כ ויקי (אליסה) + המלצה (לנה) - סקס אדיר

ויקי (אליסה) + המלצה (לנה)

1
***אני וידע שנפתח עליה דיווח, אבל אני מעדיף שהדיווח שלי יהיה בשרשור חדש.

לצערי הרב יוצא לי לדווח בפורום רק על מפגשים שליליים.
בגילוי לב, אני פחות מדווח על בחורות שהיו לי איתן חוויות יוצאות דופן כי בד"כ זה נגמר בקשר מתמשך,
ודיווח עליהן מרגיש לי כמו פגיעה באמון ובדיסקרטיות שלי ושל הבחורה.
לכן בסוף הדיווח אוסיף המלצה על מישהי שבאמת הייתה לי איתה חוויה מעולה.

לפני שאתחיל בדיווח אציין שלדעתי כימיה בין הבחורה ללקוח היא דבר חשוב ביותר.
ברגע שלא קיימת כימיה טובה, לא משנה מה ביצועיה של אותה בחורה,
גם הלקוח לא יהנה וגם הבחורה תרגיש לא בנוח (או שתבליט את העובדה שבכל מקרה היא מרגישה לא בנוח).
עם ויקי לא הייתה לי כימיה.
מהרגע שנכנסו ביחד למעלית, עד לרגע שיצאתי מהדירה.
אהיה כנה ואציין שגם אני לא הגעתי עם יותר מידי חשק, הגעתי לאחר המלצה של חבר שבקושי מצאתי זמן להיפגש עם ויקי.
חרמן לא הייתי כלל, ותפוס מימים של עבודה פיזית ואימונים.

ויקי. http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=17135
או איך ששמה במודעה- אליסה (אם תשאלו אותה לשמה בלי לציים את השם 'אליסה', היא תגיד לכם ששמה ויקי, מניח שקיצור של ויקטוריה).
ויקי בחורה גדולה. לא שמנה, אלא פשוט גדולה. ויקי עצמה איננה דיסקרטית כלל,
לא אציין כיצד זה מגיע לידי ביטוי, בכדי לשמור על הפרטיות שלה.
ויקי נראית טוב, שיער בלונדיני המגיע עד הצוואר מעוצב על ידי ספר (לא טבעי כמובן),
עיניים ירוקות-אפורות, לחיים בולטות, עור בהיר עם גוון שזוף, מלאה אך רחוקה מלהיות שמנה.
בגדול, מראה סלבי קלאסי. נראית בדיוק כמו בתמונות במודעה.

אתחיל בדברים החיוביים הכלליים-
רחוב יחסית דיסקרטי, דירה יפה מסודרת ומאוד מרווחת, מקלחת יפה ומשופצת (שלא השתמשתי בה).
אעבור לדברים חיוביים אצל ויקי-
כמו שכבר ציינתי נראית טוב, בת 35 אולם נראית צעירה יותר לטעמי, מכירה את העבודה שלה פחות או יותר ושופעת ניסיון.

