כ אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!! - סקס אדיר

אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!!

1
שלום חברים יקרים. זה הדיווח הראשון שלי אחרי חזרתי מפאטאייה. די מהר הבנתי שתאילנד זה לא המקום בשבילי ובמהלך השהות שלי שם כל רוסייה שעברה לידי היתה נראית לי כסופר מודל (בטח שביחס לכיעור התאילנדי).

שחזרתי לארץ הרמתי טלפון ליוליה היקרה והסברתי לה את המצב. רציתי ללכת לתרופה המוכרת (אניה או אדל) אבל כמו שמישהו פה כתב, הבנות תפוסות כמו מסעדה טובה בצרפת (ובצדק - שתיהן מתוקות אמיתיות).

יוליה הציעה לי שתי בנות אחרות שלא ידעתי על קיומן...סבטלנה ואירה. היא אמרה לי שהן כבר היו בארץ אבל לא זכרתי ולא ראיתי דיווחים... בכל מקרה הפנתה אותי למודעה. נראות כמו שתי מילפיות נחמדות ואני במצבי הקשה הגדלתי לעשות וביקשתי חבילה זוגית (אל תשאלו אותי על מחיר - כל אחד ומה שנכון וטוב לו).

הפור הוטל ופיזזתי ברחובות תל אביב לעבר רחוב בוגרשוב ובניין האוקראיניות של יוליה. בעודי עולה במעלית שמעתי דפיקות חזקות מהקומה של אניה ואדל. האם הרב רוני או קבלן שיפוצים אחר תפס לי את הבנות? כנראה שלא נדע.

הגעתי לקומה ודפקתי בדלת. פתחו לי שתי העלמות עם נעלי עקב גבוהים ושמלות מיני. שתי הבנות היו מאופרות ומקולחות. הן מילפיות ונראות בערך כמו בתמונות. לא התעלפתי ורצתי לנשק המזוזה אבל התמונות שיקפו לי נכונה את המראה ובהחלט היה עם מה לעבוד (ובאתי לעבוד! :) )...

אירה בחורה מלאונת וגבוהה עם עיניים בהירות וצבע עור רגיל (לא בהיר מידי). לעומתה סבטלנה אוקראינית קלאסית בהירה חרסינה עם עיניי תכלת עם גוף נשי...תחת בולט ומוגדרת עדיין רזה. לשתי הבנות שיער עד הכתפיים כאשר לאירה שיער אדמוני ולסבטלנה צבע בלונד. שתי הבנות רואות את גיל 30 מלמטה.

הבנות הציעו בנימוס משהו לשתות, פינקו במגבת נקייה ופניתי למקלחת. שחזרתי שתיהן ירדו לקומת קרקע מנעלי העקב וחיכו לי שכובות על המיטה. צחקתי קלות כי בכל הזמן שלי בתאילנד לא עשיתי שלישייה ודווקא שאני חוזר לארץ אני עושה שלישייה עם שתי רוסיות :)

בסיפתח שתי הבנות החלו מנשקות לי את הגוף כאשר תוך כדי הן מתפשטות לאיטן. אירה כפי שציינתי מלאונת עם חזה בינוני פלוס בעל פטמות גדולות מאד שמזדקרות למגע. לסבטלנה חזה יותר קטן אבל גם לה פטמות עם נוכחות שמזדקרות בקלות. שתי הבנות מגולחות לגמרי עם כוס כרטיס אשראי אוקראיני (ללא שפתיים בולטות ובאופן כללי הכל מסודר ובמקום). רואים ששתי הבנות עברו לידה אחת לפחות אבל לא מדובר במשהו קיצוני והעדפתי להתמקד בזוג העכוזים אשר בפירוש בעלי נוכחות מרשימה. לסבטלנה כפות רגליים סקסיות משוחות בלק ולעומתה אירה היתה ללא אך הרגליים שלה היו מטופחות (לאחר הסיבוב בתאילנד שכל תאילנדית שראיתי היתה עם כפות רגליים של דייג בן 90 זה היה מרענן להתחרמן מרגליים של אוקראינית).

לאחר ליקוק משותף של גופי, אירה היתה הראשונה שירדה למציצה בזמן שסבטלנה מנשקת לי את הצוואר. אומר שסבטלנה ניסתה ליזום נשיקות בפה אבל אני לא מתנשק ולכן הדפתי את הנסיונות בעדינות ונתתי לה לנשק את כל השאר. בנקודה מסויימת הבנות התחלפו במציצה. סבטלנה עברה למצוץ בזמן שאירה נישקה בעדינות את הגוף. אירה מוצצת יותר בעדינות וסבטלנה יותר פראית במציצה למרות שעם טיפה עידוד שתיהן עושות גרון עמוק בקלות ונכנסות לאטרף על האיבר.

