כ מבצע סבתא - סקס אדיר

מבצע סבתא

1
שלום חברים
החרמנות עלתה אז מחפש באתר הלבן אין חדש תחת השמש עד שראיתי את קטרין
תמונה מטושטשת משהו אבל רואים שיש פוטנציאל מתקשר עונה לי גברת נחמדה אך חולה מבקש פרטים וכאן מגיע תיחקור קטן שמי אני ומה אני והגעתי לאתר מכובד בעל חוג חברים מצומצם כמובן שנתתי לה בדיוק לשמוע מה שהיא רוצה וביקשתי לבקר את קטרין
קטרין עוד לא בארץ אבל יש הרבה אחרות ומעולות ......
לא אני רוצה את קטרין וגם איפה אני יכול לראות עוד תמונות שלה
הגברת מחמודה מצוננת הופכת לנרגזת מקוררת יש הכל באתר וקטי לא שולחת עוד תמונות ok הבנתי
קבענו לאתמול לדעה מלאה כולל הכל חוץ מהדלת האחורית ב 300₪ מגיע בזמן מתקשר מליד הבניין ולפתע משהו מוזר בזמן שאני מחייג טלפון מצלצל לידי של אישה מבוגרת היא עונה fuck זאת הפקידה בעל ביטחון מחייך ושואל איזו קומה והיא אומרת שהיא מחכה לה למטה שתגיע משדה התעופה ממש חמש דקות אומר לה בסדר ומתקדם לעבר הקיוסק לקנות סיגריות
מתעקב שם כ10 דקות ומקבל טלפון קומה אחת דלת 1
עולה דופק בדלת ולהפתעתי פותחת עוד אישה יותר מבוגרת נכנס לדירה שמבחינת הזמן נעצרת ב1975 בברית המועצות אומר שלום קטרין והיא מסמנת לי ימינה
אני בנפילה אולי קטרין האחיינית תציל את המצב נכנס לחדר וקטרין שראיתי בתמונה צולמה לפני עשור ועוד עשור וחצי מבוגרת חסרת תח חסרת שן בלסת התחתונה ובכלל איך אפשר לזיין שבסלון יושבת סבתא עם שלושה חתולים שרואה לופא גדיי וצוחקת
אחורה פנה ודסבידנייה
נשארתי חרמן

מבצע סבתא

6
רק מה, חבל שזה חצי אמת וחצי קישקוש.

האמת בסיפור: נכון, סיטואציה הזוייה שנכנסים לדירה ופוגשים את הזקנה. כבר רוצים להסתובב אבל אז היא קוראת לה.
מגיעה מילפית כבת 40 (אולי זו ההגדרה שלך לזקנה???) בלונדינית, בנוייה היטב (מדריכת טניס במקצועה) עם חזה שופע (לא מסולקן . טבעי. עם כל הפלוס והמינוס שבזה). פנים בהחלט נאות.
נתנה את מלוא הזמן והשתדלה שאהנה. כולל ליקוק ביצים ורימינג...... זיונים בכל התנוחות שרציתי - חוץ מרוורס. לא הסכימה.

בסך הכל, לדעתי תמורה מצויינת.

נ.ב. : לא שמתי לב לחוסר כלשהו בשיניים . היה לה פה מלא שיניים..... :-)

מבצע סבתא

7
שלום חבר לפני שאתה משמיץ כל אחד והעדפה שלו הבחורה רחוקה מגיל 40 ובטח שהיא בעלת חזה שופע או תחת נכנסת בגלל המחיר ולא בגלל שום דבר אחר!!!!!
עדיף שהייתה הולך לדרום ת"א במחיר כזה הייתה נהנה יותר

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”