כל מסע מתחיל בצעד אחד וכל זיון מתחיל באתר הכתום.
ככל שעובר הזמן למדתי להנות מהיתרונות של האתר הכתום.
אומנם קשה להסתדר ללא מנוי וללא ידיעת השפה הרוסית אבל איכשהו אני תמיד דג משם דברים יחודיים.
גם הפעם הסבלנות והחרמנות השתלמה, היום בצהריים צץ לו פרופיל חדש של בחורה עם חזה ענק.
מספר משפטים בעזרת גוגל טרנסלייט וישר קיבלתי מספר בחזרה.
התקשורת בוואטסאפ די מהירה למרות שסוניה לא מבינה כל כך אנגלית.
היא שולחת בחזרה הודעה מאוד אינפורמטיבית מה היא עושה ומה היא לא עושה
אז אנאלי אין עם סימן קריאה, כל שאר הדברים פחות או יותר שם תמורת 700 שקלים: מציצה בלי, גמירה בפה וגולת הכותורת חזה מידה 7
מי שחשוב לו לדעת החזה הוא מידה
85H
כשנשלחו התמונות משהו נראה לי חשוד, החזה היה מוצק מידי ועומד מידי... אמרתי לעצמי שהוא בטוח סיליקון, אז שאלתי והיא אמרה שלא, החזה טבעי לחלוטין.
לא האמנתי, למעשה אני עד עכשיו משוכנע שהיא עברה ניתוח כלשהו, אבל רק לשם הסיכוי שאולי אני מפספס פה חזה ענק מוצק, עומד וטבעי קבעתי איתה..
וככה מצאתי את עצמי בדרכי לתל אביב מיוחם מהתמונות האלה של השדיים ומדמיין שאכן יתכן ויש כזה חזה ענק ומוצק שהוא טבעי.
רצתי חרמן ומיוחם במדרגות לקומה שלה והיא פתחה את הדלת עם חלוק אדום ומחשוף מאוד יפה.
הוחלפו שטרות וכמובן הדבר הראשון שעשיתי היה לתפוס לה את השדיים ולהבין האם כצעקת...
מופתע מהרכות הורדתי לה את כל שאר הבגדים על מנת לחזות בפלא
בשלב הזה אני כבר די משוכנע שיש שם שיפוץ כולשהו שנעשה במרוצת השנים אבל היא עדיין מכחישה...
יש לה גיזרה מלאה, גוף רך ונעים, היא יפה, שפתיים בשרניות שכיף לנשק ופה יש הפתעה נוספת שמתגלה בעת הורדת התחתונים שלה... השפתיים שלה למטה מאוד נפוחות ושמנמנות וזה ממש היה מופלא בעיני
המציצה שלה חלשה יחסית אבל בשאר הסקס די זרמה עם כול התנוחות שביקשתי
בזמן שהיא ישבה עלי יצא לי לבחון היטב את החזה שלה ממש כמו רופא
מסתכל לש מוצץ וכו כדי להבין אם היא משקרת או לא...
לסיכום הסקס היה סביר, לא בטוח שאחזור אבל החזה היה מחזה ואין ספק שבתור חובב שדיים גדולים חייבים לסמן עליה וי.
מבחינת גודל החזה... היא לא שרי... לותיקים ביננו היא תזכיר את אסיה ואת ליאונה מרחוב החשמל
היא גבוהה 175 ומוצקה יחסית מאוד יפה ודי סובלנית אם מתיחסים אליה בכבוד.
קל מאוד למצוא אותה באתר הכתום, להלן פרטים:
Sonya , 27, tel aviv
User id 1751935146
סוניה, האישה באדום - חזה ענק תל אביב
6תמונת עירום וטלפון זמינים לכולם באתר הלבן, ללא צורך בהרשמה.
שם קוראת לעצמה סופיה. טל. נגמר ב1551
700 מחיר לא שפוי אז כמובן שויתרתי...
9שלום לכולם,
אני נמצא כאן כבר מס חודשים ובעיקר קורא, הפעם החלטתי לתרום את רשמיי על מנת שחברי הפורום לא יכוו כמוני.
ביקרתי את האישה באדום, אכן מדובר בחזה ענק וסיליקוני (רואים את הצלקות מהניתוח) אבל כאן בערך מסתיימת האטרקציה ומתחיל התקתוק ותחושת חוסר הנעימות.
הבחורה לא נותנת לזיין אותה בין השדיים אלא רק לגמור עליהם. המציצה חלשה מאוד, לא מרשה לתפוס לה את החזה. בגדול יצאתי בתחושת החמצה.
יש לה אכן לוק של כוכבת פורנו מנותחת (מזכירה בגוף את daphne rosen למי שמכיר) אבל השירות גרוע וממש לא מצדיק את המחיר. ממליץ להתרחק כמו מאש!!!!! אפילו לא לחובבי הזאנר.
דרך אגב ממני לקחה 600 , בדיעבד לא הייתי הולך גם ב100
10תיירת רוסיה שמפרסמת פה באתר. המודעה חדשה מאוד.
עונה לטלפון אבל דורשת להתכתב בוואטסאפ.
שולחת טקסט קבוע עם תיאור ההצעה. התמונות נראות אמיתיות. פנים גבריות משהו, אבל חזה ענק שאם הוא אמיתי, אז אין ספק שמדובר באשה. מצד שני, כל הגוף שלה די גדול.
כנראה שהיא יודעת שהמחיר שלה מוגזם. דורשת 700 לשעה ו-500 לחצי שעה. כבר בטקסט הראשוני היא כותבת איום שהיא תחסום את מי שדורש מחיר נמוך יותר.
וזה אכן מה שהיא עשתה לי :)
לכן הגברת מקבלת המלצה שלילית. חוסר הסובלנות שלה ורדיפת הבצע שלה הופכים אותה ללא מומלצת בעליל.
אני מוסיף קישור כדי שתדעו להתרחק ממנה.