אני חייב לשתף אותכם דרך מה אני רואה וכותב והכי חשוב מרגיש!
בזמן האחרון התאגיד הבתימי מביא לנו בנות שהם חולות וחלקן לא שרירותיות בעליל, והמקרה שעוד יותר גרוע זה שהם דורשים 500 שקל, שאני משלם 500 שקל אני מצפה לקבל שירות מעבר למצופה והכי חשוב בנות בריאות ולא זונה סוג ז' מדרום תל אביב
אני יפרסם עכשיו ממה שקראתי פה בפורום את השמות של הבחורות :
אולגה- חבר טוב היה איתה ואיך שהוא התקרב אליה הוא ראה פאקינג הרפס גדול מעל השפה העליונה, משהו שאי אפשר לפספס
לידיה- לפי הדיווחים חולה במחלה מאוד מדבקת, והאמת הצלתם אותי כי שבוע הבא תכננתי לבקר אותה.
קריסטינה- לא שרירותית בעליל ופצעים בתחת, מה שמאוד מוריד בזמן הסקס.
לילה- או בשמה שדראו לה עכשיו להילה, סיבוב שני בארץ ובאחד התגובות יש משתמש שרשם שיש לה הרפס די בולט, איך עד עכשיו אף אחד לא שם לב?!
ויש עוד אחת שאני לא זוכר את השם שלה אבל עד כמה שאני זוכר רוני גולן דיווח עליה שיש לה חרא שירות וכל הזמן בסקס היא רצת להישאר עם אור סגור, ובאחד התגובות יש משתמש שרשם שהיא יותר מדי מנותחת ויש משהו מוזר בכוס שלה.. תחשבו לבד
וזהו לבינתיים זה מה שאני יודע הייתי חייב לכתוב את כל זה בשביל שתשמרו על הבריאות שלכם, היא חשובה מכל זיון וגם אני מקווה שאיגור יקרא את זה ויעיף את הבנות ויביא בנות חדשות ושרירותיות ולא ידרוש פאקינג 500 שקל לזונה חולה ומדבקת, את זה אפשר למצוא בדרום תל אביב ב150 שקל.