו הדעה שלי בכל אופן או המשוואה שלי

6
מר שפריץ, אנחנו לפעמים שוכחים שלמרות שאנחנו לא מכירים אישית כאן בפורום, אנחנו חולקים "תחביב" דומה, שקצת יותר קשה לדבר עליו עם אחרים מאשר למשל על כדורגל, אז נחמד שיש כאלה שזורמים ואפילו מעריכים.
Titan אני אגיד, שבשביל אחד שלא מחפש חפירות, קפצת הישר לבור ואפילו עזרת קצת להעמיק אותו, אני מעריך אותך על זה.
ו zigi אני מוכרח להסכים עם סופר לה טיב, הדבר האחרון שאנחנו צריכים על הראש שלנו זה להפיץ את הגנים שלנו... זה מתכון למלחמת חורמה... ??

7
מחבר׳ה שאני מכיר וחולק איתם את ה״תחביב״ הזה, הרבה באים בשביל אנדרנלין וכמובן תחושה שונה
מזו שמקבלים בנורמה. לא כל חוקית רוצה את מה שאתה רוצה ומוכן לתת! לכן כל עוד החברים פה, הולכים, נהנים/נופלים , זאת המערכת וככה היא פועלת!
באת לזיין או באת לזיין את המוח

8
כמה הערות..
קודם כל פוסט מעניין ומעורר חשיבה וטוב שנפתח
עובדת הבסיס.. אנחנו הגברים לא בנויים לא בנויים למונוגמיות.
החברה מנסה להנדס אותנו למשפחה ונאמנות זוגית שכוללת מיניות רק עם האישה החוקית.
זה כמעט בלתי נתפס שאפשרי לגבר הממוצע.
אוהבים אנו לחזר ולכבוש גם כשאנו תפוסים חזק ולמי לא בא להתחיל עם כוסית בסופר או לבדוק את מניותיו הגבריות בכל מקום אחר.
הזנות לגווניה ולא משנה אם סה מסאג והרפיה, פיפ שואו או סקס או מציצה ..היא פתרון קל וזמין
אבל לכל מי שיש לו נפש הגונה והוא בזוגיות המצפון כבד וכואב
מי שזה כבר לא כואב לו שינסה להבין למה
אבל מי שנעלם לחוקית בשעות היום או הלילה ואפילו לחצי שעה פה ושם ואוהב אותה ומפחד מהמצב ..לא יכול שלא לשנוא את עצמו שניה לאחר שגמר ..יש פה אלמנט התרגשות מטורף כי אתה עושה משהו אסור...בריבוע..מול האישה...ומול החברה..ולפעמים יש פשיטות משטרתיות אז בכלל מרגישים סיכון וכנראה שרובנו חובבי סכנה

הייתי מאושר אם הייתי יכול לחלוק בצורה מלאה את הפנטזיות שלי והרצונות מול החוקית. ולא לאבד את הכוסית האישית שלי. אין פתרון למשוואה כי 99% מהבנות לא ירצו זוגיות פתוחה כזו.ותכלס מי באמת רוצה שזרים יפתחו את האישה שלו ...שוב אני מדבר על מי שאוהב ונמשך ..ולא על מי שהאישה שלו לא נותנת ולא מושכת ..פה הסיפור טיפה אחר

לפעמים מורידים מינון ולפעמים מפסיקים קצת אבל כולנו קצת דפוקים עם התחביב הארור הזה
דווקא למי שפנוי הסיפור שונה..זיין וחיה כמה שאתה יכול..לא קל למצוא חתיכות וזיונים טובים בעולם האמיתי והרגיל
ועדיין מתסכל לדעת שגם כשאתה מוצא כוסית על ..יפיפה וחתיכה שאוהבת סקס...עדיין תרצה להגיע למקומות האפלים הללו

9
הזמינות הבלתי נתפסת הזו לשחרור מהיר וזול...
תראו את הפיפ שואוס למשל.. במאה ועשרים ש״ח שלל כוסיות רוקדות ועושות ביד
רובן נראות טוב מהאישה שלנו
רובן מפנקות טוב מהאישה שלנו
כולן חופרות ודורשות פחות מהאישה שלנו
ועולות הרבה פחות
לא צריך לפנק אותן או להוריד כביסה ולקנות מתנות
צריך להיות משוגע או נדיר כדי להימנע מזה

10
[QUOTE=dudido]
Titan אני אגיד, שבשביל אחד שלא מחפש חפירות, קפצת הישר לבור ואפילו עזרת קצת להעמיק אותו, אני מעריך אותך על זה.
[/QUOTE]

כאנשים חושבים אנחנו כל הזמן עוסקים בסוגיות שמניעות אותנו. לטוב ולרע.

עממה - בכל פעם שהסוגיה מתגנבת לראש שלי באמצע זיון כמו "מה בעצם אתה עושה בתוך האישה הזאת ולמה"
נופל לי הזיין והלכו להם 300-500 ש"חShocked
ובאסה.בכי

עכשיו מיילא אם זה היה גומל אותי - הייתי מברך בירכת הגומלקריצה

אבל כמו מהמר כפייתי שכל הפסד מביא אותו שוב לשולחן, כל זיון נפסד (בשל מחשבות בעומס יתר) מזמין זיון ניחומיםTongue.

זהו ההסבר לבקשה בסייפא של דבריי
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”