כ רימינג - האם יש יותר טוב מזה בגן עדן? - סקס אדיר

רימינג - האם יש יותר טוב מזה בגן עדן?

1
אני מודה, חברים, אני חושב שלא. מכל הטכניקות המיניות המענגות, המגע הקטיפתי שלה על הפתח האחורי שלו היא היא המענגת מכולם. אני רוצה כאן לשבח את ארבעת האלופות בנסיוני בטכניקה האדירה הזו.

במקום הראשון, ללא מתחרים, זו מרינה משכונת התקוה. מרינה (אם אני לא טועה בשם?) היא לא מה שקוראים אצלנו "מלאה" - לא ולא, היא פשוט עצומה. השומן גולש ממנה בגלים של אוקיאנוס במונסון. למי שיכול לשאת את המראה, החוויה היא ללא תחרות. מרינה לא מלקקת את פי הטבעת, היא שואבת. בכח ששם את הרומבה בכיס הקטן. אני חושב שבנוסף לשפיך, היא בלעה את כל הטחורים שלי.

ויש ניקול מבת ים. הייתי אצלה היום. היא אינה שואבת, אלא מלטפת ומלפפת את העור, כך שניצצות של חשמל מזדרזות מעלה מטה בגב. ניקול כידוע לאלה שביקרו אצלה אינה מלכת יופי, שדיה נפולים ורפים, אבל איזה מותק. ואיזה טכניקה!

ולא נשכח את קריס מבן יהודה. קריס חזרה לארץ הקפור, אבל אנחנו מאחלים לה חזרה מהירה אלינו. כי הלשון שלה יודעת את אמנות הליקוק ברמות על.

ואחרונה חביבה, אני רוצה להזכיר את מריה מפואבלו אספניול. מישהו זוכר אותה? אני חושב שעשר שנים לא הייתי אצלה. היכרתי אותה כשהיא היתה ילדה במכון עיסוי ברח' חשמונאים לפני כ-30 שנה, וליוויתי אותה כלקוח כשיצאה לעצמאות. לה שמורה זכות הבכורים, כי היא הכירה לי את תענוגות הרימינג. לשנים, היא גם התמקצעה במסג' כך שהחוויה אצלה (ללא זיון) היתה מיוחדת במינה.

חברים, אשמח לשמוע המלצות על בנות אחרות שמענגות אותנו בליקוק גן עדן זה.
הוגארת

רימינג - האם יש יותר טוב מזה בגן עדן?

7
ניקול מרמת גן לצערנו מעולם לא ענתה לי לטלפון, בטלפון שנגמר ב697, אם מישהו יודע מה איתה ואיך ניתן להשיגה מומלץ לומר לנו ויקבל ברכה לאריכות ימים בתמורה. זאת משכונת התקווה נשמעת טובה אבל להגיע לשכונת התקווה קצת בעייתי לאור מה שהולך שם.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”