כ ביקור מוצלח במרכז סוף סוף - סקס אדיר

ביקור מוצלח במרכז סוף סוף

1
היי חברים קודם כל אני רוצה לומר תודה לכולם כיף לשמוע את החוויות אך פחות כיף לשמוע נפילות. אתמול הכוונה ליום חמישי אחריי שתיכננתי הוצאתי 600 שקל כדי ללכת ולדגום את מרגריטה האלילה שפשוט כל פעם דוחה אותי ודוחה וכנראה שדברים טובים באים בצורה קשה... אמרתי לעצמי שאני גם ככה בבת ים עם הלחות והחום ונכנסתי לאתר וראיתי את המודעה של ויקה המפרסמת כאן עם תמונות אמיתיות. התקשרתי לפקידה וזו כיוונה אותי למרכז העיר, אל תצפו לשמוע מיקומים, נסעתי עם הרכב ועד שמצאתי מקום חנייה יצאה לי הנשמה והחרמנות, אבל כמו כל גבר שחושב דרך הכלי לא ויתרתי :)
התקשרתי לפקידה וזו כיוונה אותי למקום לאחר הליכה של 10 דקות (תפרגנו אני מעשן) הגעתי למקום המדובר ואז הפקידה משום מה החלייטה שהיא בממתינה 20 דקות. התעצבנתי ושמתי צעדיי אל האוטו אמרתי לעצמי שאם אני לא מספק את עצמי לא יעזור לי כלום, הנעתי את האוטו והתקשרתי לדירה השבורה בראשון לציון בהרצל 40 וקבעתי איתה לאחר המיתוק שאני עדיין בבת ים קיבלתי שיחה מהפקידה וזו שכנעה אותי לבוא לויקה וכדאי לי. אז כן להפתעתכם חניתי שוב ונכנסתי למקום, פותחת לי את הדלת אלילה של ממש בלי שומנים בצדדים בטן קטנטנה הבחורה גבוהה וחזה שפשוט ברגע הכתיבה עכשיו עומד לי... רק בפרצוף לא הכי יפה שיש... אבל הכל בסדר ויקה שלנו חלשה באנגלית וחזקה ברוסית , 500 שקל החליפו ידיים והופ אני במקלחת לאחר מוזיקת רקע שהיא שמה לי אני נשכב על המיטה והיא עליי ואני שואל את עצמי מאיפה הדבר היפה הזה הגיע, היא מתחילה לחרמן עם הטוסיק העומד והאגסי מנשק אותי בכל הגוף הגיע אליי לפה והכניסה לשון לא יכולתי שלא להתנגד.. לאחר מכן ירדה ונישקה את החבר שלי הכניסה אותו לפה בצורה הכי רטובה שיש שמנו קונדום תוך כדי היא רוכבת עליי גונחת היה שלב שהיא נכנסה לזה ואנסה אותי ממש לאחר שגמרתי. לאחר הגמירה הראשונה ראינו סרטים ביוטיוב (מה לעשות אין הרבה במשותף) תוך כדי מלטף את הישבן שלה ואת הכוס המושלם שלה והופ מגיעים לאקט שני תוך שהיא בדוגי והטוסיק שלה נפתח לרווחה על האגן שלי לא החלפתי תנוחה כי אני סוגד לתנוחה הזו עד שגמרתי לה על הגב התחתון ולאחר מכן נשיקה קלה בפה והשפתיים הקטנות שלה ויצאתי מהמקום!
מקווה שתיהנו לפחות כמוני
עד הפעם הבאה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”