כ ויקטוריה מבת ים שווה את המזומן! - סקס אדיר

ויקטוריה מבת ים שווה את המזומן!

1
"שקלים שקלים עלינו נופלים ומשהו אחר אותם לוקח
את השבוי בהבטחות בלי כיסוי לוקח קשה את הכל
אבל ממשיך לחיות"

נתחיל מהמחיר ..400 שקלים לשעה מלאה!חיוך גדול
(הצהרתי כבר שגם אתם וגם אני לא נשלם יותר מ 500)
הרחוב על שמו של מחלף באיילון ת"א (אחרי מחלף השלום צפונה)
היה גם דוקטור מדני וכלכלן בקיצור ארלו......תמשיכו לבד קריצה
בניין ישן מול בניין של פינוי בינוי חנייה אפשר למצוא במהלך היום בערב תעשו סיבוב קטן ותמצאו משהו בכל זאת לא הגעתם לתל אביב!Tongue קבעתי שעה והמתנתי חצי שעה בחוץ הלכתי משם והתקשרתי למאשה ענתה לי אותה פקידה עצבנית..קפצתי שתי רחובות ליד למאשה מלאה אפילו מלאה מאוד לאוהבי הז"אנר אבל אחיכם אוהב רזות וכחושות אז ברחתי ...בקיצור הפקידה הקרזיונרית חוזרת אלי מחזירה אותי שוב לארלו....מול הפינוי בינוי נכנסתי אחלה דירה נקייה מסודרת הגברת בסביבות גיל 35 אבל חתיכה! גוף חלק פנים יפות העברתי מזומן בזמן (להזכירכם רק 400 לשעה ולפעמיים) נכנסתי למקלחת הגברת באה איתי והסבירה לי שאין שפורפרת בקיצור התחלתי רק עם הצינור כמו שמשקים עציץ אבל בקטנהStar
הגברת חיכתה לי ערומה במיטה גוף חלק נקי בהיר ומתוח חזה מידה B 75 עומד סגור והונטילים עליהם ורודים ויפים..שליקה מקצועית וטובה בלי גומי אך לא חזקה אבל אחרי זה באה מעלי כמו ספורטאית אולימפית בלי תלונות בלי מענות או פרצופים הכל בכיף ובחיוך רחב גם ששיחקתי להעם האצבעות הגברת גם מתנשקת (לפחות איתי) בכיף. טיפה סיליקון בשפתיים אבל בגבול הטעם הטוב ויש טעם טוב...שיניים יפות אחרי ניקוי אבל וציחצוח יום יומי במרידול כולל מיי פה...בקיצור גמרתי בגומי אחרי חצי שעה קצת דיבורים קצת שירים אחרי זה חזרנו לעבודה גמרתי כהרגלי ממש בדקות הסיום שוב מקלחת בצינור שעה ועשר דקות נטו בחוץ
אכלתי פיצה בדרך וחזרתי הביתה ונכנסתי לישון באכלסון..
Star
לסיכום: קרטסינה היאחוויה מאוד מהנה ושירותית..
הבחורה נותנת תמורה מלאה ובחיוך בעד האגרה והיא נמצאת איתנו עד ה 3 ביולי...
הפקידה עצבנית ונראה לי במחזור תמידי אבל תסתדרו איתה
וויקטוריה כבר תעשה את העבודה.קריצה
ואני גם דורש קידום במיידי!!! חחחחחStar
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=12047

ויקטוריה מבת ים שווה את המזומן!

4
'
שלום לכולם, יצאתי עכשיו מויקטוריה..
מה אומר ומה אגיד, בחורה מדהימה, נקיה, יפה, סובלנית,ושירותית
השירות היה מעולה במחיר סביר..
שתי גמירות חזרות
מציצה מעולה ועמוקה