http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16877
דניאלה החמודה, סטודנטית יפיפיה בת 20, מגיעה אלינו מסנט פטרבורג לזמן קצר (חוזרת לרוסיה בתחילת ספטמבר).
ילדה יפה, פנים מלאכיות, גוף ספורטיבי, טוסיק קטן חזק ובולט וחזה בינוני. נראית מצוין.
הביצועים מעולים - מציצה חשופה ורטובה, רימינג חודרני, גמירה בפה או על הפרצוף ובליעת הזרע החם, הכול כלול במחיר הסטנדרטי (500 לשעה, 400 ל40 דקות). היא טיפוס מאוד מיני ומרצה, עושה הכול מאהבה ומציעה מרצונה עוד ועוד שירותים (מלבד אנאלי שאיננו בתפריט).
יצאתי שמח ומסופק מילדה מקסימה ושירותית. קחו בחשבון שעל פי תיאוריות הבייגלה החם שלעולם לא מכזיבה, יש לכם יום יומיים לפני שהיא נשחקת ומאבדת גובה.
קבלת קהל ברח׳ סוקולוב בבת ים. פרטים נוספים אצל הפקידה.
דניאלה הקסומה
8הייתי, נהניתי מאוד, CHICO - דיווח מדוייק. לא מרגיש צורך להוסיף משהו הכרחי. לכו ותהנו כל עוד היא טרייה פה.
נראית טוב, מראה של נערה צעירה מהקולג', עור חלק ונעים למגע, עיניים כחולות, מדהימות שחודרות לך ללב.
שירות טוב, פינקה ברימינג חודרני קטלני ביותר, מציצה חשופה בינונית+, משתדלת להכניס את כולו, צריך להכווין אותה לזה.
מתנשקת ומתמסרת.
כששאלתי על רימינג שאלה אתה לי או אני לך (בחיוך) - אז לשאלתך נובלס, אני לא ניסיתי, לדעתי התשובה היא כן, אבל לא רוצה להבטיח. מהרושם שקיבלתי היא די ליברלית, לגבי רוורס לא בדקתי ולא עניין אותי ככ האמת..
בית כנסת צעיר ביותר, מזמין מאוד.
אם למישהו יש שאלות מוזמן לשאול.
דניאלה הקסומה
10בתמונות היא נראית מלאה מעט.....האם נכון או שהיא ב-1.60 שלה רזה וקומקטית
תודה מראש....