כ ג'ני חזרה ובגדול! - סקס אדיר

ג'ני חזרה ובגדול!

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7880

מחיר - 500 ₪ שעה שלמה

הייתי לפני שבועיים פלוס מינוס אצל ג'ני. אומנם הבחורה בתמונות לא עשתה לי את זה אבל הייתי חרמן וכולם היו תפוסות . תיאום עם הפקידה לשעת לילה מאוחרת. היה לקוח לפניי שהתעכב 20 דק', רציתי לנסוע משם אבל מרוב החרמנות חיכיתי את ה20 דק'. הפקידה אמרה לי לא לדאוג שאקבל שעה מלאה. עליתי דפקתי בדלת ופתחה לי את הדלת ג'ני, שיער שחור,רזה,חזה בינוני ויפה ,עיניים כחולות פנים חמודות מאד(ואני בחור של פנים). הציעה לשתות, ישבנו סיגריה דיברנו בקטנה 3 דק' ,העברתי לה את הכסף ונכנסתי להתקלח. במקלחת חשבתי על השיחה הקצרה שלי איתה ושהיא לא הייתה כל כך זורמת, אמרתי בטח שהיא שחוקה להיום ובטח זה לפניי גמר אותה למרות זה שהיא מחייכת. יצאתי והיא חיכתה לי במיטה. נשכבתי והיא התחילה בנשיקות בגוף וצרפתיות לוהטות שבחיים לא נישקה אותי בחורה כך.
ירדה דרומה לחבריקו והתחילה במציצה לא מקונדמת. מציצה טובה סה"כ. שמה כובעון והתחילה לרכב עליי כמו משוגעת תוך כדי זה שהיא מנשקת אותי בלהט. אני לא גומר מהר אבל לא הצלחתי לעצור וגמרתי אחרי כמה דק'. הבחורה לא קמה והמשיכה לרכב על חבריקו שעדיין עמד לעוד כמה דק' תוך כדי חיוכים ונשיקות. מרוב החרמנות אמרתי שאין מצב שאני לא נשאר לעוד מספר. ישבנו עישנו וחזרנו לחדר. דפקתי אותה במסיונרי מספר דק' ואחרי זה בדוגי , היא קלטה שאני קצת גמור (היה מאוחר) ולקחה פיקוד לרכב עליי. אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה וכך היה.

לסיכום = ללכת לפני שתישחק. אני בטוח אחזור.

ג'ני חזרה ובגדול!

2
ביקרתי אצל ג'ני

לקחתי מחיר מבצע 300 לחצי שעה

ג'ני בחורה יפה בת 23

מדוע כל בנות התאגיד נעצרות ב-23 ?

לא חשוב

העיקר שהתמונה אמיתית ראו בהמשך

קיבלה אותי ישובה במיטה

לגופה החטוב רק תחתונים וחזיה

השתרעתי פרקדן למרגלותיה

ג'ני התמרחה עלי בחושניות

העניקה לי מנשיקות פיה החמות

חלום ליל קיץ

החזיה נשרה ונגלו זוג שדיים מתוקים

כיוונה פיטמה אחת היישר לתוך שפתי

טעם גן עדן

התחבקנו והתנשקנו חליפות

וגם התחתונים נשרו להם

מצצה לי חשוף

ואף אני טעמתי מהפרי האסור

חדרתי לתוכה כשהיא ממעל

ובדוגי גם

גמירה ארוכה וסוחפת

שכבנו חבוקים זה בזרועות זו

צלצול מרגיז מפקידה עצבנית

כך חלפה לה מחצית השעה של שכרון חושים

ג'ני מומלצת בחום

בגמילה

ג'ני חזרה ובגדול!

3
ג'ני היא השילוב המוצלח ביותר לדעתי כמובן בין
מחיר 300 שח לחצי שעה.
כוסית ברמות ש90%מהאנשים רק יכול לחלום שהוא יוכל לזיין
ובנוסף הזיון הכייפי איתה, ממש כמו חברה.
מומלצת ביותר.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

ג'ני חזרה ובגדול!

4
ביקרתי אצלה לפני 3-4 שבועות. למרות שיש כאן תגובות טובות אני לא כל כך נהניתי איתה.
די חייכנית ומצחיקה אבל הרגשתי נסיון לתקתק - אולי כי זה היה מאוחר והיא היתה עייפה. ואני לא הייתי קורא לה כוסית כמו שנאמר למעלה. ובוודאי שלא 90% מהאנשים רק יכולים לחלום על אחת כמוה.
היא כן היתה פעילה אבל הרגשתי את כל הטריקים האלה - "בוא תראה איך אני גורמת לך לגמור ב-10 דקות". ואכן גמרתי תוך 10 דקות. לקחתי את המסלול של 500 אבל בפועל אחרי הפעם הראשונה הלכתי ( יש לציין שלא רק באשמתה - כרגיל אחרי סקס כבר לא בא לי לראות את הבחורה :) .
כל זה כמובן מאוד אינדיבידואלי ותלוי בכימיה שלא היתה לי איתה באותו רגע.

