אלנה היא בלי ספק הבחורה הכי יפה שפגשתי במקצוע מאז שקמילה המפורסמת עשתה שמות בעיר. פשוט בחורה מהממת עם פנים בובתיות וגוף מושלם- רגליים ארוכות ורזות, תחת עגול ויפה, בטן שטוחה וחזה קטן ועומד.
השירות היה טוב מאוד גם כן. מציצה טובה ועמוקה אך חלשה יחסית. אחרי שירדתי לה גם עברנו למיסיונרית ומרוב שהיא הייתה רטובה אפילו לא השתמשה בג'ל לסיכוך. היא טיזרית לא קטנה והמראה שלה מקבלת זין הוא מחרמן בטירוף.
עברנו לרכיבה טובה שלה עלי. אלנה בהחלט יודע את העבודה ושינתה קצב בדיוק כמו שרציתי. לפעמים מהר ואגרסיבי ולפעמים לאט ועדין. הרגישה כחומר ביד היוצר. התלבטתי אם לזיין אותה בדוגי והחלטתי לוותר כי לא לראות את הפנים שלה זה פשוט בזבוז (למרות שיש לה תחת אדיר).
לסיכום אחת הבחורות הטובות שיש בימינו. המחיר הוא 400 לחצי שעה ו-600 לשעה אבל אני נשארתי הרבה אחרי הזמן שלי לשיחה שהתנהלה בעיקר דרך גוגל טרנסלייט. הבחורה אגב צוחקת המון ומספרת כל הזמן בדיחות (ברוסית אז רק היא מבינה). בהחלט בראש טוב.
החיסרון היחיד מבחינתי הוא שהיא מדברת רק רוסית מה שמאוד הקשה על התקשורת ועל תיאום הפגישה. חוץ מזה היה פשוט מושלם ואני ממליץ לכולם בחום.
תהנו!