אני מודה שהייתי במוד של חרמנות שיא וסוג של שובבות ובדרך כלל אני מרגיש פחות נוח במצבים של שלישייה אבל אני הופתעתי מרמת הפתיחות שהרגשתי עם הבנות. בנקודה מסויימת שאחת מצצה והשניה נישקה לי את הגוף ביקשתי משתיהן למצוץ בו זמנית. הבנות מייד נענו ואני חייב לומר שמרגע שהגעתי ועד הרגע שיצאתי הן היו קשובות לכל הבקשות שלי ועם חיוך. המציצה הכפולה היתה חלום. אחת מוצצת את הביציים ואחת את האיבר, אחת את הכיפה ואחת את מוט ההילוכים. לא יודע מה הלך שם אבל זה היה כייף לא נורמלי. בנקודה מסויימת הרגשתי שאם אני לא עוצר אז אני גומר ולא רציתי לגמור ללא זיון של שתיהן.

הראשונה שטיפסה עלי היתה אירה. שכבתי ואירה במן תנוחה של רכיבה עם הכוס פתוח מולי קיפצצה לי על הזין. יש לה כוס מורגש ולא רחב ורואים שהיא נהנית...לאחר כמה דקות סבטלנה התייצבה למשימה. גם לה כוס לא רחב בכל ונכנסה לאותה תנוחה של רכיבה עם זיון אגרסיבי. שתי הבנות נהנות מסקס ורואים את זה. בתחילה אירה היתה יותר דומיננטית אבל ברגע שהחל הסקס הביישנות של סבטלנה נעלמה והיא החלה להשתולל גם. אציין שבין חדירות הבנות מחליפות קונדומים. בהתחלה זה הרתיע אותי אבל בפועל הן עושות זאת מאד מהר ויעיל כך שזה כמעט לא מורגש.

על התנוחה הבאה אני מפנטז כל פעם שאני חושב על שלישיה. שמתי את שתי הבנות בתנוחה של דוגי וחדרתי קודם לאירה חזק עם הצלפות קלות בישבן (אוהבת וביקשה) ולאחריה באופן דומה עם סבטלנה. כאשר אירה קיבלה בדוגי סבטלנה לא התאפקה וחיבקה אותי מאחור תוך ליטוף הבייצים. ביקשתי ממנה לרדת וללקק אותם בזמן שאני חודר לאירה. דקה אחרי שהתחילה הבנתי שפה הולך להיגמר הסיפור אז הפסקתי את החדירה והשכבתי את הבנות ראש ליד ראש תוך שפשוף עצמי עם ליטופים של הבנות. לא לקח זמן רב וטל ומטר של ילדיי הפוטנציאליים עף על פניהן של אירה וסבטלנה. הבנות קיבלו את המטען בכבוד ולא רצו להתנקות עד שלא ראו כי אני שמח וטוב לב.

הפסקת מקלחת קצרה ושתי הבנות חיכו לי שוב על המיטה. פה כבר הפינוק של תאילנד נכנס לפעולה והדבר הראשון שעשיתי הוא להיזרק על הבטן ולבקש מסאז ב-4 ידיים. כל בחורה בחרה איזור גאוגרפי בגוף והתפנקתי לי ככה במשך רבע שעה לפחות. תוך כדי העיסוי העדין יצא לי לשוחח עם הבנות. האנגלית של אירה יותר טובה אבל גם סבטלנה השתתפה בשיחה ומבינה היטב. הן אוקאיניות מאזורי הקרבות ושתיהן כיאה למסורת האוקראינית אמהות מגיל צעיר. מאד נהנות בארץ הקודש וזה אכן ביקור שני שלהן.

לאחר זמן מה של עיסוי עדין התהפכתי וביקשתי עיסוי עם שמן של איבר המין וגמירה ידנית. הבנות נענו מייד והביאו את השמן. מה אומר ומה אגיד...שתי בנות משפשפות לך את האיבר ומשחקות בביצים זה דבר עילאי (אין לי מושג למה בתאילנד לא עשיתי את זה ...הזוי). לאחר זמן מה של שפשופים בלי שביקשתי אירה החלה למצוץ לי שוב, אחריה סבטלנה וככה בתורות עד שגמרתי בתרועה רמה בפיה של סבטלנה.

עייף אך מרוצה התקלחתי שוב ושבתי לביתי עם מסקנה אחת ברורה - לא יעזור כלום. אין על אוקראיניות. פשוט אין!

לסיכום - מדובר במילפיות יחסית צעירות וביצועיסטיות ולא בדוגמניות פרגיות. הן עושות הכל בכייף ומכל הלב והיתה לי חוויה מדהימה עם שתיהן.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=15710

תהנו!

אירה וסבטלנה - פאטאייה? לא לא...רוסייה!!

5
הי ג׳ראסי
אוליגופול כתב שלא רוצה לכתוב על מחיר - לקח זוגי
יוליה תשמח לפרט
פרט לכך כנראה (!) מחירי תאגיד 400/500 לאחת
להלן ציטוטו

״ יוליה הציעה לי שתי בנות אחרות שלא ידעתי על קיומן...סבטלנה ואירה. היא אמרה לי שהן כבר היו בארץ אבל לא זכרתי ולא ראיתי דיווחים... בכל מקרה הפנתה אותי למודעה. נראות כמו שתי מילפיות נחמדות ואני במצבי הקשה הגדלתי לעשות וביקשתי חבילה זוגית (אל תשאלו אותי על מחיר - כל אחד ומה שנכון וטוב לו). ״
תודה לרבנו האדמו״ר רוני גולן שליט״א

ואהבת לרעתך כמוך
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”