ג'ני חזרה ובגדול!

5
הייתי אצל ג'ניה פעמיים ורק עכשיו נזכרתי לעדכן:

אז ככה, בחורה חמודה בת 25 (אנגלית ברמה מאוד בסיסית) נראת טוב (עיניים כחולות).
GFE (אבל יכול להיות שזה תלוי בכימיה), אין אנאלי יש מציצה בלי, אנרגטית מאוד ונותנת מעצמה.

נמצאת פה עד יוני.

נ"ב - צריך לסדר לה את התאורה במקלחת

ג'ני חזרה ובגדול!

6
שלום חברה!
לאחר קריאה של כל העדכונים שלכם על תאגיד הגיעה זמן שגם אני ידגום! פעם ראשונה...
טוב אז ניסיתי לתפוס את מוניקה או אליסה (רציתי אנאלי) ללא הצלחה התקשרתי לג'יני
פקידה נחמדה כיוונה אותי לבת-ים
מכיוון שהיתי לחוץ בזמן אז בחרתי בחבילה צרה של חצי שעה 300ש"ח

הגעה מאוד קלה, מציאת חניה כנ"ל
דסקרטיות מצוינת!

פותחת דלת בחורה חמודה כבת +/-25, במכנס קצר וחולצה
מראה:
גבוה כ 180+ לדעתי, עיניים כחולות, ציצי בינוני (קצת נפול אבל ממש טיפה)פטמות יפות גדולות גוף רזונת (אני אישית אוהב את הנשים שלי טיפה יותר מלאות (נועה תישבי זה אידאל שלי...)
בכללי נראית מצוין!

נתתי לה את הכסף + טיפ (זה טריק שתמיד עובד)

נתנה לי מגבת אני סירבתי כי באתי מקולח.
נכנסנו למיטה והתחלנו עם מזמוזים ונשיקות בהתחלה סתמים ואז לאט לאט הנשיקות הפכו לחושניות (צרפתיות) ממש נהנתי!!!קריצה
לאחר מזמוז קל של כ 5דק' התחילה מציצה וכאן לדעתי אחד הטובות שקיבלתי בחיים שלי!
יש לה שיטה נחמדה היא מרמה את הרגלים שלי קלות ודוחפת את ידיים שלה מתחת לגב שלה ואז היא מתחילה למצוץ ולדחוץ את כל הזין לתוך הפה שלה!!!!!!
חשוב לציין שהגעתי כבר לאחר מעשה טוב עם... בבוקר (לא אישתי קריצה)... כך שלא ציפיתי שיעמוד בשניה
בכל מקרה לאחר מספר דקות עברה ללקוקי ביצים (ניקתה אותם יופי) לי באופן אישי יש תגובה לאחר ליקוק ביצים שמוליק תמיד נופל, היא לעומת זאת נבהלה והתחילה במציצה אגריסיבית, אני ממש נבהלתי ופחדתי שהיא עוד שניה תוכל אותו (עברה לי מחשבה איך אני יסביר את זה בבית? קריצה)
טוב אני בד"כ לא גומר ממציצה אבל הגברת המגונדרת עושה את זה כל כך חושני וחזק שכמעט וגמרתי
דרך אגב מי שבקטע של גרון עמוק ג'יני היא הכתובת חד משמעית!!!!!!!!!

טוב אז ביקשתי שתשים לי קונדום, מסתבר שיש לה קונדומים בכל מיני גדלים ושמה לי יחסית קטן, שמה, ניסתה לשים הוא פשוט נקרע... חיוך גדול
ומה לעשות שמוליק לא אוהב גומי אופה ונפל, אל דאגה כשג'יני בשטח שמוליק במתח תוך 20 שניות הטיל מוכן לשיגור!!!!
קונדום הולבש ואוף התישבה עלי הגברת! רחבה עלי כ 10 דק + נשיקות סופר חושניות פלוס קונטרות חזקות שלה ושלי
הפכתי אותה למסיונרית וגמרתי לאחר מספר דק'
שכבנו פטפטנו התקלתי נשיקה והופה לדרך...

בחורה מאוקראינה חוזרת ב 19.6 (אלה אם כן יסדרו לה ויזה), לא חדשה בתחום למרות גילה עברה בהמון מדינות!

