כ ויקה - סוסה סקסית אצילה - סקס אדיר

ויקה - סוסה סקסית אצילה

1
שלום לכולם... אחרי תקופה שעוקב אחרי הפורום החלטתי להצטרף ולפרגן חזרה - פעם ראשונה שכותב פה אז תהיו עדינים...

שבוע שעבר סיימתי יום עבודה עם חשק עז להתפנק, מחפש אופציות מעניינות 8 בערב, שעה קצת בעייתית, הגעתי למודעה עם מספר טלפון **********, פקידה ישראלית עונה 400 שח 40 דקות או 600 שח שעה שלמה - מכווינה לרחוב טרומפלדור בתל אביב, בניין חדש יחסית מטופח ושקט, עולה במעלית פותחת לי בלונדינית גבוהה וחייכנית בשם ''דאשה'' עם גרביונים שחורים ותחתון שחור עם סוג של חלוק שחור סטן ללא כלום מתחת,דוברת רוסית ואנגלית סבירה. עם כל ההתלהבות הלכתי על המסלול הקצר (אחרי יום עבודה לא היה לי את האנרגיות להשתולל) קיבלה את השטרות, מגבת נקיה מקלחת נקיה, יוצא מהמקלחת והבחורה ממתינה לי מחוייכת ערומה עם גרביונים שחורים בלבד. מעט נתונים פיזיים על הבחורה... גבוהה סביב ה1.77 מטר בלונדינית שזופה כל הגוף, כנראה עושה שיזוף במכונה בעירום מלא, פיטמות ורודות חזה בינוני פלוס יפה עומד, בטן שטוחה חלקה - הבחורה מתאמנת ללא ספק (בסוף המפגש הודתה שמתאמנת פה בארץ בקיקבוקס) תחת מוצק מחרמן... בקיצור גוף הצגה...

מתחילים בבודי מסאג קצר כששוכב על הגב... מהר מאוד עוברת למציצה עם גומי עם הידיים החזקות שלה... מעט שיניים אבל הבחורה סוסה נותנת עבודה תוך כדי עושה קולות מהנאה (שחקנית חח... ) אחרי 7 דק של מציצה נחמדה ולא יותר שואלת איך בא לי??? מרוב עייפות ביקשתי שתתחיל לרכב... הבחורה הסבירה לי בחיוך שסוף יום וכואבות לה קצת הרגליים... חצי עצבני הפכתי אותה על 4 והתחלתי לתת עבודה... הבחורה ללא ספק יודעת להזדיין נותנת קונטרות מעולה... תחת סוף הדרך גוף מחרמן... אחת הכוסיות שהייתי איתן... לגבי הפנים תתרשמו בעצמכם מתמונה שמצאתי כששמתי את מספר הנייד בגוגל

מספרת שעוברת דירה בקרוב ככה שעדיין יהיה אפשר למצוא אותה בנייד בתיאום עם הפקידה.

לחזור... יש מצב שאחזור אבל חייב לבוא רענן עם כוחות לבחורה ספורטיבית עם גוף מדהים שיודעת להיזדיין אבל פחות למצוץ... לגבי אנאלי לא שאלתי..

בהצלחה לכולם.

ויקה - סוסה סקסית אצילה

2
אם הייתי קורא את חוקי הפורום היית יודע
+ חוסך כוכביות אדומות + חוסך אזהרה

אני מאמין שמדובר במודעה שלא מפורסמת
בהיכלינו הקדוש.. למרות שהפרטים נראים תואמים לתאגיד
שכן רץ אצלנו.

בכל אופן ברוך הבא. דיווח טוב.

ויקה - סוסה סקסית אצילה

5
היי,
אני מחפש בנרות בחורה גבוהה ונאה אבל לא מצליח למצוא אחת כזו (מעל 1.75), יש לי חולשה לרגליים ארוכות.. היה פה שרשור על ויקה וליזה אבל לתאם פגישה עם ויקה הגבוהה זה מאוד מתיש... בשלב מסוים הרמתי ידיים. אשמח אם תוכל לשלוח תמונה או מספר טלפון בהודעה פרטית, או בכלל אם יש פה למישהו המלצה על מישהי אז זה יהיה מעולה.
תודה

