כ דשה מבת ים...משהו דגם..? - סקס אדיר

דשה מבת ים...משהו דגם..?

2
[QUOTE=החפוז המכני] החלטתי לדגום בכל זאת את דשה. למה אני כותב את זה בשרשור של אזהרת מסע לתאגיד הבת ימי? זה למה:
התקשרתי לפקידה הפרנואידית שאך השתחררה מהאשפוז בכפייה. קבעתי שעה, והתקשרתי בזמן. היא הכניסה אותי.
לקריסטינה.

כמו שכבר כתבתי, קריסטינה היא כוסית עסיסית. אבל חסרים לה חלבונים והיא מסרבת להשלים חוסרים.
זה כל כך תסכל ועצבן אותי, שהחלטתי לעשות מעשה בהשראת איצ. התקשרתי אחרי כמה דקות והסברתי לה שהגעתי לדשה ולא לקריסטינה, אז הפרנואידית החולת נפש המזדיינת אמרה לי שדשה "קיבלה הארכה". הפסיכית לא יודעת שאין הארכות. ששחקן חדש אמור לעלות. אבל החלטתי להמתין עד שהיא תתפנה: קרוב לשעה. הכוונה שלי היתה שרק אם היא אכן משהו מיוחד (כמו שעלה מהדיווח של מלח פלפל עליה) אני נשאר.
כבר הכנתי את עצמי לדילמה: אני לא רוצה לשלם לתאגיד שמרמה אותי באופן קבוע ושורף לי זמן (=כסף). מצד שני, 400 לשעה עם כוסית ליברלית.
אז הדילמה נחסכה ממני: דשה שעירה ולא יפה בפנים. אין לה שדיים. איחלתי לה בהצלחה בהמשך דרכה ויצאתי.
גזר הדין: התאגיד שם עלינו זין, וחושב שניכנס עם כל אחת שפנויה באותו רגע גם אם זאת ממש לא מי שרצינו להגיע אליה.
במילים אחרות, התאגיד הפך לתקתוקיה במחיר מופקע.[/QUOTE]
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

דשה מבת ים...משהו דגם..?

4
[QUOTE=סופר לה טיב]
קצת מוזר שחבר מצטט את עצמובכי, בוודאי כשהבקשה היתה לחוות דעת של אחד המומחים.קריצה

[/QUOTE]

ערב טוב סופר לה טיב....

אני מאוד מעריך את עזרתך לחברים בפורום.

אני אוהב את חוש ההומור שלך ואת העקיצות המתוחכמות שלך. חיוך

אין לי דבר נגדך, נהפוך הוא אני מאוד מחבב אותך... Embarrassed

אך ההערה שלך במקרה הנ"ל הייתה עוקצנית ומיותרת. מבולבל

חפוזי השיב תשובה לבחור ששאל שאלה, לכן לחפוזי מגיעה התודה ולא הקנטה. Ouch

"ראוי לאדם שיהיה בוחר בארבעה:

שידבר טוב שבדברים.......

שיאזין בטוב כאשר ידברו עמו....

שיסביר פנים למי שיפגע.....

ושילמד לשונו לדבר טובה"....

המשך ערב נעים ...Tongue והמשך גמילה מזונות ונשים.....בכי

כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”