לסיכום:
מראה 8 (הסברתי למה )
מציצה 10
זיון 9

לחזור - בטוח!!!!!!!!!!!
אני אישית ממליץ!

נ.ב.
חייב לציין שזה ביקור ראשון שלי בתאגיד (לא ראשון אצל בחורות עובדות)
הגעתי למסקנה (עבורי בכל מקרה) אין יותר זונות ישראליות עקומות זקנות בנות אלוהים יודע כמה ולוקחות כמו דוגמניות על ומתקתקות אותך תוך X שניות
נכון לא זול 300+טיפ אבל איזה שירות כמעט כמו בחול
אותי קנו!
אז במקום ללכת פעם בשבוע לאיזו ישראלית עקומה אני אלך 1 שבועיים או שלוש אבל לתאגיד ואקבל בחורה צעירה שנראית הרבה מעל הממוצע ושירות מעולה!

אני אישית ממליץ!

ג'ני חזרה ובגדול!

7
גם אני ביקשתי את הגברת בדיל של החצי שעה 300 ש"ח (שעה 500 נראה לי כבד באותו יום)
סה"כ בחורה נאה בפנים, גוף מעולה בעיניי, גבוהה רגליים ארוכות, חזה קטן-בינוני , כפות רגליים וידיים יפות למי שחשוב לו..
מציצה טובה (לא מדהימה כמו שכתב קושקוש לדעתי..) זיון זרמה לכל תנוחה שביקשתי..
כל הביקור היה חביב וחיובי, אנגלית טובה ואפשר לתקשר...
יש רגעים של תחושת תקתוק...
הפקידה מתקשרת אחרי 25 דקות ברוטו..
בהשוואה לעיסויים שאנחנו משלמים 200 לחצי שעה ואחר כך מוסיפים על כל מיני שטויות זה נראה לי משתלם..
נקווה שעוד בנות בבת ים יאמצו את הדיל של ה 300
אני מזיין משמע אני קיים

ג'ני חזרה ובגדול!

8
אהלן,

נפגשתי עם העלמה שילשום בפעם השניה (אני חושב שהיא היתה פה כבר בעבר בדירה אחרת ותחת שם אחר)
כל התיאורים לעיל של הבחורה מדוייקים, אין צורך בהמשך חפירה..
קיצר - 300 ש"ח עברו ידיים, מקלחת זריזה ולמיטה.
ג'ני חיכתה לי בתנוחה מזמינה עם תחתונים וחזיה.
לא יודע, אולי בגלל שזכרה אותי מהביקור הקודם או שסתם היתה כימיה טובה, אבל היה פשוט כיף - צחקוקים, נשיקות רטובות, נשיכות קלות באוזן וליקוקי ביצים.
אחרי כ- 5 דקות החלה הנדידה דרומה, המציצה היתה טובה ורטובה ובשל רף החרמנות הגבוה לאחר מספר דקות ביקשתי ממנה להאט את הקצב.

ג'ני נטשה את חבל הארץ הדרומי וחזרה לסשן נוסף של נשיקות ומיזמוזים.
אחרי כ- 5-10 דקות כבר לא יכולתי יותר - קונדום הולבש וקדימה לעבודה!
הזיון עצמו היה בתנוחה מיסיונרת ובסה"כ לא רע בכלל, אם כי לא מהמדהימים שנצפו במחוזות בת ים רבתי.

אחרי הגמירה, הקונדום הורד ונשארנו מחובקים עוד מספר דקות.
מקלחת שלי ואח"כ שלה, נשיקת פרידה והיידה הביתה.

2 הערות נוספות:
1. התפריט של המנה העיקרית לא כללה רימינג או אנאלי - אבל גם לא ביקשתי (שווה לבדוק).
2. בניגוד למר אמת, אני כלל לא הרגשתי זיפים, להפך היא היתה מאוד חלקה ונקיה (בפעם הבאה אני מתכנן 69).

לסיכום אני בהחלט חושב שזו תמורה טובה בעד האגרה.
אגב כהערה כללית, אם משווים בחורות כאלו שמתמכרות 1/2 שעה ב- 300 ש"ח, למכון שמתקתק אותך (ללא שמץ של GFE) ב- 1/4 שעה וגובה 280 ש"ח - לדעתי זו עסקה לא רעה בכלל.

ג'ני חזרה ובגדול!