ויקה - סוסה סקסית אצילה

7
תודה לפטיש מוזהב על הטלפון
הטל הוא של גורם בשם קטי המעדכן/ת אותי וחברים נוספים בנוגע לבחורות שהיא/הוא מקדמים (למי שמכיר יש את פרטי ההתקשרות)
אכן לפני מספר שבועות קיבלתי הודעה על בחורה חדשה וקיבלתי תמונות התואמות את הדיווח של פטיש מוזהב.
בסמיכות זמנים מדהימה קבלתי הבוקר הודעה מקטי כי הבחורה עזבה מסיבות אישיות וצפויה לחזור בעוד שבוע

ויקה - סוסה סקסית אצילה

9
גם אני הלכת לבקר את הגברת. את פרטי ההתקשרות קבלתי ממנה באתר הכרויות.בכתובת המייל הופיע קטי שבאמת משווק/ת
כמה דירות שונות. מפנה לבוגרשוב 76 נכון בית חדש לגמרי אבל הבחורה מקבלת קהל במין חצי חדרון ישן וזנוח לצד הבנין
החדרון מרתף צמוד למין מלונית קטנטנה דיי יוז .את הדלת פותחת בחורה שפעם הזכירה את התמונות ששלחה לי
רגליים עבות גבוהה גדולה אבל לא שמנה. על הפנים רואים שקרובה לשנות הארבעים שלה.הבחורה היתה עצבנית ולא רגוע
סיכמנו על חצי שעה ב 300ש מקלחת קצרה במין שקע בקיר שהפכו למקלחון ולעבודה. מציצה קצרה עם שיניים ולא מקצועית. להפתעתי בסקס נתנה קונטרות טובות ושיטוף פעולה רק שהמיטה התחילה להשמיע רעשים כל תזוזה. ואחרי חמש דקות של עבודה אינטנסיבית
משהו התחיל לדפוק על הדלת בעוצמה(כנראה מהמלונית הצמודה)הבחורה הגיבה בשלל קללות ברוסית. לא הוסיף לרומנטיקה
טוב זה כבר היה יותר מדי בשבילי בקשתי לגמור במציצה(זה הכי שקט) התלבשתי במהירות ויצאתי כאשר מאחורי מהמלונית
עוד אני שומע איזה גברת שואלת אם אני מחפש משהו. בדרך לחניה אמרתי שאני חייב להתלונן. התקשרתי למס אבל לא היה עם מי לדבר
בקיצור מבחינתי מאוד לא מומלץ...

ויקה - סוסה סקסית אצילה

10

קוראים לה ויקה והיא חדשה בת"א (חברה של מילפית מוכרת)
בת 26-28
בלונדינית
גבוהה 1.75 מ'
חזה בינוני +
עסיסית ( לא שמנה!)
קיבלה אותי בנימוס אירופאי ובחיוך עדין, נראית כמו "מים שקטים..."
התחילה בליקוקים ונשיקות קטנות לאורך ולרוחב...הרגשתי ממש רטובהקריצה
מציצה מושקעת כולל ליקוק ביצים ועבודת ידיים מפנקת,
המשכנו למיסיונרית שמרנית ולאחר כמה דק' היא ביקשה לרכב עליי,
היא הייתה ממש חרמנית ולאחר רכיבה מלאה גניחות קולניות ורטיבות מתבקשת,
ויקה מלמלה משהו לא מובן בינה לבין עצמה והגיעה לאורגזמה המיוחלת חיוך גדול (אם זייפה - בעיה שלה!)
ברור שלא יכולתי להתאפק עוד והשפרצתי בתוכה (בתוך הקונדום כמובן) עד הסוףףף,
לאחר מנוחה קלה ושיחת בלהבלה, ויקה ירדה למציצה נוספת ואין ספק שהיא משקיעה,
עם ההתאוששות עברנו על כמה תנוחות בשיתוף פעולה מלא ומחרמן,
לסיום, דוגי חזק ומהיר תוך שהיא ממששת את הכוס שלה...שולף קונדום,
מבקש יפה ומכניס לה אותו לפה לגמירה מטריפה מוחא כפייה
לבקשתי האחרונה לערב זה,
ויקה פלטה את הזרע לידה ואוננה/ סחטה לי...זה גורם לי לצמרמורת מפגרת Tongue

ברור שמומלצת וברור שאחזור!
שירות : 9 כולל GFE
מחיר: 600 לשעה (יש גם מסלול קצר 400 חצי שעה)

טלפון: **********************
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”