מחיר - 500 ₪ שעה שלמה
הייתי לפני שבועיים פלוס מינוס אצל ג'ני. אומנם הבחורה בתמונות לא עשתה לי את זה אבל הייתי חרמן וכולם היו תפוסות . תיאום עם הפקידה לשעת לילה מאוחרת. היה לקוח לפניי שהתעכב 20 דק', רציתי לנסוע משם אבל מרוב החרמנות חיכיתי את ה20 דק'. הפקידה אמרה לי לא לדאוג שאקבל שעה מלאה. עליתי דפקתי בדלת ופתחה לי את הדלת ג'ני, שיער שחור,רזה,חזה בינוני ויפה ,עיניים כחולות פנים חמודות מאד(ואני בחור של פנים). הציעה לשתות, ישבנו סיגריה דיברנו בקטנה 3 דק' ,העברתי לה את הכסף ונכנסתי להתקלח. במקלחת חשבתי על השיחה הקצרה שלי איתה ושהיא לא הייתה כל כך זורמת, אמרתי בטח שהיא שחוקה להיום ובטח זה לפניי גמר אותה למרות זה שהיא מחייכת. יצאתי והיא חיכתה לי במיטה. נשכבתי והיא התחילה בנשיקות בגוף וצרפתיות לוהטות שבחיים לא נישקה אותי בחורה כך.
ירדה דרומה לחבריקו והתחילה במציצה לא מקונדמת. מציצה טובה סה"כ. שמה כובעון והתחילה לרכב עליי כמו משוגעת תוך כדי זה שהיא מנשקת אותי בלהט. אני לא גומר מהר אבל לא הצלחתי לעצור וגמרתי אחרי כמה דק'. הבחורה לא קמה והמשיכה לרכב על חבריקו שעדיין עמד לעוד כמה דק' תוך כדי חיוכים ונשיקות. מרוב החרמנות אמרתי שאין מצב שאני לא נשאר לעוד מספר. ישבנו עישנו וחזרנו לחדר. דפקתי אותה במסיונרי מספר דק' ואחרי זה בדוגי , היא קלטה שאני קצת גמור (היה מאוחר) ולקחה פיקוד לרכב עליי. אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה וכך היה.
ירדה דרומה לחבריקו והתחילה במציצה לא מקונדמת. מציצה טובה סה"כ. שמה כובעון והתחילה לרכב עליי כמו משוגעת תוך כדי זה שהיא מנשקת אותי בלהט. אני לא גומר מהר אבל לא הצלחתי לעצור וגמרתי אחרי כמה דק'. הבחורה לא קמה והמשיכה לרכב על חבריקו שעדיין עמד לעוד כמה דק' תוך כדי חיוכים ונשיקות. מרוב החרמנות אמרתי שאין מצב שאני לא נשאר לעוד מספר. ישבנו עישנו וחזרנו לחדר. דפקתי אותה במסיונרי מספר דק' ואחרי זה בדוגי , היא קלטה שאני קצת גמור (היה מאוחר) ולקחה פיקוד לרכב עליי. אמרתי לה שאני רוצה לגמור לה בפה וכך היה.
לסיכום = ללכת לפני שתישחק. אני בטוח אחזור.