9
נפגשתי ביום שישי האחרון בפעם השלישית עם הבחורה (הפעם הראשונה אגב, היתה באיזור הטיילת וקראו לה בשם אחר).
כל התיאורים לעיל של הגברת דיי מדוייקים, אין צורך בחפירות מיותרות..
בשל הכירותי עם היכולות של שותפי מטה, בחרתי באופצית 300 ש"ח. - חצי שעה
כסף הועבר, מקלחת זריזה ולמיטה.
ג'ני חיכתה לי עם חיוך מז-מין לבושה בתחתונים וחזיה.
לא יודע, אולי בגלל שזכרה אותי מהביקורים הקודמים או שסתם היתה כימיה או מצב רוח, אבל היה פשוט כיף - צחקוקים, נשיקות רטובות, נשיכות קלות באוזן - ממש GFE.
אחרי כ- 5 דקות החלה הנדידה דרומה, המציצה היתה טובה ורטובה ובשל רף החרמנות הגבוה לאחר מספר דקות ביקשתי ממנה להאט את הקצב.

ג'ני נטשה את חבל הארץ הדרומי ועלתה לסבב נוסף של נשיקות ומיזמוזים.
אחרי כ- 5 דק' של מיזמוזים - החלטתי לבדוק מקרוב את הגיזרה הדרומית והתחלתי לנשק וללקק את גופה בדרך אל הכוס. נראה כי היא נהנתה מהירידה, אם כי לא לא גמרה (ככל הנראה הצגה שבויימה היטב!).
כפי שדיווח מר אמת, היו קצת זיפים למטה, מה שהפך את חווית הירידה לקצת פחות מהנה עבורי - אבל בגדול היא בהחלט נקיה ומריחה היטב.

אחרי שהות של כ- 5 דקות למטה, עליתי למעלה, קונדום הולבש וקדימה לעבודה!
הזיון עצמו היה בתנוחה מיסיונרת ובסה"כ לא רע בכלל, אם כי לא מהמדהימים שנצפו במחוזות בת ים רבתי.

אחרי הגמירה, הקונדום הורד ונשארנו מחובקים עוד מספר דקות.
מקלחת שלי ואח"כ שלה, נשיקת פרידה והיידה הביתה.

לסיכום אני בהחלט חושב שזו תמורה טובה בעד האגרה. אגב כהערה כללית, אם משווים בחורות כמו ג'ני ועוד כמה, שגובות 300 ש"ח עבור 1/2 שעה, למכון שמתקתק אותך (ללא שמץ של GFE) ב- 1/4 שעה וגובה 250-280 ש"ח - לדעתי זו עסקה לא רעה בכלל.

המטרה הבאה אגב תהיה מרינה XXL בת-ים, מבטיח לדווח....

ג'ני חזרה ובגדול!

10
ביקרתי את ג'ני היום.
הפקידה מכוונת לרחוב הרצל בבת ים.

הדירה מבחוץ לא נראית משהו אבל מבפנים אחת הדירות היפות שראיתי. הכל חדש ונקי ברמה גבוה מאוד.
בכניסה סלון גדול עם ספות חדשות יפות, חדר מקלחת מאוד יפה וחדש בצמוד לחדר שינה מושקע.
הדירה נראית כאילו רק הרגע שופצה - 11 בסולם 10. כנראה החליפה דירה כי זאת בקומה ראשונה.

לגבי ג'ני או בשמה האמיתי ז'ניה.
אחת מחוויות ה GFE היותר טובות שהיו לי.
ז'ניה מאוד יפה. יופי תמים של ילדה בת 22 עיניים ירוקות ושפתיים בשרניות והכל טבעי לחלוטין.
ז'ניה מאוד חייכנית וזורמת, מדברת אנגלית ברמה מספקת לנהל שיחה ולצחוק בכיף.

ז'ניה מאוד מפנקת, נשיקות חיבוקים והכל בחיוך וצחקוק של ילדה בת 22, החזירה אותי אחורה 20 שנה - איזה כיף.
עושה הכל חוץ מאנאלי וגמירה בפה, מאוד שירותית קלילה וזורמת מציצה טובה מאוד דחפה את כולו פנימה - 17 ס"מ.
התמונות אמיתיות אז לא אכנס לפירוט פרט לעובדה שמריחה נהדר למטה, צללתי לעשר דקות ונהנתי מכל רגע, שפתיים מאוד יפות.
החזה שלה בינוני ועומד לא נופל בכלל, חזה חצוף ושובב עם פטמות קטנות זקורות.

בקיצור, לחובבי ה GFE כולל DFK חוויה מאוד מומלצת עם בחורה יפה טבעית ללא סיליקון בכלל - יופי תמים ונערי לא למחפשי הסקס אפיל.

אני לקחתי שעה ב500 שקל ונהנתי מכל רגע.

היא תהיה כאן לעוד שלושה חודשים ואז חוזרת לאוקראינה - בטוח אשוב לפחות לעוד פעם אחת.

---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”