אולם ויקי היא אחת החוויות היותר רעות שהיו לי.
לדיווח-
זה התחיל מבקשה להתקלח ביחד. ויקי סירבה.
אני מבין כאשר בחורה מסרבת, אבל הסירוב של ויקי הראה יותר שפשוט איתי זה לא מתאים לה.
בנוסף החבר שסיפר לי עליה ידע שאני נורא אוהב מקלחות משותפות, וסיפר לי שבילה איתה כרבע שעה במקלחת. בנוסף גם הצצה מהירה בדיווחים אליה הראו כי היא כן עושה מקלחות משותפות.
שיערתי שאולי היא ביום פחות טוב, ויתרתי גם על מקלחת בעצמי וישר עברנו לעניינים.
התחלנו במזמוזים. ויקי שכבה על המיטה כמו גופה ולא זרמה בכלל. עצמה את העיניים או הזיזה את הראש הצידה וריחפה למקום אחר.
שנישקתי אותה, עשתה טובה שפתחה את השפתיים.
אני אומר בשיא הכנות, אני בחור צעיר שנראה טוב. הסיבה היחידה שעלתה לי בראש היא שהיא נגעלת ממני מעצם העובדה שאני לקוח שלה. אז שאלתי אותה אם הכל בסדר ומעדיפה שאלך. אמרה שהכל בסדר. המשכנו.
עברנו למציצה, מסיונרי ושם גמרתי.
ויקי קראה לי סופר נטורל, מה שהגדירה כאחד כאחד שמגיע נטו לסקס ולא למה שמסביב. אתייחס לכך בהמשך.
בד"כ, גם כאשר יש לי נפילה באקט הראשון, השיחה בין שני האקטים שוברת את הקרח וגורמת לאקט השני להיות מיוחד יותר.
עם ויקי קרה ההפך.
השיחה התחילה דווקא בצורה נחמדה. סיפרה שמגיעה מחצי האי קרים שכיום בשליטת רוסיה.
פעם שלישית בארץ, כאשר בפעם הראשונה חיה פה.
ויקי מבינה ומדברת אנגלית, אך למרות זאת היא מסוג האנשים שאני אישית בקושי מצליח לתקשר איתם, יש בעיה גדולה בהבנה, וזה ניכר עם ויקי מתחילת המפגש ועד סופו.
ויקי היא עוד אחת מהזונות שנמצאות בתחום כי הן יכולות לחיות חיי מותרות. זה סוג הזונות שאני הכי לא מסמפט, אבל מצד שני הכי כואב לי עליהן. זה סוג הזונות שהנפש שלהן מושחרת לחלוטין וכ99% מהן עם רגל וחצי בתוך תאום, במיוחד בגיל של ויקי.
וכאן מתחיל החלק הרע של המפגש.
אני אחשוף פה שריטה עמוקה שלא אפרט מדוע יש לי אותה, אולם קשה לי מאוד עם נגיעות. נדירות הבחורות בכללי שאני נותן להן לגעת בי כאשר אני עירום. רק כאלה שיש לי איתן כימיה מעולה ואני מרגיש איתן שלם.
ויקי לא כ"כ הבינה זאת והתחילה ללעוג לי. ניסיתי להיות נחמד ובסוף גם ניסיתי להסביר לה חלק קטן מהסיבה לכך,
אבל היא הסתכלה עלי במבט מזלזל.
אני ללא ספק נעלבתי, זה לא משנה לי מי נמצא מולי, אם זו זונה או בת זוג, המבט והחיוך המזלזל שלה הראה לי,
שלא שרק היא חושבת שאני משקר (שזה ממש לא אכפת לי), אלא גם מטומטם. והיא גם החלה לדבר אלי בכאילו אני מטומטם.
בנקודה זו הבנתי שזה הזמן לאקט השני (שילמתי לה באמצע השיחה, לפני עניין הנגיעות), והתלבטתי אם לעשות אנאלי. בחיים לא עשיתי אנאלי עם אף אחת, ובטח ובטח שלא עם זונה, כי אני לא יודע כמה נקי שם בפנים.
הפעם התלבטתי לנסות בגלל שהיה לי כסף לבזבז על זה.
ויקי ניסתה להוריד אותי מהעניין, למרות שדיברנו בטלפון אמרה שבתוספת 100 עושה אנאלי, ולבסוף שביקשתי לנסות במהלך האקט סירבה (בטענה שהזין שלי לא עומד מספיק, וגם לזה תכף אגיע).
אמרתי מקודם שאתייחס שוב פעם לעניין של הסופר נטורל- הלגלוג מויקי, הזלזול, גרמו לי פשוט לטרן אוף רציני.
ידעתי שברגע הזה הייתי צריך לקום וללכת. העניין הוא שברגע שאני משלם אני מעולם לא מבקש כסף חזרה,
לכן אמרתי שאני אשים את הרגשות שלי בצד ואעשה את מספר 2. הרי זה מה שזונות עושות בכל מהלך עבודתן.
לכן גם לזין שלי היה קשה מאוד לעמוד במהלך כל האקט השני.
בסופו של דבר אחרי סקס חלש, גמרתי לה על החזה.
בזמן שהתלבשתי, ויקי שאלה אותי אם נהניתי. שאלתי אם לענות בכנות או לא. ענתה שרק בכנות.
עניתי לה שמבחינתי שפכתי סתם 400 שקל, דבר שאני עושה במהלך עבודתי ב4 מפגשים שזה לפחות 4 שעות.
כאשר שמעה את תחום עבודתי היא לעגה לי וקבעה שאני לא עובד בעבודה זו כי אני לא נראה אחד כזה.
לפני שיצאתי אמרה לי שאני בחור מוזר.
אציין דברים שליליים נוספים בכללי, יכול להיות שדימיינתי אולם היה לויקי ריח של סיגריות למי שזה מפריע.
בנוסף שנפגשנו יצאה מרכב עם חברה ולא התקלחה לפני או אחרי המפגש. שנשקתי אותה בבטן במהלך האקט הראשון,
ריח רע בקע לה מאיבר המין שלה.

עכשיו חברים, אני מבין שהעניין הזה של הלעג פחות משנה לרובכם, אתם באים לזיין וללכת.
אולי זה גם נשמע לחלקכם ילדותי.
אבל מבחינתי כל מי שנמצא מולי הוא בן אדם, ואם ויקי נותנת לי תחושה רעה כ"כ, דבר שמעולם לא קרה לי עם זונה...
היו כאלה שתקתקו, היו כאלה שהיו אדישות. הכל במובן מסויים מובן לי. אבל אף אחת מעולם לא גרמה לי להרגיש רע כמו ויקי.
לפני שיצאתי אמרתי לה שאני המון דברים אבל לא שקרן, והיא פשוט אמרה לי "you need to go".
לסיכום- אני לא אומר לכם שאני לא ממליץ על ויקי. יכול להיות שלחלקכם היא תתאים, במיוחד למבוגרים פה.
אני כמעט ולא עשיתי איתה כלום, לא נהניתי אפילו בדקה אחת מתוך ה60.
אבל אצלי היא מחוקה, כזונה וכבן אדם. לא אחזור אליה בתשלום, לא אחזור אליה בחינם, וגם לא אשב איתה על קפה.

כמו שהבטחתי אתן המלצה קצרה על מישהי שהייתי אצלה לפני שבוע והיא הייתה פשוט מדהימה.
קוראים לה לנה/לרה והיא אחת הבחורות הכי אנרגטיות וחמודות שיצא לי לפגוש.
פשוט נהניתי איתה מהרגע שנכנסתי עד הרגע שיצאתי. מקווה שלא נשחקה מאז. זו המודעה שלה-
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18318

עם ויקי ולנה חטאתי במהלך גמילה שהתחלתי מלפני חודש.
החלטתי לפתוח אשכול גמילה שיעלה בקרוב.
לי אישית קשה מאוד לעשות זאת לבד, והעובדה היא שנפלתי פעמיים אחרי חודש שהפסקתי.
אם יש כאן חברה שמנסים להיגמל מההרגל הרע הזה של ללכת לזונות, ממליץ לכם לקרוא את האשכול הרגע שהוא יפתח.
המשך שבוע נעים לכולם!
:)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”