שלום לכולם,
מעדכן על מפגש דגימה עם טניה, תיירת מסן פטרבורג. 31, גובה: 1.70
ת.ז כתומה: 1202074621. בת ים.
בפרופיל מציגה מס' תמונות לא מחמיאות ביחס אליה (חשוכות ולא מחמיאות), הייתי בטוח שהגיל מפוברק ואפגוש אישה בשנות ה 40 עם מראה אסייאתי מבוגרת שבמקרה הטוב מציגה תמונות מלפני שנים בתקווה שתיתן מפגש סקס משובח.
התכתבות קלה באנגלית, מתכתבים באמצע הלילה ציינה - ללא מיקום, סגרנו על מפגש למחרת בבקר, מפגש לא קצוב בלו"ז, כולל חוויית GFE עבור 500. נתנה כתובת לאיסוף.
אני מארגן חדר בספאט בת ים, מעדכן אותה על הגעה ומקבל הודעה עם מס' דירה..
הבנתי שהיא חסכה לי 150 שקלים -) על החדר המושקע.
מחנה את הרכב, מזהה גבר אותו ראיתי באחד הפרופילים באתר הכתום.. מניח שזה לקוח שבדיוק עזב ובדרכו לכתוב דיווח לחבר'ה באתר..
דירה בקומה אחרונה, ליד הדלת כסא פלסטיק/כתר להמתנה.. נדלקת לי נורת אזהרה שהבחורה עובדת פול טיים ואני בקטע של בחורות פחות מסחריות. נראה הזוי שאנשים מתיישבים ומחכים שם -)
פותחת את הדלת בחורה צעירה בלונדינית גבוהה, לרגע חושב שמדובר בצדיקה אחרת. כי הבחורה נראית 2 ציונים יותר מהתמונות בפרופיל ולא נראית אסייאתית. עם נעלי עקב היא מורגשת גבוהה מאוד סביב 1.80 רגליים ארוכות, חלקות וצרות ללא שרירים שנראים לעין. ממש תענוג אהבתי. עור בהיר וחלק בגוון שזוף/דבש. שפתיים מזוהים עם בוטוקס אבל לא מוגזם. טאטו מושקע בגב תחתון מעל התחת, רציתי להציע לה סכום שתרשום את שמי מעל :)
אהבתי שהבחורה לא עזבה את נעלי העקב לאורך המפגש, קיבלה את פני עם רצועות גרביונים להשלמת הלוק. שפתיים רכות ומתוקות. מתחילים בשבירת הקרח ויצירת חיבור טוב.
מבקש לעשות דוש זריז, בפועל רק אני עשיתי ולאט לאט נכנסים לקטע.
גוף טוב לטעמי, למרות שאני בקטע של רזות מאד אבל לדעתי הרבה חברים ידלקו על השפע שהגוף שלה מציע כולל שדיים גדולים!
הבחורה מאורגנת על המיטה עם כמות קונדומים המספיקה לגדוד, היא זורמת לכל תנוחה,
שדיים רכים ושופעים מאוד, לדעתי עברה ניתוח למרות שלא מורגש סיליקוני (לא מומחה בתחום)
הבחורה יורדת בהתלהבות למציצה כמו שחקנית פורנו, נותנת עבודה יפה למרות שחוויתי טובות יותר, לרגע חשבתי שהיא מעוניינת שאפרוק מהר.. אבל זה לא קרה. היא מכניסה את כולו עד הסוף, אני מכוון אותה והיא משאירה אותו בפה יופי תוך כדי שאיבה לא הכי חזקה. המראה מושלם המציצה ללא וואקום חזק. לצערי לא זרמה להמשך פינוק בתאומים, ניסיתי לכוון ולא קרה.
בית כנסת מדוגם כולל שפתיים ורודות, קיבלה פינוק ונהינית אבל לא חוינו רטט וגמירה שלה. קיבלה באהבה אצבע למרעום תוך כדי האקט ותפש את עיני ג'ל שהיה על המיטה ולא זכה שימוש..
לפני גמירה אני מבקש להרגיש את הלשון שלה, רציתי עם הלשון שלי.. והיא בהתלהבות חוזרת למציצה ולוקחת הכל עד הסוף בסבלנות עם הרעידות שלי ועד להרגעות וטיפה האחרונה.
הבחורה שירותית ונעימה, מתעניינת וחייכנית, רוצה לרצות. נותנת מחמאות על הגוף, על העור והמראה.
סיפרה שהיא באה עם חברה, עבדה כשבועיים בחיפה/קריות (אולי מוכרת לחברים מהאיזור שם) ועכשיו מנסות את מזלן במרכז..
ביקשתי מקלחת נוספת, התפלאה ושאלה עכשיו? מקלחת אסטתית (שימו לב, השכן מהבניין ממול סופר כמה מתקלחים ביום) בגדול הדירה משופצת ונעימה. לא ראיתי את החברה אבל הדירה מחולקת ל 2 ונראה שגרות יחד.
המספר השני מתחיל בחלל הסלון, נשיקות וטניה מתמסרת שוב במציצה מתלהבת. אני עם רגל למעלה על הספה נהנה מכל הענין והתחלתי לחשוב שאני מתמכר למראה, טניה הביאה לזיקור מיידי וטוב. עברנו לחדר השינה, התגלגלנו לנו מירידות למסיונרית והגענו לדוגי. בשלב הזה, שאלתי אותה האם אפשר להיכנס מאחור, רציתי בדוגי.. הבחורה הסתובבה בשמחה, מרחה עלי ועליה מהג'ל, הרימה רגליים במסיונרית ואני חדרתי מאחור.. תענוג ובאמת נתנה פינוק כמו גדולה למרות שזרמתי עם התענוג והפיספוס בהבנת התנוחה עד לסוף שלא איחר לבוא.
מרגיש לי שאחזור להיכנס אנלי בדוגי.. נראה לי שלא מיציתי איתה את הקטע.
סה"כ הייתי שעה וחצי
לא סגרתי מראש על מאפיינים כמו אנלי וכשביקשתי הנחתי שתבקש על זה אקסטרא
בגלל שביקשתי מראש מפגש מעל שעה, יתכן וניתן לסכם על מפגש בפחות.
לדעתי, טניה בעלת פוטנציאל יותר גדול ממה שאני מיציתי איתה.. כשהכל בהסכמה ובהבנה שהיא נהינית מהתהליך.
נייד: בפרטי
איש מטה
טניה מסן פטרבורג/בת ים ת.ז תנך: 1202074621
1מכור לפירוק והרכבה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה
בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה